• MSW

    Livets stora och små frågor

    Förresten tog A sina första steg i helgen! *pyser över av kärlek och stolthet*

  • MSW

    Snorkis: han är strax 11 månader! Låter juh verkligen sim att mensen är på G, men jag håller tummarna tills hon sjunger! Vi vet juh allt för väl att symptomen är samma oavsett vad som väntar!

  • MSW

    Har fått mina test idag! Men testar inte förrän imorgon! Förövrigt så känns det inte alls lika "gravid" nu, så nu hoppas jag att jag inte behöver oroa mig för det ngt mer innan operationen är avklarad!

    Förresten, funderar lite på hur långt in i en graviditet man kan rida? (på hästar, bäst att vara övertydlig med sådant här i tråden ) Frullan vet kanske? Men eftersom hon inte är inne så ofta, ngn annan?

  • MSW

    PB: My god! Vilket hus!! Skulle också gärna ha ett liknande hus! Vill ha ett annorlunda osymmetriskt hus, precis som det ni kollat på!
    Håller tummarna!!

    Bs: Hur är det med Iris idag? Verkar juh lite mystiskt, men det är kanske bara utvecklingsfas?

    Tinga: Skönt att kräkningarna blir mindre åtminstone! Hoppas läkaren hör av sig så fort som möjligt!

    Sweet: Här handlas heller inte särskilt mycket kläder.. Är inte tillräckligt intresserad att jag "tar mig råd"..

    Jag testade idag klockan fem (A ville inte sova) och det var negativt som jag (egentligen) "visste" även om jag blev lite nervös ett tag, så nu har jag skrämt iväg spökena för gott (för den här gången)! Bara att "se fram emot" operationen! Börja bli riktigt nervös!

    Igår "råkade" jag läsa en förlossningsberättelse, som i vissa delar liknade vår förlossning, så att jag började gråta! Trodde att jag hade bearbetat förlossningen bättre än så..

    Nahe, nu var det nog inget mer...

  • MSW

    SNorkis: Jag ska operera bort mjälten med titthåls operation under hösten.. (pga att det förhoppningsvis ska hjälpa upp mina låga trombocyter/blodplättar)
    Förlossningen gick jättebra fram till att moderkakan inte lossnade och jag blev sövd och aldrig hann gosa med sonen och maken, och beundra det stora vi just gått igenom! Då i situationen hade jag inte ont av det, men efter ett tag bubblade det upp "vad jag hade missat"..
    Smultron lät inte helt fel för övrigt!

  • MSW

    Snorkis: Jag kommer att få vaccin innan (som sedan fylls på med jämna mellanrum).. Sen ska man vara lite mer observant på (vissa) sjukdomssymptom/tillstånd.. Om jag har förstått det rätt.. Det är dessutom så att man inte (om man inte måste såklart) tar bort mjälten förrän man är vuxen, för då ska immunförsvaret vara (hyfsat)bra uppbyggt redan..

  • MSW

    Bs: Här är pissigt väder idag! Regn och blåst! Nu såg det ut att vara lite soligt så vi tänkte passa på att hämta posten, men det regnade också visade sig när vi kom ut! Man skulle kunna tro att det är höst!!
    Kanske det inte är så konstigt att iris är ur form nu då, om hon vill/ska göra allt själv och inte riktigt klarar det ännu!

    Vi har precis ätit lunch, A lyckades faktiskt få sig ett par riskorn med hjälp av sked idag! Han börjar bli stor!!

  • MSW

    Muggles: Ja, det var bara bra att det var minus! Vi har väl kanske tänkt sätta igång att försöka få syskon någon gång nästa vår! Och jag vill definitivt få operation gjord nu. Dels för att jag haft det i huvudet så länge, dels innan ett ev syskon! (för jag ska juh bli "frisk" sen..)

    Snorkis: Jävla skit! Trösta dig med kissen och väskorna nu! (och maken kanske.. )

    Snaily: hoppas det får fart på ÄL då!

    Ikväll blir det våfflor!! *mums*

  • MSW

    Mugglan: tar också gärna titt på huset! Och hjälpa idg i ditt velande kan jag inte då jag själv är expert på att vela!

  • MSW

    Godmorgon!

    Mugglan: Fick samma problem som telis med länken!

    Ang mitt minus testande så var det inte ett dugg ledsamt, utan hade nästan varit ledsammare med ett plus (åtminstone väldigt mycket mer krångligt) Så detta resultat var precis det vi hade hoppats på (vilket jag knappt vill/vågar skriva här inne)..

    Ore: Jag har sökt ett par utbildningar, men vet inte om jag kommer in.. Så du har hel koll!

    Nenne: Roligt att se dig har tänkt på dig!

