• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hej Goa tjejer! Har läst med idag, men inte hunnit skriva...
    Välkomna nya! Kul att se att ni vill vara med och leka i vårt galna gäng! Det är några typer som verkligen kan få solen att skina på den gråaste dagen här!

    Jag ska RUUUSA (så fort man nu kan med den evigt växande magen..) ska nå tåget till blekingska skärgåren och gå på bröllop!! Åh! Det blir så fint och romantikt och härligt! Och vackert väder!

    Är inte hemma förrän på tisdag, så då får jag något att tilfedställa mina abstinenser med kan jag tänka- iklusive en giftaberättelse hopas jag!!

    Lycka till i morgon Nallis! Åh, vad härligt det kommer att bli för dig!!! Kraaaam!

    Kraaaam på er allihopa! :-

  • Hvidbrud

    Godmorgon tjejer! Villen läsning som möter en efter bara några dagar borta... Härligt!
    Först vill jag säga grattis till plusset! Gud vad roligt och skönt att det gått undan!

    Lite chockad aav blommis plötsliga vredesutbrott blev jag allt, det kom så plötsligt utan varning efterson inlägget tagits bort. Nä tack inga spammaare här! Heja blommis! Grattis till sonens seger. Drömde om honom precis... Han lekte soldat på golvet i full mondering och grep tag om min ankel... Hmmm...

    Jag hade lite smärta, Lanovia, men inte så att jag grät. Hör med barnmorskan. Det kan ju vara så individuelt både hur smärtfullt det ä och hur ddet uppplevs, men så ont ska du ju inte ha gumman! *kraaam* Ja, de hormonerna de hormonerna, känslornas förstorningsglas...

    Själv har jag haft en härlig (men lite stressig) helg. Min kompis var så vacker så tårarna trillade. Hon hade arrangerat att en båt kom och hämtade oss ¨(80st) vid bryggan och dekorerat så fint. Det blåste ju rätt kraftigt, men kaptenen hittade en stilla vacker vik, då började saxofonisten och sångaren att spela en kärlekksång (komer inte ihåg vilken) som fick tårarna att trilla, sen blev de vigda ute till havs och det var så vackert, stilla och romantiskt!!
    Festen var kul. God mat och måånga tal... och dans hela natten. Gick hem tidigt för mina ben svullnade upp som elefantfötter och gjorde ont ont ont... Men kul var det!
    Klänningien Ingis, rusade till Gallerian torsdag kväll 18.50 för sista chansen att hitta nått. (Klänningen jag beställt från england hade ju tagit slut på lagret Grr) KOm on på MQ och hittade en smaragdgrön knälång bommulsklänning med sidenkant nertill och runt uringningen och runt holkärmarna och ett sidenband som kunde bindas över magen. Det blev ganska fint. Sminkade gröna ögon till och hade fint halsband. Det blev helt ok. Men gissa om jag är trött på att höra "är det tvillingar?" "och du är säker på att det bara är en?" Ja, jag kommer bli stor som ett hus. Jag ser ju höggravid ut och det är 3 månader kvar...

  • Hvidbrud

    Ingis: en kaxig en! Härligt!
    Vi får en flicka med näsan säkerhet. Det var iallafall en kissimurra på henne idag . Moderkakan hade flyttat sig, men bara ca 1 cm, så nu är den en ½ cm från livmoderhalsen= 1½cm för nära... Ska in igen d. 2/7 och hoppas att den har flyttat sig. Annars blir det kejsarsnitt och det vill jag helst inte ha. Moderkakan ligger på bakväggen och då flyttar den sig inte lika lätt heller... Suck... Håll tummarna för mig!

    Ninnis: Låter som om det har varit en härlig helg! Sköönt!

    Oj, nu kommer klienten! Hejdå!

  • Hvidbrud

    Eller vara egenföretagare och göra som man vill... Var ledig igår, men jobbar på fredag och tar ledigt midsommarafton...

  • Hvidbrud

    Lanovia: Vad skönt att magen inte gör så ont mer. Inte kul att ha ont!
    Tack för alla hållda tummar! Hon verkade så skeptisk igår, UL-tanten, hon ville inte säga något om chansena alls. Mumlade bara att, tja när den sitter i bakväggen växer den ju inte lika mycket där... Jag hoppas på normal födsel men förbereder mig för kejsarsnitt... (så kommer hon ju ut en vecka tidigare också, så hinner jag kanske inte bli trött på att bära runt?)
    Butiken har inte blivit såld... Nu försöker jag bara hitta nån som vill ta över lokalerna, så jag inte ska betala full hyra i 6 månader... Orkar inte stressa upp mig för en butik. KAn ju alltid öpna igen ett annat ställe.

    Ingis: Ja, vist var det fantastiskt förfärlig den klänningen med hål för magen... Hihihihihi! Fniss!

    Daa: Hur mår du? Allt bra?

    Ninnis: Är maken hemma i helgen? Isåfal tror jag att ni får det liiite mer romantiskt än blomman..
    Blomman: När jag tänker på var du bor och föreställer mig hur det ser ut, så kommer det alltid gå omkring en naken man i din trädgård...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan