Inlägg från: LillEm |Visa alla inlägg
  • LillEm

    50-tals bröllop fortsätter...

    SweetSun skrev 2009-05-05 11:45:12 följande:


    jag var/är personlig assistent och hade ett jättebra jobb, men som alltid i det här yrket så kan ju vårdtagaren gå bort..vilket då hände. sen har jag inte fått nån mer fast tjänst utan harvat runt som vikarie lite smått..Sökt en massa jobb men får inget.. har lite svårt att skaffa vilket som helst med eftersom jag inte är fullt frisk i kroppen, det ställer ju till en del.det med bubblet ska jag nog gå på Min ena väninna kommer ner till mig redan på torsdagen innan bröllopet så då kan vi ha lite självvårds kväll =P
    Vad är det som inte är bra med kroppen? Jag hoppas hur som helst att du blir frisk.
    Själv har jag magproblem som håller på att utredas. Jag hoppas innerligt att jag kommer att ha en bra "magdag" när vi gifter oss.

    När det gäller musik under vigseln så har vi hyrt in tre spelmän (fiol, dragspel och nyckelharpa). Eftersom att det är en kyrklig vigsel så blir det psalmer som spelas. Men bröllopsmarscherna är mer åt folkmusik hållet.
  • LillEm

    Jag är ledsen för din skull men det är bra att höra att du är positiv. En positiv inställning kan göra mycket och du verkar ju vara en väldigt glad och lycklig person .
    Ta hand om dig.

  • LillEm

    Jag blev hippad i lördags .

    Jag visste inte om jag skulle få någon möhippa eftersom att många av mina vänner bor långt bort, men på fredag kväll när jag kom hem från en konferens så låg det ett brev till mig i posten. Brevet var skrivit från några kidnappare som hade kidnappat en kär gammal maskot från mig. I brevet fanns instruktioner där jag skulle packa en väska och invänta instruktioner nästa morgon. Kl 9.30 nästa dag fick jag ge mig ut på cykeljakt runt i staden där jag fick diverse ledtrådar från gömda brev och okända människor. Grymt häftigt gjort! Jakten slutade på balettakademin där mina vänner väntade med en salsainstruktör. Jag har tidigare dansat lite salsa så jag fick friska upp mitt minne samtidigt som mina vänner dansade med och filmade. Efter dansen var det dags för lunch med lite bubbel och sedan vidare på nästa uppdrag. De hade bokat in oss som lag på ett fort där man tävlar ungefär som i Fångarna på fortet. Vi kämpade i 2 timmar med uppdrag i olika rum. Eftersom att jag inte är så förtjust i att klä ut mig och dra runt på stan så fick jag istället bära en tiara och ett fe´-spö. Efter två svettiga timmar cyklade vi vidare hem till en vän där de lagade till en dundermiddag med drinkar och bubbel. Jag fick svara på frågor om min blivande och måla en tavla som skulle symbolisera min kärlek till honom. Efter att vi alla hade piffat till oss så avslutades kvällen/natten på en schlagerbar. Jag kom hem kl. 04.30 imorse och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Mina vänner är helt underbara .
    Även min m2b hade svensexa igår där det blev curling och whiskeyprovning.
    Vi har verkligen tur med så fina vänner.

  • LillEm

    Mina vänner är inte heller involverade i själva bröllopsplaneringen men de är väldigt engagerade mentalt sett . Vi ska inte ha några brudtärnor eller marskalker med jag har två goda vänner som hjälper oss med festprogrammen. I övrigt så fixar vi det mesta själva.

    Oneesan, det kan fortfarande vara så att dina vänner planerar något för dig trots allt .

  • LillEm

    Jag använder alltid stay ups när jag ska strumpbyxor och det brukar inte vara några problem. Det viktiga är att de inte är för stora. En idé är att köpa två par strumbyxor; ett par i den storlek du har och ett par i en mindre storlek så kan du testa vilka som sitter bäst.

    När det gäller det här med att bli utspökad och nedsupen på sin möhippa är inget för mig heller. Men mina vänner känner mig så väl så jag fick bara bära en liten tiara och sen så var det mer fokus på aktiviteter som salsadans och Fångarna på fortet-utmaningar. Jag hade verkligen en jättekul dag .

  • LillEm

    SweetSun: Ha en underbar dag idag. Njut allt vad du kan. Jag vet att du kommer att se otrolig ut. Själv åker jag söderut idag inför vårt bröllop på Öland och kommer inte att ha så mycket tillgång till internet så tyvärr kan jag inte besöka BT de närmaste veckorna.

    Ha det gott alla 50-tals brudar.
    Kram / LillEm

  • LillEm

    SweetSun: Vilken pudding du var som brud . Grattis grattis.

    Själv är jag på Öland nu och förbereder . Tyvärr verkar det bli pissväder på fredag..... men det är ju inte vädret som gör bröllopet . Huvudsaken är att jag får min själsfrände och att våra familjer och vänner är där och delar vår dag .

  • LillEm

    Hej tjejer,

    Tack för att ni tänkte på mig på min stora dag.
    Nu är jag äntligen fru och otroligt lycklig.
    Dagen blev helt underbar och jag skulle inte vilja ändra på en enda sak. Smekmånaden i Paris likaså.

    Nu finns det lite bilder i mitt galleri.

    Kram på er / LillEm

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...