• Ankitim

    Knäckt....

    Jag är knäckt, han har lyckats knäcka mig totalt och nu lyckast vända det till att allt är mitt fel. Jag känner mig så dum. Mitt självförtroende är som bortblåst, har ingen tro på mig själv och min förmåga. Vet inte om jag någonsin kommer att tro på kärleken igen, jag som alltid har varit en optimist när det gäller den biten.
    Jag är trött på att bara få höra negativa saker, jag anstränger mig inte tillräckligt mycket för oss osv. Jag är trött på hans tomma hot, dem svider ändå. Jag är trött på att känna att allt är mitt fel, att jag inte duger, att jag inte håller måttet. Jag kommer aldrig att göra honom nöjd, aldrig.

    Jag är bara förkrossad och vet inte hur jag ska ta mig vidare...

  • Svar på tråden Knäckt....
  • soon and very soon

    vad är det som har hänt då?? vad gäller saken/sakerna?

  • paulaner

    Det låter ju inget vidare. Känner du så här tillfälligt eller har det pågått under en längre tid...?

  • Celeste97

    Låter som om du behöver hjälp utifrån för att hitta tillbaka till dig själv. Kanske skulle ni må bra av att ta lite paus från varandra, för att känna efter vad ni verkligen vill? Det är svårt att reda ut tankarna om man ständigt och jämt måste gå in i försvarsställning!

  • Ankitim

    Ja det har hållt på länge, det är som en dålig följetång. Har en tråd här om att flytta isär. Vilket vi gjorde men det blir inte bättre. Han ger mig inte den tid jag behöver utan stressar och pressar mig. Han har betett sig dåligt och nu har han vänt det emot mig, att det är jag som beter mig dåligt och det kanske jag gör, jag vet inte. Men jag tycker bara att jag försöker vända ut och in på mig själv för att behaga honom.

    Men nu orkar jag inte ta mer skit, så kanske därför han känner att jag inte anstränger mig.

  • Joji

    Jag fastnade för den här meningen: "Men jag tycker bara att jag försöker vända ut och in på mig själv för att behaga honom". Och: "Jag är trött på att bara få höra negativa saker, jag anstränger mig inte tillräckligt mycket för oss osv. Jag är trött på hans tomma hot, dem svider ändå. Jag är trött på att känna att allt är mitt fel, att jag inte duger, att jag inte håller måttet. Jag kommer aldrig att göra honom nöjd, aldrig." Och: "Men nu orkar jag inte ta mer skit, så kanske därför han känner att jag inte anstränger mig"

    I dessa finner jag ett korn av Självförtroendet som du känner försvunnit. Tron på dig själv, tron på din förmåga. Känslan för vad DU vill. Det finns där. Det väntar på att du ska samla kraft och göra det som är bra för dig. Det låter som att du, långt inom dig, vet att du vill ha något annat. Att du förtjänar något bättre. Någon som tycker att du är världens bästa person. Som ger dig tid och kraft.

    Kanske kan Självförtroendet hjälpa dig att få din kille att se detta också. Kanske bestämmer du dig för att gå vidare. Läs det du har skrivit om och om igen som ett mantra. "Jag orkar inte ta mer skit".

    Jag önskar dig all lycka!

  • paulaner

    Hm, det låter ju inget vidare. Om du är här på BT för att ni har bröllopsplaner så hade jag nog bromsat bandet omedelbart. Utan att vara insatt i hur du har det mer än på det du skriver här så låter det helt klart som att du bör lämna honom. Om inte annat för att känna efter hur det är att vara själv. Eller som någon föreslår - sök profesionell hjälp. Ni kanske har barn?

    På din beskrivning låter relationen väldigt destruktiv, och det är INTE bra.

  • Aleta

    Som jag sagt tidigare så tycker jag att du ska lämna honom.
    Du mår inte bra och han låter otäckt lik ett ex jag hade.

    Starta på nytt! Du förtjänar, och kan få det så mycket bättre med någon annan.

    Kram.

  • Panzerfaust

    Håller med föregående talare, det kanske är dags att kasta in handuken när det gäller ditt nuvarande förhållande?

    Visst förhållanden är inte alltid en dans på rosor men det ska ALDRIG vara en dans på törnen om man säger så. Att "fixa" dåliga förhållanden tror jag inte på personligen det kan hjälpa för stunden men till slut så är man tillbaka i same old same old och så fortsätter det.

  • Ankitim

    Joji - du är så otäckt nära sanningen. Det där lilla kornet av självförtroende finns nog kvar men för hur länge om jag inte får kraft att bryta! Jag försummar mig själv, min familj och mina vänner just nu. Jag skäms inför dem, så då väljer jag att inte höra av mig men jag vill inte förlora mina vänner! Jag vill bli glad igen. Resa iväg, åka och hälsa på vänner,bara ut och ha kul, känna att livet leker igen. Känna att jag är värdefull!

    BT - nej vi har inga bröllopsplaner, tyckte bara att det här var en trevlig sida med trevliga människor som tar sig tid att svara på andras inlägg Jag har varit och pratat med en kurator men vet inte om det hjälpte så mycket. Han vägrar att följa med på gemensam rådgivning. Vi har inga barn men han har hela tiden stressat på mig att vi ska skaffa, då han vill det.

    Aleta - igen tack för att du svarar. Önskar kraften till att avsluta detta kommer nu!

  • passionsblomman

    Leta rätt på den kraften i dig! Den finns där!

    Jag har följt din andra tråd också. Du måste få rejäl distans!

    Låter han dig inte vara ifred efter att du avslutat nu, då är det läge att ringa polisen . Har du flyttat och sagt ett avstånd du vill ha, då är det så och han har INGEN rätt att kränka eller tränga sig på oönskat.

    Du måste förstå att du måste sätta avståndet-för han gör det ju inte. Och du kan komma att behöva hjälp att hålla det.

    sorry om jag låter hård, men det här är allvarliga saker och ingenting konstruktivt kommer för din del ut av att ha mer kontakt med den här mannen.

    Du kommer undr en tid framöver att ha fullt upp med att bygga upp din egen självkänsla, självförtroendet och orientera dig efter något annat i tillvaron än den här detruktiva kompassen.
    jagh önskar dig allt gott och all den frihet och glädje som väntar dig utanför detta. Både som singel OCH framöver, med en helt annan man, som du får blomstra tillsammans med.

Svar på tråden Knäckt....