• Sommar 2010

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Hej! Ny här, men har ska nog försöka C för att börja nedgången. Vill dra med m3b åtminstone till viss del för att fixa ren kur.

    MEN, hur fungerar det när han snusar? Vet att det är jättekänsligt med allt om man ska in i ketos, men om man snusar? Självklart drar han ner på detta eftersom det är onyttigt i vilket fall som helst, men att sluta helt kan nog bli svårt. (Fast han kommer nog inte gå på ren kur.)

  • Sommar 2010

    Nu har jag beställt min första kur. Måste bara ringa imorgon för att prata med dem. Jag blir verkligen peppad av er, men vi får väl se hur det går när jag väl ska börja.

  • Sommar 2010

    Jag har beställt min första kur, men den har inte kommit än. Hoppas den kommer imorgon för jag har ju tänkt börja på lördag.

  • Sommar 2010

    Idag har jag börjat med ren kur. Jag hämtade paketet på posten igår så nu är det bara att köra på. Planerar ren kur i 13 dagar, om jag nu klarar det, svårt att veta första gången. Choklad till frukost kändes helt ok, bra tips med is i.

    Jag blir i alla fall peppad av att läsa era inlägg. Heja oss!

  • Sommar 2010

    Jag försökte med ren kur, men insåg under dag två att hjärnan inte hängde med på jobbet och för att klara mig in i ketosen hade jag fått sjukskriva mig och bara vara hemma ett par dagar och det kunde jag inte göra. Alltså fick det bli kombinerad kur.

    På jobbet har jag inte tillgång till mixer så jag får röra ut soppan. Plåga! Hemma när jag kan mixa soppan (grönsaks eller kyckling) tycker jag att den är god, men på jobbet är den hemsk. Chokladen som frukost eller mellis (halv påse) fungerar utmärkt.

    Har ni haft problem med "hjärnan" de första dagarna på ren kur? Alltså att man är trött och mister koncentrationsförmågan?

    Jag vill dessutom kunna träna och då fungerar nog kombi bättre. Men jag märker inte så mycket på vågen. HJÄLP!

    "Misslyckat fetto"

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!