• _koko_

    Livets stora och små frågor



    Och ALLA de är till Telis. Underbar TS!!
    Och vilka härliga nyheter du har också!!! Grattis AM!!!!!

    Mrs B - Vilken tröstlös historia med sjukdomar i er familj. Hoppas hoppas det är över snart!!

    Page - Jag tror inte Telis hunnit lägga in bilden ännu, eller så snubblade jag på tangenterna när jag skickade mailet, men det har inte studsat iaf.
  • _koko_

    Jaaa, visst är han söt!! Japp, blandras, pappan kan vara norsk skogkatt (så försökte iaf säljaren motivera det höga priset - han är ju nästan raskatt...). Det är 4 ungar i kullen, vår kisse var inte den mest dominanta (kan vara bra att välja den dominanta, men vår förra kisse var väldigt dominant vilket resulterade i en del slagsmål med grannkatterna, jobbigt), men inte heller den slöaste. Han var så SNÄLL när vi var där, lekte med sina syskon och oss, klättrade i min kjol, men var redan väldigt försiktig med klorna.
    Åh, vad jag längtar efter honom!

  • _koko_

    Nennes Nancy väntar vi fortfarande på att få se. De ser ut som små leoparder, helt fantastiska!!

  • _koko_

    muggles - Jag förstår PRECIS din frustration!! Vad otroligt pinsamt för den här snubben, sådär gör man bara inte!! Förutom att det är SÅ respektlöst mot den som håller i kursen är det ju precis som du säger knappast så att det blir någon vettig kod av det när man försöker lyssna på någon annan samtidigt.
    BLÄ!

    Cicci - Förhoppningsvis blir du bara trött i handen, och inte stressad i kroppen, av det jobbet. Hahaha, du KAN verkligen inte varva ner...

  • _koko_

    sweet - Det är 12 veckor som gäller i sverige också. Han är nog 9 veckor på bilden, vi får honom 15e maj.

    ore - GRATTIS till pickande hjärtat, underbart!!

    Välkommen hemlig2009!

    passionsblomman - Nä, jag förstår faktiskt inte alls hur du kan ha missat oss.

    Nu är jag ansvarsfri, så min närvaro här kommer gissningsvis sjunka lite till nästa vecka när jag ska in till kontoret, men jag är ju supernyfiken på att höra från am, så jag lär inte försvinna helt.

    Nu godis! Puss på er, raringar!

  • _koko_

    Tinga - Du måste göra galleriet synligt om vi ska kunna se (under inställningar nånstans). Gillade nästan namnet på odd molly-blusen bäst.

    Blivande FruL - Vilken grej!!! Otroligt skönt om ni kan slippa behandling (för det är ju trots allt ingen dans på rosor!!), men jag förstår att det blev lite antiklimax när ni fick beskedet.

    Cicci - Vi har letat katt ett tag, men det har inte varit lätt att hitta någon eftersom vi inte vill ha raskatt (pga priset). Men plötsligt händer det.

    Nenne - Håller med om att det låter som biverkningar! Jag blev sååå låg och ifrågasatte allt, inklusive mitt och sambons förhållande... Bra jobbat att prata med vdn(?), hoppas det blir bättre så du får känna dig värdefull på jobbet!

  • _koko_

    snaily - Nä, samearvet kommer faktiskt från andra halvan, bara norrlandsblod i mig.

    Telis - Är nyfiken på hur det går med spikmattan? Tänk, för en månad sedan hade jag inte ens hört talas om den, nu ser jag annonser och artiklar om det mest överallt!

  • _koko_

    Tinga - Nu syns det minsann! Grymt snygg kjol, men jag förstår att den var svår att beskriva!!! Jag hade nog kunnat ha det på ett sommarbröllop med ljusa strumpbyxor (eller helt utan), men om det inte känns rätt för dig kommer det ju inte se rätt ut heller. Tror blusen du länkade till senast (den med roliga namnet ) skulle vara väldigt fin och somrig till! Hoppas telis hittar!

    Liten - Härligt att det gick bra!! Skönt att vara hos mamma och pappa också efteråt.

  • _koko_

    nenne - Ja, säg den kattunge som inte är söt! Och det låter som att du hade ett bra samtal med vdn, skönt!

    Telis - Härligt att det känns bättre i ryggen, oavsett anledning.

    Ore - Bra jobbat på förhandlingen!

    Lappis - Jag har också svårt att hitta bra namn på "ansiktstjejen"...

    Själv har jag reklamerat mjölk hos arla (tredje paketet som börjar läcka i botten, då fick det vara nog ), och uppdaterat vår hemförsäkring idag. Sen har jag faktiskt jobbat lite också.

    Bluebride - Jag förstår att du har det tufft just nu, men du kommer få mycket mer respons om du engagerar dig lite i oss andra också än när du bara kommer med sporadiska inlägg om dig själv. Inget illa menat.
    Är det du eller lilltjejen som är förkyld? Gissar att det är du, för med lilltjejen vore det väl rätt allvarligt med en förkylning, eller?

Svar på tråden Livets stora och små frågor