• emersson

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    bambibloggagratisse skrev 2009-05-08 06:35:13 följande:
    emersson: Jag har också lite av ett dilemma då min mamma kommer hit i helgen och vi träffas inte så ofta (typ var 5-6:e månad). Men jag kommer nog hålla mig till mina soppor!-1,7 kg efter 4 dagar! Jippe :)bambi.blogg.se
    Det känns ju enormt trist när man är bryter kuren så där, men jag har ju hållt på en hel del fram o tillbaka med min kur (misslyckats gång på gång) så min kille är minst sagt utled på mina bantingar...så i helgen ska jag göra honom lite glad iaf :) har ändå gått ner 10 kg sen februari så det går ju neråt. Dom gånger jag verkligen tappat i vikt är dom gånger jag lyckats hålla ren kur :D
    kämpa på alla duktiga här inne :)
  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-05-09 20:01:04 följande:
    [citat]
    Ellabay!! Va kul! Grattis! Längtar tills jag kommer under 70 strecket. Det anade jag nog inte för ett år sen då jag vägde 96 kg!!
    [/citat

    vad duktig du varit, ni är helt otroliga här inne!! själv lyckas man inte gå ner dom sista ynka kilona som man tänkt..
  • emersson
    bambibloggagratisse skrev 2009-05-09 18:28:10 följande:
    Jobbigaste dagen hittills... dag 6... min mamma var här och dom andra åt lax. Bläää... sen är det altlid jobbigare på helgerna av någon anledning?Läs gärna mer om min jobbiga dag på min blogg:bambi.blogg.se
    vissa dagar är verkligen hemska:(
  • emersson

    det är ju kanonbra:) grattis :)


    hujjedamejj skrev 2009-05-10 15:16:18 följande:
    Hae en kanon-natt inatt (jobbar ju natt) Jag avr hur pigg som helst. Och fick tvinga i mig dom två sista halva påsarna!!Vågen nyss när jag vaknade: 73,5 kg. Så efter 6 dygn med cambridge -4,5 kg. Helt otroligt! Som en gammal viktväktare så gick jag ner -4,5 kg i månaden och då var det en BRA månad!Nu när första veckan är över får vi se vad för resultat man har att vänta sig i veckorna.Hur mkt brukar ni snitta i veckan efter första veckan?Hejja Hejja! Ni är jättedktiga!!!
  • emersson
    bambibloggagratisse skrev 2009-05-11 21:17:09 följande:
    Första veckan avklarad : -2,6 kgJag har skrivit ett lång inlägg om motivation och hur det har påverkat mina resultat med Cambridge, kika gärna:bambi.blogg.seDuchess: Om du inte har något att göra så kan du alltid skriva på en blogg (det rä väldigt peppande) eller läsa bloggar!
    din blogg är jättebra tycker jag :) följer den varje dag så glöm inte o skriv;)
  • emersson
    bambibloggagratisse skrev 2009-05-11 21:17:09 följande:
    Första veckan avklarad : -2,6 kgJag har skrivit ett lång inlägg om motivation och hur det har påverkat mina resultat med Cambridge, kika gärna:bambi.blogg.seDuchess: Om du inte har något att göra så kan du alltid skriva på en blogg (det rä väldigt peppande) eller läsa bloggar!
    din blogg är jättebra tycker jag :) följer den varje dag så glöm inte o skriv;)
  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-05-12 14:00:18 följande:
    Dag 10!Höll på och tuppa av imorse när jag såg siffrorna på vågen imorse! 72,2 kg och det är -5,3 kg!Wow!! =)Snacka om att man vill fortsätta med CK, det funkar ju verkligen! Och nu börjar det att synas på "lilla" magen!!Hejja Hejja!!!Är det ok om jag länkar er som har lagt ut eran blogg?cbkuren.blogg.se
    Det syns MASSOR, du är jätteduktig ju!
    Hur lång tid har det tagit för dig att bli av med alla kilon, här går det långsamt för tillfället, konfermationer man ska gå på o allt möjligt, men men jag är här ändå o kikar på er :)
  • emersson
    Pentan skrev 2009-05-13 07:27:45 följande:
    Dag 3-4,5 kg82,4 kgDet går fort att bli av med vattnet den här gången...
    vilken adress var det till din blogg nu igen?
  • emersson

