• tonårsmorsa

    1 miljon steg på 10 veckor

    På den jag har är det bara två knappar, men man måste ändå hålla in båda knapparna samtidigt för att den ska nollställas.

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-29 18:07:30 följande:


    Jag har haft MINST 10 st.... Så mitt tips är at köp inte en sån med med bara 2 knappar. Ta en sån där man måste hålla in två knappar för o nollställa. Jag har råkat komma åt knappen många ggr så allt har raderats vilket är SÅÅÅÅÅÅ IRRIERANDE för man ar ju ingen koll då
  • tonårsmorsa

    Ja, om det räckte med ett lätt tryck på bara ena knappen skulle jag bli GALEN.

    Hur går det förresten med promenerandet? Har du kommit igång än?

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-29 18:27:17 följande:


    OK, ja det kanske är så ... Men iaf så man måste hålla in två knappar för att radera!!
  • tonårsmorsa

    Ta det i din takt och skynda långsamt. Jag har gått hemma rätt länge nu (varit sjukskriven sen mitten av februari) och i början rörde jag mig inte många meter om dagen. Men sista veckorna har jag kommit igång ordentligt - och det tack vare den här tråden.

    Äntligen är det min tur skrev 2009-04-29 18:49:08 följande:


    Ja jag ar blivit galen många gånger... Grrrrrrrrrrrrr!!! Nu ar jag en ny igen!! Nu skäms jag .... nä inte med stegräknaren på iaf. Jag ar af så krig på jobbet nu. + att jag inte mått så bra. Men hoppas på 1 maj. Då börjar det.... LOVAR!! Men då kör jag mot miljonen!!!!
  • tonårsmorsa

    Har precis kommit in från en liten runda med MBT-skorna - ca 2500 steg. (Har bestämt mig för att börja så smått med MBT-skorna igen, fast bara korta rundor.)

  • tonårsmorsa

    Jag sätter på min stegräknare det första jag gör på morgonen och tar av den det sista jag gör på kvällen. Så ja, jag har den på hemma också.

    Förra året var jag med i livslunken (www.livslunken.se). Där fanns en omvandlingstabell för olika aktiviteter som man kunde använda vid t.ex. aerobics. Gör jag något utöver promenader nu så tar jag däremot av mig stegräknaren och räknar inte alls de stegen. Mitt mål är att GÅ minst 10000 steg om dagen (helst 15000). Sen är det bara bra om jag rör mig lite mer, men det är inte så viktigt för mig att veta exakt antal steg.


    Sonja68 skrev 2009-04-30 08:03:44 följande:
    Tonårsmorsa (och alla andra): Tack för tipsen. Den såg ju trevlig ut, inte så dyr heller.Men har ni den på er när ni går hemma också?Och hur gör man om man t.ex. går på Aerobics, ska man ta av den då eller räknar man de stegen också?
  • tonårsmorsa

    Valborg blev det mycket knata för en tonårsmorsa - 23252 steg.
    Igår var det mycket bilåkande, så inte så många steg - 4795.
    Idag började jag dagen med en promenad, så hittills 5723 steg. Känns som att jag är på gång.

  • tonårsmorsa

    Lördagen slutade på totalt 13588 steg. Hur går det för er andra?

  • tonårsmorsa

    Jag ska nog ta och skaffa mig ett måttband. Promenerandet har i alla fall gjort skillnad på orken. Känner mig mycket piggare.


    passionsblomman skrev 2009-05-03 10:37:16 följande:
    Har haft besök av min Pappa och hållit på med storstädning innan dess denna veckan så tiden för låååånga promenader krympte väldigt, men har uppskattningsvis gått mellan 8000-11000 steg/dag i veckan i genomsnitt- stegräknaaren är ju kass, så det blir på ett ungefär utifrån tidigare rundor...Den här förmiddagaens vägning och mätning är dessutom ett tydligt bevis på det där att man inte ska stirra sig blind på vågen, för jag har bara minskat 0.2 kg enligt vågen, men flera cm på mätställena runt magen och centuimetrar på de andra ställena med.Eller så har vågen helt enkelt gått sönder...
  • tonårsmorsa

    Om jag förstått rätt så har du en bit till affären. Tar du då en promenad dit skulle jag tro att du gjort dig förtjänt av en hel del godis.

    (Lycka till med bebisverkstaden förresten.)


    passionsblomman skrev 2009-05-03 20:50:50 följande:
    Hjääääälp!!! Jag har börjat äta hormoner för vi håller på med fertilitetsbehandling härhemma.JAG ÄR SÅ GODISSUGEN SÅ JAG SKULLE KUNNA...JAG VET INTE VAD!!!!
  • tonårsmorsa

    Usch, igår var jag jättelat. Blev bara 2625 steg. Skäms.

    Men idag har jag redan gått 13319 steg. Lite ojämna resultat, men jag kämpar på. Heja, heja på er andra också.

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor