Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Telis, som en brännässla då?

  • BrudSommar2006

    Har just upptäckt att vi ska hämta katten på makens födelsedag, hjälp, är det så snart han fyller år, undrar om det får bli en flaska whisky i år igen, önskar jag kom på något bättre.

  • BrudSommar2006

    Usch, jag har en handkräm här på jobbet som luktar så illa, apoliva handcreme, en blå tub. Köp aldrig den! Och det är inte för att jag är gravid som jag tycker det, den luktade lika illa redan från början men jag är liksom för snål för att göra mig av med den. I skåpen här finns annars atrix oparfymerade men den tycker jag att jag bara blir torrare och torrare av tills man är storkonsument av handkräm...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det kan jag inte heller se, hos maken alltså! Fast en liten asiatisk bebis blir väl jättebra, de är ju hur söta som helst!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja någonting sådant kanske jag kan hitta på, får fundera ut vad bara och när mina föräldrar kan vara Iris-vakt! Något vi kan göra på Öland under semestern vore ju bra i och för sig, fast vet inte om de vill vara både Iris-vakt och busig-kattunge-vakt förstås, vi ska ju bo hos dem alla fem... På själva makens födelsedag ska vi ha middag hemma.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, låter som svamp, jag skulle prova lämpligt svampmedel! var glad att det inte kliar förresten.

  • BrudSommar2006

    Men du milde, här går man iväg och fikar en stund och så har Cicci fått barn när man kommer tillbaka!!!

    Stort grattis Cicci!

    Fasen, jag vill också föda flera veckor för tidigt och på en kafferast!

    Hur var det nu, fanns det spekulanter här på att föda barn, för här är en som verkligen inte under några som helst omständigheter vill, jag har sådan ångest så jag kan inte tänka på det utan att tårarna börjar trilla.

  • BrudSommar2006

    Alltså, för att förtydliga så har jag just nu lika stor ångest över att bli uppskuren, trots AMs solskenshistoria.

  • BrudSommar2006

    FruLLan, så de lämnade Victor på dagis och åkte in och födde så där lite lagom lämpligt då?

  • BrudSommar2006

    Usch ja, jag ska be att få prata med någon i samband med inskrivningen. Fast någon förklaring om hur det gick på första förlossningen tror jag inte hjälper, det tog så jäkla lång tid kändes det som och gjorde så förbaskat ont och så paniken när moderkakan inte kom ut förrän i sista stund, typ efter drygt en timme. Det finns ju inga garantier för att det inte blir likadant andra gången och det är inte säkert att det går att lägga epidural med min rygg, det var jag ju inne på specialistkontroll för redan förra gången. Sedan påstod de ju att det var för sent att lägga i alla fall så det var ju bara att stå ut de sju timmar eller vad det var kvar utan. Och så att krysta i 45 minuter var banne mig det vidrigaste jag gjort.

Svar på tråden Livets stora och små frågor