• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Att ni vet gör ju absolut ingenting, men tänk på alla farliga smygläsare!!!

    AM - Vad mycket roligt! Hittade bla det här märket som jag måste tipsa min kompis som bor i portland om:
    www.thecloudmachine.com/
    Gillar egentligen inte den halsringningen, men trycken var ju så fiiina!!

    Lappis - Sjötunga (eller valfri vit plattfisk) med cayennepeppar och räkost? Hehehe, ja, ok, det kanske var lite för mycket betoning på enkelt.

  • _koko_

    (fast det är jäkligt gott också).

    Telis - Orkar du inboxa ditt recept till mig, lät jättegott och vi har en bit parmesan hemma som jag funderat på vad jag ska göra med!

  • _koko_

    My godd, piggis, din lilla snuskhummer!!!
    (och du är inte korkad, bara lite blind )

    Telis - Det är lite kluvet tycker jag. Med en hemlig tråd skulle vi aldrig få några nya vänner ju, och det vore ju lite synd. Men jag håller med om att det är lite svettigt ibland att tänka på vad man skriver...

  • _koko_

    Och förresten har jag en liten historia kring svettiga saker jag gjort i mitt liv (utspelade sig för många år sedan): Hade en emaildiskussion med en kompis där vi bland annat pratade om att jag och sambon haft det lite jobbigt men det var bättre nu (ganska kortfattat, inga detaljer, men ändå). Sen fortsatte diskussionen med vad vi skulle göra i helgen och jag avslutade med att vidarebefordra det vi hade bestämt (och såklart heeela långa diskussionen) till ett gäng andra som också skulle vara med på helgaktiviteten...
    Kändes lagom pinsamt.

  • _koko_

    Telis - Du vill bara lukta på blommorna menar du? Tack för receptet, det är ju verkligen jätteenkelt! Hoppas det smakar lika gott som reklamen utlovar.

  • _koko_

    Telis - Ja, det var riktigt konstigt, fattade ju inte alls vem du menade, och stod och funderade på vem du menade eftersom det i mitt huvud inte fanns någon "xxx" i tråden!!!

  • _koko_

    Blä för puckade barn-kommentarer helt enkelt.

    Nu ska jag dra mig hemåt efter en grymt produktiv dag. Vad jag har gjort? NADA.

    Puss på er raringar, hörs i morrn!

  • _koko_

    Men vad konstigt! Jag satt och sa att fruLlan vill minsann precis som cicci ha tre barn till Liten på brunchen, så fel jag hade!! Var helt säker på att vi pratat om det och trodde jag var den enda av oss tre som inte ville ha tre! Eller just nu alltså, man vet ju inte hur det kommer att kännas sen.

    Åh, har precis tryckt i mig en tallrik naturell yoghurt med quinoamüsli och är redo för lunch... Ja, jag vet, det låter så nyttigt, men grejen är att jag inte åt någonting nyttigt över huvud taget igår (bortsett från frukosten), och mår rätt illa idag...

    Grattis igen till BS, håller tummarna för illamående light den här gången!

    Grattis telis till eskimåerna, tycker dock även jag att de borde få flyttas till privat klinik om ni vill försöka få syskon!

    På fredag får vi hämta vårt lilla yrväder, gissa om jag längtar!! Tänk vad två veckor kan gå fort... Lite nervöst är det också, men jag känner mig ändå rätt säker på att det kommer gå bra.

    fruLlan - Sååå tråkigt att du fortfarande har sån ångest över roffe!! Lider med dig men tror också att du kommer över det när h*n väl kommer. Det är ju många som är rädda för att inte kunna älska andra barnet lika mycket som det första oavsett kön, men jag har aldrig hört talas om någon som det verkligen inträffat för.

    Har hittat en ny favvoaffär: shop.yorrik.se/ Dyra barnkläder, men åh, så enkla och fina! Fyndade lite utgående saker till conny igår. Dumt att bodysarna har omlotthals bara, för det gillar jag inte alls.

  • _koko_

    AM - Världen är som vanligt liten.
    Tycker det blir svårare och svårare att få tag i omlottbodysar, trots att alla jag känner föredrar det till nyfödingar?!

    Hade inte skrollat ner på dopsidan, vilken FANTASTISK grå dopklänning!!! Och frack med hög hatt vore ju helt underbart sött!

Svar på tråden Livets stora och små frågor