• MSW

    Livets stora och små frågor

    Lapinette skrev 2009-06-26 08:46:50 följande:
    Övrigt - ingen tant än men jag säger som igår, hon lär nog komma under dagen. Idag är det 28+7 dagar och ÄL+4. Helt jäkla knasigt!
    Ja verkligen skumt! Så mycket som du har "krånglat" med den innan utan att det har blivit knas.. Och nu helt plötsligt! Märkligt
  • MSW

    Frejis: Mysig att bli väckt av sparkarna!

    Ang kräkas och må illa kräktes jag ett par gånger på flygen till och från thailand.. (men det var juh A's fel!) Fast tror att det hade känts jobbigare om jag hade trott att jag hade ngn slags magsjuka..
    Annar är jag "lite lagom" åksjuk.. Har kräkts en gång ( i vuxen ålder) av bilåkning, och mår relativt lätt illa om vägarna är för små och krokiga.. Och av karuseller som snurrar för mycket (typ virvelvinden på liseberg...)

  • MSW

    Tänkte bara in och önska trevlig helg (och semester för er som det gäller!!)

    PUSS o KRAM!!

    Ps: Vickan låter otroligt härligt!! Ds

  • MSW

    Mugglan: Värnamo är inte särskilt långt från mitt tillhåll! Åkte ni e4an söder ut(kommer inte ihåg vart det var ni skulle) åkte ni garanterat förbi mig och "våran" avfart..

    Lappis: Det är juh skit att tanten kom, men lika bra att hon gjorde det nu när du ändå testat minus, så att ni kan släppa det helt.. *stora kramar*

    Ore: Typiskt med klänningen! Hoppas det löser sig iaf..

    Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning för (barnfri) fest och utomhuskonsert!

    Puss o Kram

  • MSW

    Hej hej i sommarvärmen!

    TUnga diskussioner att läsa i fatt.. Och jag känner att jag inte tycker att jag kan/vill kommentera, när jag sitter på andra sidan så att säga..

    *kramar till alla*

    Sitter och väntar på att vaktmästaren ska komma hit och titta på vår tvättmaskin som inte fungerar...

    Borde plocka städa lite nu när sonen sover, då en kompis som jag knappt träffar alls nu då hon börjat plugga i sthlm, kommer och hälsa på på torsdag, och vi inte är hemma i morgon.. Men att gå ut i solen alternativt spela lite sims 3 (ja, jag är en riktigt simsnörd) lockar betydligt mer!!

    Igår var vi förresten och tittade på/klappade älgar.. Kändes ganska märkligt att vara så nära dessa djur! Men kalvarna var juh såå söta..

  • MSW

    Pappa2010: Visste inte vem du var riktigt (var nog inte med innan.......) Men litar på Vickan och säger STORT grattis till Stor, Liten och Mindre!

    Godnatt

  • MSW

    BS: som det kan bli! Kan inte iris ha ngt namnförslag? Annas tycker jag att Svea är ganska gulligt på en kattjej!

    Koko: Hoppas det går bra på UL, både att moderkakan har flyttat sig och att ni får se om det är en syster eller bror i magen!

    Igår kom det ett rejält åskväder här fram på eftermiddagen, strömmen blinkade bort ett par gånger, men var inte borta mer än någon minut!
    Sen "råkade" vi åka till IKEA.. Några vänner skulle dit och undrade om vi ville med, och det "offrade" vi oss på! Sen skulle vi äta där, men då hade de slut på den rätten jag ville ha, OCH mitt andrahandsval, så då struntade jag i det och tänkte att jag tar korv när vi gått ut ist! Men då hade de inga french hot dogs kvar, så då blev jag ännu surare och hungrigare! *suck* Köpte en halvtorr macka inne på Willys sen som jag åt i bilen hem!

    nahe, nu ska jag försöka lura bort sonen från dvdn!

  • MSW

    Grattis telis+make! Hur gick det på inskrivningen?

    Koko: hur gick ul?

    bs mrsb: tråkigt med gräl!

    Ammar son samtidigt.. Han var Så slö nu när han sovit, så jag tror han blivit lite för varm och druckit lite lite idag, och vattnet var inte så intressant, så då fick det bli en extra amningf ist!

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-07-01 14:28:19 följande:


    MSW-hur gammal är A nu? Hur länge hade du tänkt amma till?
    Han är tio månader, vi ska juh till Rhodos i början av augusti, så tills dess har jag tänkt amma, känns skönt att ha det att kunna "ta till" där.. Men jag ammar juh inte så mycket längre, bara morgon och kväll i princip..
    Han piggade dock på sig rejält efter amning, som tur var.. Var nästan obehagligt hur slö han var..
    Känns som det nästan är provocerande att jag fortfarande ammar.. Menar i allmänhet (så att ingen tar åt sig ), men bvc's rekomendationer är juh att man ska amma tills de är ett år.. Och det har juh fungerat super bra för oss..
Svar på tråden Livets stora och små frågor