• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Telis - I v 6+x ska man kunna se hjärtat slå, men det kan ju diffa några dagar hit eller dit även vid ivf, så innan 7 fullgångna veckor skulle jag nog inte våga göra vul. Fast samtidigt kan ju inte ovissheten bli värre än den är just nu för dig, så kanske kan det vara värt det ändå?

    Oj, nu måste jag springa till tandläkaren!

  • _koko_

    Tillbaka från tandläkaren! Gick bra, men fy vad ont det gör att skrapa tandsten! Sen nöjde hon sig inte med det heller, utan gnodde in flourlack mellan tänderna också där jag redan var öm efter skrapandet... Men jag är inte så gnällig som det låter, det är ju jätteskönt att hon gav mina stackars tänder ett ordentligt skydd nu när jag äter precis hela tiden!!

    Så nu är det bara att vänta tills kl 13 när jag får äta lunch (vill ju inte pajja flourlacken), hur nu det ska gå???
    Mitt livs längsta 40 minuter?

    lappis - Skit med tempen också, hoppas att de där 0,2 graderna bara är naturlig variation och inte tyder på något vajsing!

    page - Är väldans nyfiken på din nya frisyr!!

    ore - Grrr, skickar en känga till din puckade kollega och chef! Och en kram till dig!

    AM (och andra som gillar ekomat) - Har du handlat i Hermans Ekohandel någon gång (tegnérgatan 3)? Det är dagens tips annars, underbar butik!!! Mycket större än jag trodde den skulle vara och de har allt! Kändes det som iaf. Var alldeles lycklig när jag gick därifrån.

  • _koko_

    start - Kul att det funkar på dig också! Tack vare snälla trådvänner och privata vänner har jag ett gediget lager just nu (bla med solskyddsfaktor och körsbärsdoft!), så säg till när det tar slut.

    Page - Som tinga säger är man ju bara ego när man bara pratar om sig själv och inte visar intresse för någon annan, och det är de gånger jag är sån som jag brukar be om ursäkt.

    Tinga - Härligt att det fortsätter åt rätt håll med puff! Och gott med brownies, har varit sugen på att göra en klassisk kladdkaka i en vecka nu men inte orkat... Kanske är det dags ikväll??

    lappis - Ansiktsbehandling är ju både skönt och väääldigt smärtsamt. Jag har som tur är ofta rätt lite att klämma och brukar varva med fuktbehandling (bara skönt ). Men är inte maran på lördag??

  • _koko_

    page - Det är herpes jag har också, men de senaste 7 åren (då jag använt carmex regelbundet) har jag haft utbrott TVÅ gånger!!! Innan dess hade jag minst ett per år (varje gång jag blev förkyld), och de blev ofta så svullna att jag inte kunde stänga munnen ens... Smärtsamt!
    De två senaste gångerna har det blivit EN liten blåsa när jag kliat mig på läppen, that's it!!
    Jag är mao carmex-frälst.

  • _koko_

    BS - Hihihi, hon är verkligen söt iris!! Och så coolt att hon pratar så bra! Conny säger ju fortfarande inte ens mamma eller pappa regelbundet (dvs han kan säga orden men använder dem aldrig för att påkalla vår uppmärksamhet)...

    Page - För mig har det ju faktiskt varit så! Helt otippat, för det är ju inget läkemedel, en kompis råkade se det i en affär när hon var i usa för många år sedan (nuförtiden bor hon där) och tänkte på mig, vilken flax!

  • _koko_

    page - Var hittade du det till bra pris?? I usa kostar det nämligen typ $2, så jag tycker det är hutlöst dyrt i sverige... Jag använder det som läppbalsam, men inte varje dag utan bara när jag känner att jag behöver det (när läpparna är lite torra), eller under läppstift, när jag mot förmodan använder det.

  • _koko_

    Page - Stopp och belägg! Därifrån får du bara köpa om du inte vågar inboxa mig din adress!!! Du ska inte lägga en massa pengar på något du inte vet funkar när jag har flera förpackningar hemma som bara väntar på att få användas!

Svar på tråden Livets stora och små frågor