Inlägg från: LillEm |Visa alla inlägg
  • LillEm

    50-tals bröllop fortsätter...

    Jag var till sömmerskan igår och hämtade upp min klänning (har bl.a. sytt in boleron och satt en hake vid blixtlåset i klänningen). När jag provade klänningen så kände jag mig så fin och sömmerskan tyckte att det var en av de finaste bröllopsklänningar hon hade sett på länge . Hon blev så kär i min Vivien att jag fick ge henne namn och hemsida till Vivien of Holloway .

    Nu känns det verkligen underbart att det bara är några veckor kvar (mindre än 4).

  • LillEm

    Pizan skrev 2009-04-28 10:04:50 följande:


    Jag är också lite sugen på flor men hur fäster man det så att det ser snyggt ut?
    I mitt flor så sitter det en kam som man fäster floret i håret med.
  • LillEm

    Oneesan skrev 2009-04-28 07:54:04 följande:


    Nu är iaf bilderna fixade. Fast det är några saker som jag ska fixa på den. Ska ta axelband ist för halterneckbandet. Sen har jag bedrövliga underkläder på mig och några kilon för mycket, men det ska väll förhoppningsvis vara fixat till bröllopet
    Verkligen jättesnyggt. Och vad beträffar de extra kilona så kan iallafall inte jag se dem. Var stolt över dig själv!
  • LillEm

    Jag har köpt floret på nätet hos www.angelinas.se (titta under accessoarer och slöjor) men jag tror inte att de har det i svart, bara i vitt eller ivory.

  • LillEm

    SweetSun: Jättesnygg dukning!
    Cltsp: Vad kul med kakbuffé, det låter jättegulligt .

    Vår dukning kommer att gå i vitt (dukar, tygservetter etc) med riktigt mycket blockljus på stora speglar samt murgröna på borden.
    Istället för bordsplaceringskort så har vi skrivit namnen i vitt på svarta stenar som kommer att ligga på borden.

    Tårtan kommer att gå i vitt med svarta, vita och crémefärgade rosor. Fyllningen är citron och hallonmousse.

    Igår fick jag tag på ett par riktiga bröllopshanskar från 50-talet. En vintagebutik i staden där jag bor hade fått in en samling av gamla handskar och eftersom att jag tidigare hade frågat dem så ringde de mig direkt så att jag fick en chans att välja först. Hur gulligt som helst. Jag har tidigare köpt spetshandskar (se mitt galleri) men jag blev aldrig riktig förtjust i dem då de var alldeles för stora.

  • LillEm

    Ha, ha, jag tror att vi har lika små händer , jag fick ta 15 1/4 i ringen. Guldsmeden sa att det var den minsta vigselring han gjort.

  • LillEm

    Oneesan: Blomman i silver är väldigt fin. Du kommer säkert att se vacker ut i den.

    SweetSun: En klassisk svinrygg är alltid snyggt och festligt. Om man vill så kan man spara topparna högst upp på hjässan och locka dem. Alternativt om man har lite längre lugg låta denna gå i en båge bakom örat (speciellt snyggt om man har slingor och luggen är lite ljusare än resten av håret).

    Själv ska jag ha den håruppsättning som finns att skåda i mitt galleri. Min frisör sa att det skulle kunna gå att ordna, men eftersom att jag har väldigt långt hår så måste vi nog sätta upp även det bakre håret för att få till den där härliga 50-tals looken.

  • LillEm

    Jag förstår att du är nervös SweetSun, nu är det inte lång tid kvar. Det skulle vara jättekul om du kunde lägga ut lite bilder efter bröllopet .

    Det har börjat pirra i min mage oxå. Imorgon så ska jag på salong för att vaxa benen och nästa vecka blir det frisören och skönhetssalong. Jag har lovat mig själv att göra något lyxigt för mig själv innan bröllopet efter att ha sparat pengar i 10 månader till festen. Därmed blir det både ansiktsmask, manikyr, fotvård och plockning av ögonbrynen. Ibland får man vara lite lyxig .

  • LillEm

    Nej, vad trist . Vad jobbade du med?

    Men man kan göra mycket mysigt och lyxigt hemma. Du kanske ska köpa lite mousserande vin till kvällen då du gör fotbad, kanske en hårinpackning etc.

    Jag ska hålla tummarna för att du snart hittar ett nytt jobb.

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...