• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Går in i v 29 idag! Tredje trimestern! 31/8 är BF En liten jungfru... Kokar som en kräfta och det är inte ens varmt idag!
    Ska på födseförberedningsgympa idag. Kul! (men oj så besvääärligt...) men det är så skönt när man väl kommer igång!

    Är lite öm i musklerna efter att ha kastat slägga i lördags på/med min brirs Wii (i ett spel altså, inte svingat runt med hela konsolen ) Fy bublan vad kul det var!

    Klart det är ett lossnande ägg Ninnnis! *hållertummarna*
    Du borde ju ha några simmare kvar annars får du ju fyllt på lagrerna i morgon. Hejja hejja!

    (jävla BT som slänger ut mig hela tiden! Tack ctrlC)

  • Hvidbrud

    Jo, du kunde ju jättebra!!!
    Om fler kunde kortvägstangenterna skulle jag inte ha nått jobb

    Har varit nere i tvättstugan och tvättat för första ggn... Centrifugen åt upp min skönaste nya mammaklänning och skavde sönder ett helt byxben på mina bästa mammajeans... Inte en maskindag idag...

  • Hvidbrud

    Jag är inte så bra på husligt arbete... Maken gör nog bäst i att ha herredömmet på den avdelningen! Och nu kom jag på att jag har glönt att hänga tvätten också!! Oj! Ska ju gå på gympa snart! BT.... Hej då!!!

  • Hvidbrud
    Ninnnis skrev 2009-06-08 15:24:20 följande:
    Bara du inte tar fel och börjar gosa med dammråttorna
    De luktar inte lika gott...
  • Hvidbrud

    Vet inte heller var ingis har gömt sig....

    Gick mot stationen för att ta tåget till gympan... men... gick och köpte choklad istället. Har så ont i ischias idag

  • Hvidbrud

    åh, nej! Ta i ett extra ägg! De var kanske små?
    Guud så gott med pankakor på utflykt, så mamma vill jag också bli!

  • Hvidbrud

    Blommis: pankakor var något av det första jag lärde mig att laga själv, säkert innan man ens nådde upp till spisen Mmmm... för det är ju himelskt gott! Synd att de inte bliv lyckade, men de behöver ju inte vara vackra för att smaka gott! å med en glass till, så ska han nog inte lida nöd, utan bara få en fantastisk utflykt!

    Lanovia: Det är födselsförberedande gymnastik just nu. Lite puls lite styrka mycket bäckenbotten och andningsövningar, skulle säkert ha fått nått bra fiff om jag gått dit, men... Jag njöt av hela min lediga dag i stället.

    Nalle puh: åh, vad härligt med bröllopsresa!!! Lycka till med bebisverkstaden.. medelhavsluften brukar göra mig pilsk som en stackars marskatt!

  • Hvidbrud

    Gravisvattengymp låter härligt. Kanske jag skulle hitta det här i malmö också när jag blir mamma ledig. Barnmorskan sa åt mig att hoppa i basängen för att få pressat in lite av svulnaden i benen.

    Min man friade i turkiet, så det ligger mig varmt om hjärtat!

    Vi gjorde KUB eller NUPP när det kombineras med blodprov. Det var första ggn vi såg lillmuffin och det gjorde allt lite verkligare. Ville ju också se att allt var ok efter MF. Jag ska göra det nästa gång också om vi nu vill ha fler (JA!). Men jag är ju över 30 och säkert över 35 nästa gång. Förstår dina tankar om att ha makten om att vara eller inte vara. I danmark får man inte göra abort utan sundhetsstyrelsens godtjännande, så det är inte upp till en själv att bestämma där, vilket kanske gör det lättare? Vad vet jag. Tack ock lov behövde vi inte tänka så långt.
    Min syster däremot fick jätte dåliga värden med sitt första barn. Hon valde att behålla honom för hon kunde märka honom och märka livet, och det var ju det bästa val hon gjort för han är en kanonfin frisk pigg liten kille som snart fyller sju!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan