Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Just när jag skulle skicka förut så blev det ett kabelbrott någonstans och nätet försvann, skräp.

    Men så otroligt roligt. STORT GRATTIS Telis!!!!

    Jösses vad många ägg Nenne, det är ju helt otroligt! Tjohoo!!!

    Page, jag bara kan inte tänka mig dig med ljust hår! Jag frågar som andra, är det vanligt att det tar ett tag för benmärgen att återhämta sig innan man kan se?

    Cicci, hoppas så att du slipper gå och vänta flera veckor till.

    FruLLan, hoppas verkligen att den ligger kvar åt rätt håll nu då!

  • BrudSommar2006

    Cicci, hoppas att det inte är något allvarligt, håller en tumme att det går över!

    Vickan, så klart Page är snygg, trodde inget annat!

    Hm, har funderat på hur vi ska göra med vagn, vi har ju bara en sittvagn för vi lånade liggvagn av bekanta och de lånade ju tillbaka den nu för att de fick barn. Gissar att de fortfarande har den i januari som sittvagn så vi måste ha ny vagn. Nog borde vi klara oss med enkelvagn och Iris på ståbräda då?

  • BrudSommar2006

    Jösses, en bekant ringde ikväll och berättade att hon är gravid och ska ha i november. Hennes barn sedan tidigare är tolv och fjorton tror jag och så skiljde hon sig i höstas. Sedan var det en himla stress att fort hitta en ny, helst så att hon kunde bli gravid igen, och hon hann avverka ett par stycken innan hon hittade den nuvarande i november. Sedan hann de tydligen dejta i fyra månader innan de började försöka och så tog det sig på första försöket. Nu har de visst lyckats skaffa lägenhet ihop i alla fall och ska flytta ihop nu i juni. Jaja.

  • BrudSommar2006

    Cicci, hur fungerar det, får de gå kvar månaden ut på dagis från det att man fått syskon? Fast så kan det väl inte vara, tänk om man får den sista? Har för mig att de alltid får gå kvar heltid ett par veckor? Hoppas att de kan hjälpa dig idag så att du får veta vad det är som gör så ont, måste ju kännas läskigt.

    Har vi haft någon med havandeskapsförgiftning här? Jag minns inte riktigt hur det yttrar sig men det verkar läskigt. Jo vänta, om man har huvudvärk som inte släpper ska man se upp väl.

  • BrudSommar2006

    Cicci, det finns absolut hopp för dina singelvänninor, fast de får se till att börja dejta snarast! Vad det gäller min kompis har jag en liten känsla av att hon dessutom ville träffa en mörkhyad och få ett "blandbarn", suck.

    Eftersom annonsen ligger ute fortfarande så kan jag ju lägga in den här: www.blocket.se/stockholm/Varldens_underbaraste_kattungar_21740378.htm&w=1

    Hoppas att länken fungerar?

    Hursom så har vi tingat en sådan som sällskap till vår ragdoll så nu får vi första kissen i början på midsommarveckan och den andra 9:e juli, jippi!

  • BrudSommar2006

    Liten, såg att ni firar födelsedag hemma hos er idag, hoppas att ni får äta något gott. Hälsa och gratta!

    Hoppas verkligen att det är en liten plusvåg på gång nu, är det BIM/BOM för EA som vi går och håller tummarna för just nu eller är det någon mer på gång som jag missat?

  • BrudSommar2006

    Cicci, det var en konstig regel! Att det kan skilja på mellan en dag och en månad!

    Iris kommer att få gå kvar 20 timmar i veckan, 9-14 fyra dagar i veckan, 30 är ju jättebra. Annars är det bara 15 timmar i Täby rent generellt.

    MSW, ja det blir två katter, tydligen var vi aldrig inte överens utan det var mer fråga om just den katten och att han inte haft tid att fundera över saken ordentligt just då.

    Idag skolkar jag från konferensen och sitter på jobbet istället, igår tog det mig två och en halv timme i köerna att ta mig ut till Värmdö. Jag hade ingen lust att sova över heller och det administrativa programmet var helt värdelöst både igår och idag. Mer fråga om att leka lekar och då är jag hellre på jobbet eftersom jag ligger lite efter, har varit sjuk, haft semester, gått kurs och vabbat i usel kombination. Visste ju iofs inte det när jag bokade semestern men hursom.

    Bävar för att bli tvungen att berätta på jobbet, jag tycker så synd om dem som blir lite lämnade i sticket. Hade jag blivit gravid bara två månader senare hade det inte varit några problem.

  • BrudSommar2006

    Cicci, stort lycka till! Det är helt otroligt, om någon är gjord för att föda barn så är det du!

  • BrudSommar2006

    AM, det där receptet låter ju bara så gott, vill också ha?! Snälla...

    Nenne, usch ja, jag förstår att tiden går hur långsamt som helst just nu!

    Själv tycker jag att tiden går långsamt fram till midsommarveckan när vi får första kissen men det är ju inte jämförbart förstås.

  • BrudSommar2006

    Cicci, du har sån himla tur som får föda i god tid varje gång! Jag hoppas så att jag ska slippa gå över den här gången.

    Fast jag har inte lika stor otur som min kusin i alla fall som inte verkar kunna få värkar utan båda gångerna har fått gå två veckor över tiden och sedan bli igångsatt. Nu ska de ha trean i augusti, får se hur det går.

    Usch, en tjej på mitt jobb, fast jag känner henne inte som tur är, slängde sig framför tåget igår så det har varit lite konstig stämning idag.

    Ore, trist med foten! Det funkar att springa fortfarande annars i alla fall då? Jag var hos sjukgymnasten i förra veckan och skulle dra in magen mot ryggen och det var inte alls skönt.

Svar på tråden Livets stora och små frågor