    Här är A förkyld! Mest snorig vad det verkar! Men igår kväll och i natt grät han helt förtvivlat när han vaknade till, så både jag och maken blev riktigt oroliga! Men idag är det samma fart på honom som vanligt, förutom snoret!
    Förövrigt är vi lagom trötta på att byta blöja på honom! Han är still lagom länge för att man hinner ta av blöjan (högst) sen är det full fart därifrån som gäller, kiss blöjor går väl an... Ingen som hört om ngn som blivit pottränad/blöjfri vid 11 månader??

    Nahe, nu är det nog nässpray och fm-sömn som gäller!
    puss puss

  • MSW

    PB: ÅÅååååååååååååååååh vad jag håller tummarna att ingen kommer emellan, men sån otur kan man bara inte ha!!! *puss och kram på er*

    Åh.. kom helt av mig, vet inte vad jag ska kommentera nu..

    Jo, nu säger jag vänligt men bestämt, jag är inte med barn, anledningen att jag trodde det var att jag fick lite spöken i hjärnan, kände mig tjock och lite andra "symptom". Och jag äter piller, så det är absolut inte tänkt att vi ska bli med barn heller! Att jag överhuvudtaget nämnde det här itråden var för att IFALL jag hade testat plus (vilket jag egentligen inte trodde, men blev lite orolig för pga hjärnspöken) så hade jag inte velat gå in och lixom "i förbifarten" och berätta. Nu tycker jag att vi pratar om något annat!

    Ore: Vi har inte ens ngn potta ännu, men kanske borde inhandla det, kan juh vara värt ett försök, fast har fått för mig att pojkar oftast är lite senare med potträning.. Men det ä rjuh inte säkert A vet!

    Vi har blivit med en bil till! Så nu har jag och A tillgång till bil på dagarna, skönt, men egentligen skulle jag inte vilja ha någon bil, rent ekonomiskt iaf.. Men ska vi bo ute i buschen så får man väl ta det... Och nu uppenbarade sig ett väldigt bra tillfälle, så någon billigare bil hade vi inte kunnat få tag på!

    Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på stilakuten!

    Sov gott!

  • MSW

    Godmorgon!

    Lappis: Tråkigt med akutbesök! Hoppas ni fortsätter att ha det superbra!

    Tinga: Typiskt med läkartiden! Men ni får ha det super bra på er semester och sedan ska jag hålla tummarna att läkaren hittar något "lätt" fel på piff, så att han snabbt blir pigg!!

    Jag och maken kom på igår att förra natten nog var den värsta vi haft med A, när han skrek pga förkyldningen (täppt, är vår gissning) och det var inte särskilt illa alls, men allt andra nätter om han har vaknat, har det bara varit att mata så har han somnat! Snacka om att vi har haft "tur"! Vi hade inte tänkt på att uppskatta det innan!

  • MSW

    Godmorgon!

    *vinkar till sweet* Var HP bra? vi har lite funderingar på att gå och se den.. Fast det blir sällan av, även fast vi vill (och detta var redan innan vi fick A).. Men läser gärna en recension iaf..

    Nu är jag också förkyld! Bara högg till igår kväll och så fick jag ont i halsen, blev "förkyldtrött" iögonen och lite snorig... Allt har hållit i sig (eller blivit värre) under natten! Så tråkigt! Fast A verkar vara frisk igen (pretty much iaf)så hoppas att det inte håller i sig så länge på mig heller!

    Idag är vi bjudna på lunch hos min mormor, sen ska vi "Hänga" med A's farmor, farfar och faster med familj! Och ikväll ska vi till några kompisar! Alla roliga saker, men hade gärna sett att de var på tre olika dagar ist!

    Och det är FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!

    Trevlig helg, om jag inte hamnar här inne mer under dagen!

  • MSW

    Godmorgon!

    Vickan: Så härligt att det gått bra under veckan!

    Här är vi fortsatt förkylda, mest jag! Nu jobbar maken sin sista vecka innan semestern, så efter denn a veckan vet jag inte hur mycket jag kommer vara här inne! (A hjälper mig att skriva ifall ngn undrar )
    Ska bli skönt när han har semester.. Fast sen vet vi juh inte ännu hur saker och ting blir i höst! Jaja, allt löser sig!

  • MSW

    Och cicci: Roligt att få lite livstecken från dig! Jobbigt att du/ni inte kan bestämma er om namnen! Ni får döpa henne till Emelie-Louise eller någon annan kompromiss.. Heller komma på något helt annat?

  • MSW

    Piggan: Om ni kör ingången som i klippet så undrar jag om man inte kan få komma på bröllopet?? så förvånad man hade blivit! Men så roligt!

Svar på tråden Livets stora och små frågor