• hujjedamejj

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Det funkar relativt bra för mig att väga mig varje dag. Man ska ju inte väga sig SÅ ofta, men det är så svårt att låta bli, för jag blir ju glad varje gång det visar minus. Och dom gångerna det visar plus. Ja då blir jag ännu mer peppad till att fortsätta. Jag vill ju inte sluta med minus heller =)
    Jag vet inte, men det kanske är samma sak för dig. Att får du se att du går ner varje vecka så gå det bättre för dig att hålla dieten. Menar nu inte att du ska väga dig varje dag som jag, utan väg dig du nästa vecka, och ventilera lite med konsulenten!

  • hujjedamejj

    Ingen viktnedgång idag!! Jag ligger fortfarande på 70,6 kg. Men imorrn, hoppas jag att jag får se 60-talet!! =)

    -7kg sen jag började på cambridge för 18 dagar sen. Med 2 dagars uppehåll då jag åt mat när jag hade möhippa (OCH den andra dagen var jag bakis ;))

    Idag är det dag 4 efter uppehållet.

    Är grymt nöjd!!!

  • hujjedamejj

    Siax!! Ja det kommer du nog!! =) Men något annat än möhippan hade nog inte fått mig att äta.. HAr du haft din möhippa? =)

  • hujjedamejj

    Åh jag har ingen aning om hur jag ska göra??
    Jag vill gå ner 2 kg till innan bröllopet 13/3. Men vet inte hur?
    Jag var på fest i lördags och käkade, så kuren är redan sprucken. Imorse vaknade jag med världens magkatarr (säkert pga att jag inte trappade upp. Det var för mkt mat för lilla magen). Så jag funderar på att trappa upp från och med idag! Köra kombinerat och fixa dom två sista kg:na på det viset.
    Eller ska jag gå hel vägen med CK och trappa upp i en vecka innan bröllopet??
    Jag har som sagt ätit lör och sön, men inte något idag. Jag har bara tagit en påse.
    Iof så är nog det bästa för min mage att fortsätta med CK, som den är van vid. Men någon gång måste jag ju börja äta?? Och då kanske jag lika gärna kan ta upptrappningen idag??

  • hujjedamejj

    Vore skitbra om man kunde få snabba svar, för här står jag i valet och kvalet... =(

  • hujjedamejj

    Nu vet jag... Jag fortsätter på CK/naturdieten REN KUR EN VECKA, sen fortsätter vi på ren kur tre dagar till ELLER så börjar vi upptrappningen!!
    Så gör vi!!! =)

  • hujjedamejj

    Ja, ikväll åt jag kyckingwok. Jag har bestämt mig för att äta en gång om dagen och resten påsar, till att börja med. Och i matväg kommer jag att äta... LCHF (heter det så)?
    Jag är ju inte i mål ännu, men känner mig nöjd inför bröllopet, eller ja 69 kg vill jag väga då. Efter bröllopsresan ska jag ta tag i dom sista kg. 64 kg för att bli målviktig och sen ligga strax under 60 kg.
    Lycka till ni andra, men bara för att jag har börjat äta så betyder inte det att jag lämnar tråden för det ;)
    Jag blir ju halv-cambridgare from idag ;)

  • hujjedamejj

    Nej, du måste inte gå till en konsulent, men du måste göra en hälsoundersökning (du fyller i ett papper och svarar på olika frågor om din hälsa) innan du kan beställa från nätet.
    Ett besök hos en konsulent är gratis. Dom 3-4 första dagarna är du trött och orkeslös.
    ett tips. Läs mer på cambridgehemsida

  • hujjedamejj

    Minns inte exakt hur mkt det är i en påse. Men du ska blanda en påse med 2,5 dl. Sen kan du mäta upp pulvret så du vet hur mkt det är i en påse. Sen tar du bara halva den och halva med vatten och MIXAR ihop. Lycka till!

  • hujjedamejj

    En liten uppdatering från mig då.
    Jag slutade med CK förra veckan, och därefter skulle jag äta LCHF mat. Det gjorde jag också... till en början. Men sen nu i helgen spåarade det ut. Haha. Värst var i söndags, då i var på 3 st morsdags kalas och på varje kalas åt jag en portion tårta. För att sedan äta två portioner till på jobbet när jag kom dit för att jobba inatt.
    Mitt på dagen igår vägde jag 75,7 kg... ojojojoj!! Höll på smälla av!! Jag slutade liksom på 70,4 när jag slutade med cambridge. Men iofs så vägde jag mig mitt på dagen.
    Så idag blir det nya tag. morgonvikten var 73,8 så 3,4 kg har jag gått upp sen jag slutade.
    Det är 1½ vecka tills jag står fru, och min plan är att gå på renkur 1 vecka. Önska mig gärna lycka till, för det lär behövas!! =) Har dock inte bestämt mig för ren kur eller kombinerad kur ännu. Och det blir inte cambridge den här gången, så här innan bröllopet är man SÅ pank. Så det får bli nutrilette!
    See ya!

  • hujjedamejj

    SIAX: Ja, visst känns det skönt??
    Iofs har det inte vart svårt att stå emot, utan jag har helt enkelt tröttnat på att banta och har vart nöjd med hur jag har sett ut. Men inte nu.

    Ett minus/plus är att magsäcken krymper när man går på ren. Man blir jättesmal och tappar flera cm runt magen, när du sen börjat äta normalt igen fylls magsäcken upp och du ökar med flera cm. SÅKLART! =)

    Nä, det blir kombinerat för min del den här veckan. Ett mål om dagen på kvällstid, pulver om dagarna. Sen motionera så inni tusan. Ska hålla mig till LCHF på kvällarna. Nåt vill man ju äta =)

    Lycka till alla! Nu ska jag ut och springa med vovven!!

  • hujjedamejj

    En shake tagen och en spring/powerwalking runda på en timma avklarad!! Ikväll blir det omelett!!

  • hujjedamejj

    -0,2 hg =) Lite lite... men vi kämpar på.. Ska ut och springa så fort det blir uppehåll! =)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!