• Ore

    Livets stora och små frågor

    Men de skulle nog bli mycket gladare av att få se en sån gullunge som Hektor... (Vem skulle inte det?)

    Hej Järnkaminen! Tror inte att Pergo har någon som helst effekt på äggens kvalitet... Men det kan boosta ÄL om den inte funkar ordentligt, och stabilisera en väldigt ojämn cykel (vilket det ofta blir när ÄL inte funkar ordentligt...)

  • Ore

    Telis: Du ska vila och ta hand om dig. Tror att dt är "helt normalt" att vara trött i början av graviditet, mycket omställningar för kroppen... (Vill minnas att jag hade dagar då jag kom hem från jobbet och var helt slut, så hade jag inte mått illa innan så gjorde jag det av ren trötthet till slut...)

    Liten: Heja dig, hoppas du får den tjänsten du vill ha (eller någon annan bättre!) Många arbetsgivare vill nog gärna ge tjänsten till någon som är motiverad, så jag tror att det är jättebra att du talar om att du vill ha den!!!

  • Ore

    Nu återgår jag till statistiken Nenne, och den såg ju jättebra ut (när jag googlade på Falun och ivf...)

    Tråkigt att det inte blev några ägg till frysen, men det blev ju ett långtidsodlat toppägg till dig i alla fall

    Och du ÄR ju gravid, eftersom du har fått in ett befrukat ägg i din livmoder, nu ska detta lilla embryo bara klänga sig kvar! (Preparerade du med superlim innan???).

    Jag är helt med på Telis förbud, allt annat än progesteronvitt är förbjudet!!!

    Förstår att det är låååångt ner till marken, men titta inte ner så är det ingen fara... Och kan du verkligen inte hålla dig från att titta ner, så ska du veta att vi står där nere med allt fluffigt som går att uppbringa för att du ska landa så mjukt det bara går... Eller, du kanske ska se det som en studsmatta. Det är ju inte sista chansen, absolut inte!!!

    Men nu svamlar jag bara, jag tror stenhårt på att du är gravid!!!

  • Ore

    Japp, säkert tecken när studsmatta blir till stadsmutta

    Wiiii, testdatum i slutet av veckan. Kommer alltså få hålla mig datorn heeela tiden tills vi fått ett svar (då räknar jag kallt med att få korka upp bubblet!)

  • Ore

    Nenne: Dina s.k. egoinlägg är ju vad vi väntar på... Eller ja, egentligen väntar vi ju allihop på ett positivt test i slutet av veckan, och under tiden vill vi ju helst ha rapporter om progesteronvitt och inget rött/brunt eller sånt som får en att fundera. Men i alla fall så vill vi ju ha verkligheten!

    Frejis: Trist att det gör mer ont igen, hoppas det inte är så illa utan att du får komma hem snart. Lider med dig...

    Koko: Jag tror att du får en liten tjej

    Här har sommarvädret från igår kommit av sig idag, inte alls lika varmt. Å andra sidan ska jag inte klaga över det, eftersom det blir tidigast måndag som jag får vaxning på mina ben. Just nu är det rejält utväxt stubb, som inte känns så fräsch... (Och där tar jag nog hem priset för dagens mest ointressanta egoinlägg tillika larvigaste I-landsproblem, så behöver ni andra inte fundera på det )

  • Ore

    Puuuh, inte någon mer brunrapport från Nenne, blir litet nervös så fort det är något nytt inlägg...

    Lappis: Vad gör ansiktstjejen för brutaliteter som ger skorpor m.m? Det värsta jag fått vid ansiktsbehandling är portömning, och det ger ju inte sårskorpor, och gör ju inte brutalont heller även om det inte är helt behagligt.

  • Ore

    Passionsblomman: Jag gör alltid samma sak när jag gör lasagne. Kanske borde skaffa en form som rymmer 1 dl mer...?

  • Ore

    Om Telis googlat fram bättre statistik än AM så tror jag på den

    Fast du är fortfarande google-drottning AM!!!

    Kommer litet mer trivialiteter från mig. Beställde en jeanskjol och ett par byxor, båda var av märket mamalicious, som dök upp i brevlådan igår. Trevligt, men jag tyckte de var litet stora trots att jag köpt min normala storlek. Tror ni jag kan vänta mig att magen, och litet övriga jag kommer ikapp, plus att tvättmaskinen kanske gör litet också. Eller ska jag byta till mindre storlekar?

  • Ore

    Oj, redan uttråkad av fotboll, Telis??? Nåja, jag är ingen stor fantast heller. Även om jag gärna ser slutspelsmatcher, fast helst då i goda vänners lag. Vet inte om jag skulle anstränga mig så jättemycket för att se en match om det inte var en social grej kring det... Jo, kanske förresten. Måste ju bekämpa den typiska tjejimage som gubbarna gärna stämplar mig med, och överraska dem litet ibland...

Svar på tråden Livets stora och små frågor