• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Åh, gocart! Soffa! *slänger på mig skinnpajen och trycker plattan i mattan*

    Nu ska jag lägga mig och sola lite på treassen Ska nog pallra mig iväg på en powerwalk sen, men först ska jag unna mig lite läsning i solsängen... Jag ska tillbringa dagen med att passa lilla gudsonen imorgon, så mysigt! Han är så go och sprider sån glädje, den lilla människan Jag jobbar tyvärr på fredag, men efter det blir det helgmys med make och lillasyster.

    Ut i solen var det ja!

  • Ninnnis

    Hej alla lediga (?) tjejer! Jag är på jobbet, men det är ju FREDAG så det känns helt ok

    Hade en underbar dag med gudsonen (3 år) igår. Vi var på familjedag på travbanan, vi hälsade på hästarna, åkte häst & vagn och karuseller på tivolit, och såg Darin uppträda (måttligt intresse från oss båda ). Sen cyklade vi ner till stan och hyrde trampbåt och åt glass. Sex timmar var vi iväg, så mysigt!

    På hemvägen kände jag plötsligt något mot ryggen, när jag vände mig om och tittade så satt han i stolen och sov, med hjälmen lutad mot min rygg... Sötnosen!

    I eftermiddag kommer maken hem, och förhoppningsvis även lillasyster.

    Lanovia, håller indianerna sig borta?

    Nalle, krya på dig!

    Blommis, hoppas katten föder sina små ungar snart

    Nej, nu måste jag jobba lite!

  • Ninnnis

    Blommis, jag har faktiskt tänkt samma sak ett antal gånger! Just att jag kan känna att något är på gång. Sen vet jag ju tyvärr inte om det är ÄL, indianer eller plus, men NÅGOT är det iaf... Det måste ju vara bra på nåt sätt ändå, att det är någon form av aktivitet därinne? Har man inte ÄL så borde det ju inte kännas nåt, och det borde ju kännas mindre vid indianer också? Så jag bestämmer mig för att ta alla tecken som positiva, att det pågår NÅGONTING i alla fall...

    Lanovia, håller alla tummar och tår för att indianuslingarna håller sig borta!!! Gudsonens föräldrar är min makes kusin (och tillika bästa vän) och hans sambo.

  • Ninnnis

    Rekommenderar också Bafucin!

    Lanovia, joooo.... men.... jag sticker nog huvudet i sanden ett tag till... Har fått för mig att om jag pratar om BIM så är det liksom dömt att bli BOM

  • Ninnnis

    Lanovia igen, de är några av våra bästa vänner så vi träffas ofta. Jag lånar också gudsonen så ofta jag kan, han är bara en sån glädjespridare Vet inte vem som blir tillfrågad att vara fadder åt lillebror, men på ett sätt kanske man ska få ha sina "egna" gudföräldrar?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan