• emersson

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    bambibloggagratisse skrev 2009-05-04 17:40:47 följande:
    Hejsan! Jag startade idag, körde för två år sen med lyckade resultat men efter en graviditet så är det dags igen!Följ mig gärna på min blogg också: bambi.blogg.se
    välkommen hit:)
  • emersson
    lönnsjö skrev 2009-05-04 21:07:51 följande:
    Åh vad duktiga ni är allihopa!! Tappat både ork och motivation men nu har jag läst alla era inlägg och är pigg på att starta. För sjutton jag VILL ju detta!! Lika bra att köra igång så att jag blir färdig liksom. Ja jag vet,lättare sagt än gjort men jag vill i min klänning Ni som kört så där länge: vad gör ni när det är så där svårt att stå emot att äta något?? Någon mer som börjar imorgon? Jag ska skutta ur sängen och packa ner mina påsar i jobb-väskan. Tänkte köra maj månad ut. Nu jäklar!!
    jag vill oxå¨:) men min motivation är oxå så jäkla i botten :(:( jag sitter oxå o följer alla här och jag vet ju hur härligt det är när man börjar gå ner, vill ju oxå bli av med mina sista 7 envisa kilon...har beställt påsar iaf, men jag har påsar så det räcker 4 dagar tills dom andra kommit så här finns inget att skylla på. vi får peppa varandra:D
  • emersson
    lönnsjö skrev 2009-05-04 21:15:18 följande:
    Ja emersson!!! Nu kör vi, kom igen!! Vi kan inte skylla på någonting. Imorgon är det vi som kör igång. Wow nu är jag jättetaggad. Kom igen, vi fixar detta. Vi vet att det fungerar bara vi sätter igång
    japp, imorgon kör vi, nu ska vi bli av med dom där jäkla kilona en gång för alla :D alla andra klarar det ju här så det vore ju sjutton om inte vi kunde göra det :)
  • emersson
    Hemlig2009 skrev 2009-05-04 22:28:37 följande:
    Gifter mig den 23 maj så det är ju snart.
    ok :) då förstår jag mer att du vill gå ner några kg till ;)
  • emersson
    lönnsjö skrev 2009-05-05 14:30:25 följande:
    Åh vad roligt att fler börjar idag Jag sitter här och är sugen på allt möjligt. Ska ta min andra påse nu. emersson: Hur har du det idag? Fungerar det?
    jodå, idag har det funkat :) men mitt internet funkade inte igårkväll, inte tv:n heller, jäkla comhem.....
    nu är det dags för soppa o dag två :)
  • emersson
    MyStyle skrev 2009-05-06 10:30:01 följande:
    Hejsan,Då var jag igång igen. Är inne på dag två nu. Glömde väga mig igår morse, men idag vägde jag 71,6kg, så jag hade bara gått upp 1,6kg från där jag slutade sist...Nu är det nya tuffa tag.
    man blir faktisk himla glad när man upptäcker att man kan hålla vikten, jag gick oxå upp typ 1 kg när jag slutade med kuren sist, men det kan ju vara vatten :)
  • emersson

    nån som vet om grönt te är vattendrivande? Det dricker jag massor av, mätt blir man o gott är det oxå:)

  • emersson
    bambibloggagratisse skrev 2009-05-06 21:23:12 följande:
    Ja, det finns många fördelar med CK :)/snart klarat av dag 3!!bambi.blogg.se
    härligt :) här är det dag två, hungrig är man...
  • emersson
    bongen80 skrev 2009-05-06 22:03:35 följande:
    Vecka 8 kombinerad kur nu -11,5 kg. Har ca 8 veckor kvar till bröllopet å då hade jag tänkt att det skulle vara -20kg. Det är mycket enklare nu när jag börjat jobba igen att ta med påsar/drinkar till jobbet, å så slipper jag planera lunchlådor o trängas vid micron. Bara massa plus!
    det är ju kanonbra!! grattis :)
  • emersson

    nu är jag inne på dag tre, har gått ner 2 kg, men det är ju bara vatten, men det är som sagt kul ändå :) i helgen ska jag dock äta middag för då ska jag o min pojkvän fira vår ettårs förlovningsdag, vill inte sitta med en soppa då....men sen är det bara o köra på igen:)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!