• MSW

    Livets stora och små frågor

    Piggelin1 skrev 2009-05-18 10:14:45 följande:
    Telis - låt oss hoppas att du inte får det som en väninna till mig (hon som fick en Harriet) - hon spydde i nio månader Fast det måste vara extremt ovanligt, tror knappt jag hört talas om ngn annan som haft det så precis hela graviditeten
    Jag kräktes hela graviditeten (förutom ett par veckor i början), fast inte varje dag, ibland kunde det gå någon vecka i mellan, men sen kunde det lika gärna vara i ett par dagar i sträck..
  • MSW
    kängu skrev 2009-05-18 10:19:07 följande:
    Sele har vi, och bärsjal. Nödvändigt tror jag om man ska kunna rasta två hundar i koppel och dessutom ha med sig en bebbe. Filtar finns några stickade och ska även köpa filtar idag. MSW, vi har fått/lånat nästan allt. Har i princip inte köpt ngt förutom lite kläder och skötväska. Superbra!
    Låter som vi ungefär..
  • MSW

    Vi har förresten tagit bort benen från vår säng i helgen, så nu är den 20 cm lägre, inte för att jag hoppas att A ska trilla ur igen, men skulle han göra det så blir det inte riktigt lika högt. Jag har också "bäddat" med filtar jämte sängen, där han får sova ist för sängen, när vi inte går ut så han somnar i vagnen!

  • MSW

    fru AM skrev 2009-05-18 10:24:34 följande:


    Ego: har äntligen vågat titta på mitt snittsår/ärr: det ser ut att vara ett ca 10 cm, spikrakt, hårfint streck bara! Blev helt överraskad av hur fint det var!
    Vad skönt! Det var väl bla det du var mest "rädd" för med snitt, att få ett fult ärr?
  • MSW
    Vännerfan skrev 2009-05-18 10:33:31 följande:
    Telis, Det är statistiskt sett fler som INTE mår illa än de som gör det. Lustigt nog, då man så ofta hör om gravida som mår illa. Själv mådde jag illa v6-v.13 ungefär.
    Intressant, det hade jag aldrig trott! Tycker att "ALLA" man pratar med mår illa! (mer eller mindre förstås)
  • MSW

    i tycker också babywatcher är bra! Vi har ikeas, som kostar typ 249 om man är family medlem! Men det är juh som vänner säger, bara att köpa när det behövs!

  • MSW

    Är förresten bara lite lagom avundsjuk på gbg-träffarna!! Låter som ni hade riktigt trevligt!

    Fick förresten ett kusinbarn i fredagsnatt! En liten flicka!

  • MSW

    Vilken tid var det nenne skulle plocka ut äggen? Så man vet när man ska hålla tummarna lite extra..?

  • MSW

    Vi har förresten (nog) bestämt oss för att strunta i 30 årsfesten på Cinderella som vi var bjudna till! Av flera anledningar (dock inte pga av A, även om jag tycker att det ska bli skönt att inte behöva vara ifrån honom..)

Svar på tråden Livets stora och små frågor