• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Lappis - Ha, ditt maghull blir det knappast någon häck av, inte ens om jag får allt!

    AM - Japp, dina jeanstips kan vi ta IRL, som man säger.

    EA - Fråga mig inte, allt jag vet är att den är borta, det finns liksom INGENTING där den var innan jag blev gravid... Gissa vem som kommer gå i trappor när denna bebisen är ute!

  • _koko_

    MSW - Ja, det är hur mysigt som helst! Igårkväll gick han och la sig tillsammans med conny!!!?! Inte helt bra ur allergisynpunkt kanske, men jisses vad sött!

    nenne - Tappade sweetan också sin häck?! Det hade jag glömt. Skönt att hon fått tillbaka den, då finns det hopp för mig också.

  • _koko_

    Lappis - Telis skulle till apoteket i eftermiddag, om det fortfarande strular skulle hon höra av sig. Har du ingen lunchdate så ska jag och AM luncha om en timme. Telisen kanske också vill vara med?

  • _koko_

    Var tvungen att starta om datorn, vilket tar en evighet just nu, undrar varför?!!

    Men jag ser att AM redan svarat dig Lappis, kom!! Vill gärna se din bakislook!

    nenne - Om det nu är så att simmarna är lite slöa är det ju väldigt hoppfullt, oförklarad barnlöshet är ju det svåraste av allt att lösa (eftersom man inte vet vad man ska ändra på/rätta till)!

  • _koko_

    Frejis - Spring! Om magen tillåter förstås. Har lager på lager idag så jag tror att jag döljer den saknade häcken hyfsat.

  • _koko_

    Lappis - Typiskt att jag lämnade mitt makeup-kit hemma idag, annars hade du kunnat låna.
    Oj, nu måste jag snart börja röra på mig!

  • _koko_

    KUL!!! Frejis - Tror det är samma som ni varit på förut, jag var dock inte med då.

    Kom på en sak till som jag glömt säga: TELIS - Ditt recept borde ha en varningstext "går ej att sluta äta". Igår blev det äntligen premiär, och shit vad gott det var!!! Sambon var inte lika imponerad, vi kom fram till att han helt enkelt inte gillar citron i maten, men jag och conny njöt i fulla drag!

    Nu ska jag också dra!

  • _koko_

    Tack för en mysig lunch, sötisar! Kan rapportera att Lappis såg sjukt fräsch ut för att vara bakis och nästan sminklös, AM såg INTE gravid ut och frejis var jättefin i det hon hade "slängt på sig" innan hon kom!

    Telis - Vänta några månader så ska du få se hur man ser ut utan häck! Fast det är klart, jag minns inte att jag blev häcklös med conny, så har du tur får du behålla din också.

    Och ja, receptet var verkligen jättegott. Fräscht och smaskigt på samma gång! Mmm, jordgubbar, kanske ska gå förbi hötorget på vägen hem!

    BS - Hahaha, vad förvirrande!! Fattar verkligen inte vitsen med patientbrickor...

    Hmm, BS, vet jag var du jobbar? Vi bor ju inte jättelångt från det huset nämligen...

    Lappis - Haren jag HADE utanför fönstret. Skulle bli mäkta förvånad om det dök upp en hare en trappa upp på drottninggatan.

  • _koko_

    nenne - Äsch, det kostade ju inte ens 10 miljoner! Anledningen till att jag kikade på det från första början är för att ett ex till mig växte upp väldigt nära det huset. Måste kännas bra för hans föräldrar att bo i en sån guldgruva!

    Vi har fö inte heller halvdag.

    Kan förresten rapportera att jag hittade ett par beiga snickarbyxor till conny på zara, sen blev det inga fler butiker för chokladbollen/kaffet med sojamjölk jag goffade i mig efter lunchen satte lite väl bra fart på magen... Kanske lite mer information än ni ville ha.

Svar på tråden Livets stora och små frågor