• Ninnnis

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ingis, i Danmark (och Norge där mamma & pappa bor) har man den goda smaken att vara ledig på annandag pingst, så jag har långledigt Sommarvärme utlovad och långhelg med mamma och pappa i sommarstugan - me like! Dessutom är det Grundlovsdag nästa fredag = tredagarsvecka!

    Erkänn att det händer att du humpar lite, kaninen

  • Ninnnis

    Blommis (eller Trädis kanske?), det är nog dina konstiga ggr och Pergocykeln jag har hängt upp mig på Men förrförra cykeln hade jag ju 53 dagar, slå det om du kan!

  • Ninnnis

    Åh, Blommis vilken härlig beskrivning! *vill också*

    Lanovia gumman! Du ska väl inte tänka på att fråga saker åt mig, du ska ägna dig helt och fullt åt att vara gravid! Jag förstår att det är lättnad och glädje och alla känslor på samma gång, och man FÅR gråta (du pratar med en expert)! *kramar*

    Och med den cykeltakten jag och Blommis (och Ankan) har nu, så kommer vi snart efter!

  • Ninnnis

    Fast en cykel har du nog...? Menstruationscykel? Ibland cyklar man vilse (mensen spelar ett spratt), så det kan mycket väl hända att någon av oss hamnar i Flen. Bjuder du på kaffe då?

    Pergotime är hormontabletter som främjar ägglossning. Det kan man få om man (som jag) har oregelbunden cykel och inte vet om jag har ägglossning öht. Men det hade jag förr månaden iaf, det talade blodprovet om!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan