Inlägg från: LillEm |Visa alla inlägg
  • LillEm

    50-tals bröllop fortsätter...

    Hej tjejer,

    Nu är jag tillbaka efter en härlig vecka på Öland med många inbokade möten. Vi hann både träffa catering, fotograf, frisör, florist, konditor, präst, guldsmed och besöka bröllopsbutiken för att prova ut kläder till min m2b. På onsdag är det bara 1 månad kvar till bröllopet och jag börjar bli lite härligt nervös. Allt känns verkligen på riktgit nu. När jag satt inne hos frisören och provade smink, flor mm så kände jag för första gången att vi verkligen ska gifta oss.

    På tal om fotograferingen så ska vi ha både svartvita och färgade bilder. Vi betalar 3800 kr för ett album med 12 bilder som är tagna utomhus. Vill vi ha fler bilder så betalar vi 100-200 kr extra per bild. Vi ska även göra tre förstoringar som kostar ca 3000 kr tillsammans. Under själva bröllopet så kommer en god vän som är amatörfotograf att foto åt oss.

    Jag har läst era senast inlägg och kollat era gallerier. Ni kommer verkligen att vara supersnygga brudar allihopa . Jag läste dessutom i tidningen att vi är väldigt inne just nu, det är 50-tal som gäller .

    Nu har jag börjat min nyttiga månad innan bröllopet. Jag går ca 1 mil per dag och försöker att inte äta så mycket kolhydrater. Jag är inte så stor men skulle ändå vilja gå ner 2-4 kg innan bröllopet. Vi får väl se om jag har någon självdisciplin.....

    Kram på er alla

  • LillEm

    Jag har långt hår som hänger ner på halva ryggen så jag ska ha en 50-tals brudfrisyr som jag hittade på nätet, det finns en bild i mitt galleri.
    Annars så älskar jag dessa "Marilyn Monroe"-frisyrer.

  • LillEm

    MaLevi: Jag är ledsen men jag har nog inte heller sett en sådan klänning.

    SweetSun: Vilken datum är det som den stora dagen är? Jag har för mig att du gifter dig en vecka före mig. Jag är säker på att det kommer att bli en jättefin dag och att du kommer att vara megasnygg.

    Jag lämnade in min klänning och bolero innan påsk till sömmerskan och det var nog tur för hon hade fullt upp med balklänningar till studenten.

  • LillEm

    Jag tror att de flesta av oss på denna tråd har en underkjol från Vivien . Jag har en vit till min klänning i ivory och jag älskar den. Den är både stor, vid och väldigt fluffig. Jag vill tyvärr inte sälja min men även om du tycker att det är mycket pengar så kan jag rekommendera att köpa en iallafall, de är helt underbara.

  • LillEm

    SweetSun skrev 2009-04-21 19:16:49 följande:


    Jag gifter mig den 16:e maj!Jag lovar att lägga ut maaassor av bilder sen Jag älskar också underkjolen! Vid och fluffig!Och mjuk! Men liite tung kan jag tycka. men det sitter ju superbra så ingen risk att tappa den Sitter med festprogram och trixar, men datorn jäklas med mig lite så jag hoppas det blir bra.
    Ha, ha, vi satt oxå och jobbade med festprogrammet igår. Två av mina kreativa vänninor ska hjälpa oss med festprogrammet så vi satt och spånade tillsammans. Svårast tycker jag att det har varit med bordsplaceringen men nu tror jag att vi äntligen är klara...
  • LillEm

    Vi gifter oss den 22 maj och jag lovar att oxå lägga ut bilder på galleriet .

  • LillEm

    Bah, jag är så trött, jag är verkligen överhopad med jobb. Och på något konstigt vis så tycks det bli mer ju mer jag jobbar. Hur går det ihop sig?!

  • LillEm
    Pizan skrev 2009-04-22 18:17:41 följande:
    Nu har jag lagt in bilder på mig i klänningen i mitt bildgalleri. Ser boleron för stor ut på mig? Den är på gränsen; går jag ner mer så får jag sy in den. Även klänningen kan nog behöva sys in ett snäpp om jag går ner mer, men nu ser den väl bra ut?
    Superfint Pizan! Du ser som en pangpingla i den outfiten .
    När det gäller boleron så är det lite svårt att se på fotot. Min bolero var alldeles för stor, typ 2 stlk, så jag fick lämna in den till en sömmerska.
  • LillEm

    SweetSun, det låter jättesnyggt.

    Jag ska ha ett flor i håret men min frisör tycker att det blir för mycket med även blommor. Så istället ska jag under kvällen ta bort floret och ersätta det med en stor vit ros.

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...