• MSW

    Livets stora och små frågor

    Glömde: Gosnosen, låter juh fantastiskt att kön blivit så kort!

  • MSW

    Tinga: Så tråkigt med steget tillbaka! Men ändå super bra att de (puff iaf) gått upp lite ordentligt! Och även om det känns tråkigt med näringslösningen, så blir det väl inte aktuelltmed "knapp" om de äter den bra?

    Annars önskar jag en trevlig helg och ska nog gå och ta en kall cider ur kylskåpet!
    Puss

  • MSW

    Hej alla!

    Tinga: Sköötn att få sova! Allt blir verkligen mycket lättare när man fått sova ordentligt!

    Kängu: stackars lille ru!! Men (åtminstone här) är det svalare idag.. "bara" runt 20 grader!

    Snaily: Låter som en härlig semester so far!

  • MSW

    STORT grattis Mugglan m familj! Läste det igår precis när jag skulle sova, så kommer inte riktigt ihåg vad du skrev.. Men (om det stod) så vill jag gärna höra symptomen en gång till..

    Och uppdaterad:
    BF-lista
    Koko 29/8 2009
    Frejis 13/10 2009
    Ore 15/11 2009
    BS 16/1 2010 (önskar att tiden ska gå fort)
    Telis 23/1 2010
    Vickan
    Liten
    Mugglan

    Hoppas att jag inte glömde någon..

    Men där är en hel del fler som jag gärna skulle vilja skriva upp!!

  • MSW

    Åh frullan! Vad ledsen jag blir för hur du mår, men samtidigt blir jag så otroligt glad över att höra ifrån dig och att du har bra kontakt med psykolgen som kan hjälpa dig att få ordning på tillvaron! Skönt också med stödet från maken!
    *kram*

  • MSW

    Haha, har kikat på namnlistan innan.. Men tycker att det finns några(typ 3st kanske varav Livia är ett) som är helt okey! Men Pixie skulle jag nog inte välja till ett ev barn.. Skulle dessutom inte passa så bra med ett "sånt" namn ihop med A's.

  • MSW

    BF-lista
    Koko 29/8 2009
    Frejis 13/10 2009
    Ore 15/11 2009
    BS 16/1 2010
    Telis 23/1 2010
    Vickan 22/2 2010
    Liten
    Mugglan

  • MSW

    Hej!

    Grattis bs till fin fina värden!

    Snorkfröken: Roligt med kisse!
    Här är vi för tillfället sugen både på katt (mest jag) och hund (mest maken).. Och jag skyller helt och hållet på er i tråden! Men det är egentligen inte aktuellt..

    Ang "oplanerade" barn så borde man faktiskt vara medveten om vad som kan hända om man kör oskyddat! Särskilt om man redan har barn innan!

    Vickan: Måste bara säga att det nästan är lite komiskt hur gravid du blev på en gång denna gång.. Jag köpte ett par byxor i större storlek ganska i början, tänkte att det kunde vara bra att ha de efter förlossningen också, lixom som ett mellanting mellan gravbyxor och mina vanliga.. Sen har jag inte för mig att jag använde dem så många gånger efteråt, men iaf... Fast det är juh tråkigt om de blir för säckiga! Annars är kjol/klänningar ett bra förslag (kanske ihop med ett par mamma-tajts)

    Resten skickar ja varma kramar till!

    Förresten, vad har ni för schampoon/tvål till era barn..? Såg att libero hade ngn kombo, men om man fick den i ögonen skulle man skölja med vatten, vilket kändes lite onödigt jobbigt, men smidigt med båda i samma!

Svar på tråden Livets stora och små frågor