Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Jaha, här är jag och klagar igen!

    Jag fick ju dessutom ryggskott under förlossningen och kunde inte röra mig på en vecka efteråt och jag har fortfarande nerver runt en kota som inte sitter på rätt plats som jag fick under förlossningen. Det är ju det jag gått hos läkare/sjukgymnast och strulat med sedan dess och nu fick skjuta upp magnetröntgen för. Allt detta för en jäkla förlossning...

  • BrudSommar2006

    Hej Blivande! Undrar också hur det är med dig? Hur går det för er med försöken efter alltihop, hur länge har ni försökt nu? Det bara måste ju ta sig för er också snart!

  • BrudSommar2006

    Grus- och leradiet, isch! Fast det rensar väl magen bra kanske?

    Blivande, nej, inte så illamående som sist alls ännu, klarar mig bra på en Lergigan per dygn eller så. Om fem dagar ska jag göra en ordentlig jämförelse för det var då jag blev inlagd förra gången! Antingen är det en kille eller så har något gått snett är väl mina tankar just nu...

    Ni då, håller ni humöret uppe fortfarande efter det positiva beskedet om simmarna? Vilken historia!

  • BrudSommar2006

    Blivande, men vad bra att det händer något i augusti om ni inte lyckats få till det tills dess. Hoppas så klart att ni inte kommer att behöva den!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, enligt min erfarenhet så kan BM inte ställa några sjukdomsdiagnoser och har inte befogenhet att skriva ut pencillin heller så det måste nog bli riktig gyn. Trist att det inte verkar finnas någon att tillgå!

  • BrudSommar2006

    FruLLan, att Cicci inte riktigt är som oss andra har man ju förstått! En bättre lämpad människa att föda barn har jag nog aldrig hört talas om! Och med nyfixat hår och allt.

    Skräp, har sådana myrkrypningar i benen att jag misstänker att det inte blir mycket sova av i natt. Nåja, ska göra ett försök i alla fall, godnatt på er!

  • BrudSommar2006

    EA, hm, själv blir jag inte så avundsjuk på småbebisar, jag vill ju gärna klämma fram en fix färdig ettåring! Jag tyckte att Iris var jättejobbig som bebis och sedan helt plötsligt blev hon mysig... Visserligen är hon jättejobbig nu med men väldigt söt!

  • BrudSommar2006

    I eftermiddag är det sommarfest på dagis och barnen ska sjunga. Jag gissar att Iris kommer att stå längst fram och sjunga tipp tapp och Jag må han leva medan de andra sjunger ljuva sånger om sommar och blommor.

  • BrudSommar2006

    Jag kan inte jobba sedan jag läste om Telis, jag fick försöka flera gånger innan jag lyckades logga in här för fingrarna löd inte, nu känner jag mig helt skakig. Fast jag vet ju också att det ofta kommer blod och så är det ingenting. En bekant till mig åkte in till akuten med en stor blödning men hon födde en frisk liten en i alla fall till slut. Telis hade väl inte ens ont väl?

  • BrudSommar2006

    EA, ja, jobba får man nog göra vid ett annat tillfälle men jag blir nog tvungen att koppla ur telefonen i så fall.

    Nenne förresten, vad bra skrivet, att man förstår att folk vill ha ett visst kön men inte att man INTE vill ha ett vist kön!

    Jag vill för övrigt ha en liten tjej till för jag har aldrig haft någon syster, för vi har alla saker redan då, för att Iris är så mysig och för att det känns mest invant redan. Fast det klart att jag också vill ha en liten kille.

Svar på tråden Livets stora och små frågor