• MSW

    Livets stora och små frågor

    Lapinette skrev 2009-05-05 13:55:41 följande:
    Funderade också på vart de andra tjejerna tagit vägen. Kanske hinner de inte hänga här lika mycket sen de fått barn?
    Men det går juh hur bra som helst!
  • MSW
    Lapinette skrev 2009-05-05 14:06:06 följande:
    Men det är ju det som gör den här tråden så unik. Vi fortsätter stöta och blöta trots att vi är i olika delar av barnprocessen.
    Och man i stort sett kan fråga vad som helst och få ett (bra) svar!
  • MSW
    Frejis skrev 2009-05-05 20:39:37 följande:
    Hua, nu kommer jag på en sak, den här hemska nupparen (som gjorde undersökningen på MamaMia) ringde mig och ville veta om vi har gjort fvp och varför vi har bytt mvc. Berättade det för henne och hon bad med silkeslen röst om ursäkt. Gissar nog att det var någon chef som hade sagt åt henne att höra av sig. Samtalet slutade med att hon frågade mig om hon fick ringa mig när jag fått barn för att de behövde veta om barnet var friskt eller hade DS Så absurt att man har svårt att tro att man hör rätt.
    ?????????? Hur korkad kan man bli, att ställa en sådan fråga! Skit skumt låter det! Och ringa och fråga varför man har bytt är väl en sak, men hon ska väl skita i om ni gör fvp eller inte.. Ni har juh BYTT!

    Mysigt med sparkande bebbe iaf!

    Sööt kisse ni skaffat Nenne!
  • MSW

    Idag väntar vi på tv-reparatör (melllan 10-12 ngn ska han komma).. Och i em ´ska vi hälsa på A's farmor för hon fyller år! Förhoppningsvis hinner vi med en sväng till öppna förskolan där imellan!

    Träffade en dansk doktor igår (som jag nästan förstod allt han sa!) Och eftersom A inte har feber eller örat runnit så många dagar görs inget mer! Lite onödigt besök känns det som, eftersom det var ungefär så vi resonerade själva också, men han kollade juh i öronen, halsen och lyssnade på hjärta och lungor, och allt var bra!

  • MSW

    Liten: glömde juh kommentera viktökningen! Det är juh jättebra! Skönt att det går åt rätt håll, TROTS en dålig vecka!

    Tinga: Lycka till med vägningen!

    AM: Håller med övriga! Strunta i vad han sa!

    BS: Lycka till ikväll! Och hoppas det blir bara du och maken som åker! Och ingen idiot-tant!

  • MSW

    Här regnar det idag! SÅå trist! Ville juh att det fina vädret skulle fortsätta, fast det är juh klart bra för all växtlighet!

  • MSW

    helt OT och helt apropå ingenting: Jag har lust att börja springa/jogga.. De som har "fastnat" i det verkar må så himla bra av det, problemet är att jag orkar inte springa någonting knappt, och har egentligen aldrig gjort det! Maken min kan springa på vilja, det kan inte jag..
    Så hur kommer man igång enklast? Några tips/idéer? (tinga?) Och ser till att man verkligen gör det?

Svar på tråden Livets stora och små frågor