    jag tillhör oxå dom som har sån enorm sockerabstines så fort jag inte vräker i mig godis....ska försöka börja på ren kur igen snart, men eftersom jag misslyckas ett par gånger nu så ska jag inte börja med det förrän jag verkligen känner att motivationen är på topp...
    lycka till iaf :) efter 3-4 dagar så brukar det ju flyta på :)
    December 2009 skrev 2009-05-27 13:41:26 följande:


    Hoppar in här. Börjar ren kur idag. Ätit det blandat med måltider innan för att trappa ner på maten lite först och vänja in mig på det. Idag ska jag dock börja ren kur. Och har redan hunger och sockerabstinens
  • emersson
    hujjedamejj skrev 2009-06-03 14:27:56 följande:
    En liten uppdatering från mig då. Jag slutade med CK förra veckan, och därefter skulle jag äta LCHF mat. Det gjorde jag också... till en början. Men sen nu i helgen spåarade det ut. Haha. Värst var i söndags, då i var på 3 st morsdags kalas och på varje kalas åt jag en portion tårta. För att sedan äta två portioner till på jobbet när jag kom dit för att jobba inatt. Mitt på dagen igår vägde jag 75,7 kg... ojojojoj!! Höll på smälla av!! Jag slutade liksom på 70,4 när jag slutade med cambridge. Men iofs så vägde jag mig mitt på dagen.Så idag blir det nya tag. morgonvikten var 73,8 så 3,4 kg har jag gått upp sen jag slutade.Det är 1½ vecka tills jag står fru, och min plan är att gå på renkur 1 vecka. Önska mig gärna lycka till, för det lär behövas!! =) Har dock inte bestämt mig för ren kur eller kombinerad kur ännu. Och det blir inte cambridge den här gången, så här innan bröllopet är man SÅ pank. Så det får bli nutrilette!See ya!
    Lycka till :) Jag har oxå spårat ut på sistone, höll mig till kombinerad kur ett tag tills förra veckan, då spårade jag ur fullständigt kan man säga, resultat på det blev +1,7 kg, iiiiiiinte roligt alls. Just nu försöker jag mig på kombinerad igen, har ju inget bröllop som väntar så det är ju ingen panik så ;) Tänk på att du snart ska gifta dig så kommer det gå lätt som en plätt, du har ju varit kanonduktig förut :)
  • emersson

    Det där låter minsann som min vecka :) Säger desamma, inte för jag gottar mig i att andra fuska men det är ju skönt o se att man inte är ensam. På fredag ska jag ut med några vänner på krogen som jag inte varit ute med på typ ett år...svårt att stå med min shake då ;) Sen på söndag ska jag på kurs med hästarna så nåt måste man väl äta då, man blir ju lite matt om man bara äter påsar första dagarna, och det känns trist att inte kunna rida riktigt på en kurs som man betalt massor för..

    Mitt mål är iaf ren kur eller att jag verkligen lyckas hålla mig till kombinerad utan att småäta o sånna saker. Har oxå varit så himla trött på o banta ett tag + att jag varit nöjd hur jag såg ut, men nu börjar det väl bli dags igen :) vägde 69,3 i morse bläääää jag som varit nere på 66 när jag var som duktigast.


    SIAX skrev 2009-06-03 14:51:20 följande:
    Inte för att jag vill gotta mig i att andra ballat ur lite, men det tröstar att det inte bara är jag som trillar dit då och då. Jag tycker ändå att ni har varit så jäkla duktiga! Det är otroligt svårt att stå emot när det är kalas. När jag började kuren så tänkte jag att det är väl bara att tacka nej... HAHAHA!!! Ja, tjenare. När sambon var med som moraliskt stöd så orkade jag stå emot, men sedan så hamnade jag på kalas utan honom och trillade dit direkt. Sorgligt... Idag skall jag ut med en vän som jag inte sett på flera år och äta middag. Imorgon blir det enbart påsar, och inget socialt liv...förrän på lördag då jag skall på 70-årskalas. Är säkert inget som frestar där... Lycka till, tjejer! Detta fixar vi!
  • emersson
    Hemlig2009 skrev 2009-06-07 14:22:42 följande:
    Kikar in och ser hur det går för er. Nu efter bröllopet känner jag mig så nöjd att jag "pulvrade på". Kände mig jättefin på den stora dagen. Så kämpa på!Jag har också fått hjälp med min låga ämnesomsättning så förhoppningsvis blir det nu lättare för mig att hålla min nya vikt.
    Kan du inte lägga upp lite bilder? :) Skulle vara jätteroligt o se :)
  • emersson

    Så var det dags för ren kur för mig :)1:a dagen idag, mitt mål är att iaf gå ner 8 kg..

  • emersson

    härligt, jag är vrålhungrig redan, skönt att veta att det är fler som är det. Imorgon är det skolavslutning och jag har lovat min son att gå på pizzahut-buffen, men jag ska INTE äta då utan hålla mig till ren kur (inga undantag denna gång)
    Lycka till :)
    December 2009 skrev 2009-06-08 07:59:26 följande:


    Idag går jag över till ren kur. Minus 0,2 igår sen i torsdags gjorde mig bara sur
  • emersson

    Ok, har jag missat, ska genast kika:) Hur ska du göra nu? är det slutbantat för ett tag eller kör du igång igen? Grattis grattis iaf:)


    Hemlig2009 skrev 2009-06-08 09:01:58 följande:
    Ligger massor av bilder i mitt galleri, finns även länk till vår blogg på presentationen. Så bilder finns!
  • emersson

    Jättefina bilder verkligen, ni är ju kanonfina båda två, och enligt bilderna behöver ju du inte gå ner ett gram till, vad duktig du varit!!
    Grattis till Er båda :)

  • emersson
    Sarah87 skrev 2009-06-08 12:57:23 följande:
    Hej allihop!Jag tänkte vara med här om det är okej, kör själv CK ren kur med min sambo och vi är inne på dag 6 :)LÄNGD: 162,5 cmÅLDER: 22 årMAX VIKT: 80 kgVIKT START C.K: 75,7 kgREN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kurHUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: 3 veckorSLUTMÅL: 58 kgDELMÅL 1: 70 kgBELÖNINGAR: Utlandsresa!HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Snabb upptrappning, 1 veckaMOTION: Promenader under kuren, därefter gymmetÄr dock på semester 100 mil hemifrån, och på dag 3 fuskade vi och åt grillat med några bekanta som vi hade bestämt sedan länge. Det var så GOTT! Men det har ställt till det lite för mig :S Vägde den morgonen 72,7 kg, har inte kommit ner dit än trots att det är dag 6 dag. Imorse stod vågen på 74,0 kg. Sambon har gått ner 3 kg hittills. :)Det går dock riktigt bra för oss och vi är helsäkra på att vi fixar 3 veckor! Såg den här tråden och tänkte att jag kunde dela lite tankar med er :)
    Du är jättevälkommen :)
  • emersson

    Så var det dax för cambridge för mig oxå, var så duktig ett tag men sen spårade det ut totalt här så nu har jag gått upp 4 kg :(:( börjar med kombinerad idag sen är det dax för ren kur. Vad hemskt det är att det är så lätt att gå upp det som man verkligen kämpat för ...

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!