• Ankitim

    Knäckt....

    Jag är knäckt, han har lyckats knäcka mig totalt och nu lyckast vända det till att allt är mitt fel. Jag känner mig så dum. Mitt självförtroende är som bortblåst, har ingen tro på mig själv och min förmåga. Vet inte om jag någonsin kommer att tro på kärleken igen, jag som alltid har varit en optimist när det gäller den biten.
    Jag är trött på att bara få höra negativa saker, jag anstränger mig inte tillräckligt mycket för oss osv. Jag är trött på hans tomma hot, dem svider ändå. Jag är trött på att känna att allt är mitt fel, att jag inte duger, att jag inte håller måttet. Jag kommer aldrig att göra honom nöjd, aldrig.

    Jag är bara förkrossad och vet inte hur jag ska ta mig vidare...

  • Svar på tråden Knäckt....
  • passionsblomman

    Hejja Ankitim!!!

    Du vet mycket väl att det där samvetet är en akilleshäl för dig. OCH du vet att det inte är ditt fel att han är ledsen, och även om så vore, måste du vara sann mot dig själv!

    Tro mig, hur långt detta än skulle få gå, skulle han ALLTID hitta nen anledning till att ge dig skuld. Ta inte emot den! den är inte din! *kramar*

  • dfk

    Ankitim!
    Jag minns dig också sen tidigare! Du tog steget och skaffade egen lägenhet! Du är så himla modig. Det kommer bli så mycket bättre när du lämnar den här relationen, du behöver nu få bli en lycklig människa. Vet du vad det bästa är? Du besitter ju en sån urkraft!
    Det är det som gör honom rädd för att tappa makten och kontrollen över dig. Han är livrädd och gör allt för att du ska backa och känna skuld. Det är så fult av honom att använda dig på det sättet! Det visar ju lite vem han är.....
    Nu sänder jag dig en liten tygpåse som är sydd av det finaste sidentyget som jag har fyllt med en del kärlek, en del styrka och en del mod, du ska öppna den lite ibland när du känner att du är knäckt och behöver lite påfyllning!

  • Ankitim

    Tack så hemskt mycket dfk!

    Det värmde mig otroligt mycket denna kyliga fredag och jag ska vårda den ömt och använda den när jag behöver det där lilla extra.

  • giz83

    hej ankitim
    ville bara säga att du är en stark och självständig och underbar kvinna!!!
    påminn dig om det!!
    du är vard allt i världen och behöver inte en man just nu som tar all din energi och lust och hopp om en ljus framtid.

    titta dig i spegeln och säg till dig själv att jag är stark, självständig och en underbar kvinna som klarar mig utan denne mannen!

    massa stöttande kramar och pussar från mig

  • Ankitim

    giz83 - ett stort tack för dina peppande ord, ska verkligen försöka att göra detta !

  • Bustroll





    Den här låten hjälpte mig massor när jag gick igenom ett jobbigt uppbrott från mitt förra förhållande innehållande manipulation och dyl.
    Min mamma hjälpte mig massor. Din släkt och dina vänner vill med största säkerhet hjälpa dig men vet inte hur de ska göra det. Så fort jag ypade något om att jag ville flytta och ha hjälp så rusade alla och hjälpte till så att jag inte skulle hinna bli påverkad av honom igen. Jag valde att flytta 10-15 mil just för att vara säker på att få bli jag igen, jag klarade inte av att bo kvar i samma stad längre. Jag flydde från alla minnen, men oj vad skönt det är att få börja om från början. Be om hjälp så löser allt sig. Du förtjänar att må bra.

  • passionsblomman

    Kom ihåg att vi är många som gått igenom liknande saker och vi har klarat det-det gör du också, och vi är alla här och HEJJAR på dig! DU ÄR STARK NOG!

  • Ankitim

    Bustroll - ska lyssna på den ikväll när jag kommer hem

    Övrigt: Tack alla, ni är fantastiska, jag är så glad över att ni bryr er! Att ni peppar, att ni skriver om era egna erfarenheter. Det värmer och betyder mycket för mig!

    Kram på er.

  • Hvidbrud

    Oj oj, en sån tidsresa det var att läsa dina inlägg...
    Du är inte ensam, kan jag lova dig!
    Hur många gånger gick jag inte tillbaks till mannen som förorsakade mig så mycket smärta? Hur mycket skuldkänslor fick jag inte av att se hans lidande? Hur dåligt hade jag det inte när jag innerst inne viste att jag inte förtjänade det som hände, men ändå gick tillbaks varje gång. Gång på gång på gång. Men varje gång jag gick tillbaks var ett steg bort från honom. Jag skulle helt ner på botten där ingen självrespekt fanns innan jag kunde se hur förförligt det var. Envis som jag är!

    Lilla guman, hur mycket man älskar dem och hur mycket man önskar att allt var anorlunda är det inget man kan göra för att ändra de mönster som man triggar i varandra. Om du inte vill göra det för DITT eget bästa, så gor det för hans. Försvinn ur hans liv låt honom öppna sina ögon, så länge du är där är det för lätt för er båda att köra på i samma destruktiva mönster, som ingen av er blir lycklig av.

    Vrid huvudet och se vad som finns brevid dig, bakom dig, runt dig- stirra dig inte blind på honom och hans behov, din värld blir så liten då, och det blir svårt att se hur stark du egentligen är, hur många som älskar dig och vill ge sin kravlösa kärlek till dig och vill dig väl.

    Jag tror på dig! JAg vet att du vet att du förtjänar bättre Nu ska du bara tro på det! Tro kommer när du har bestämt dig för att så är det!
    *kram*

  • giz83
    Ankitim skrev 2009-04-03 13:01:19 följande:
    Bustroll - ska lyssna på den ikväll när jag kommer hem Övrigt: Tack alla, ni är fantastiska, jag är så glad över att ni bryr er! Att ni peppar, att ni skriver om era egna erfarenheter. Det värmer och betyder mycket för mig!Kram på er.
    det är klart vi gör det...*tror att jag pratar för alla här*...det är jobbigt att ha det så...och då vill man som medmänniska visa att man kan ta sig därifrån, om man vill!

    och det är alltid skönt att ha någon som bryr sig, och peppar.
    jag vet av egen erfarenhet, jag har panikångestsyndrom och det kan vara jätte jobbigt för ett förhållande, men jag har en så underbar m2b att han finns där för mig, han kanske inte alltid förstår mina känslor.
    men han finns där som min stöttepelare och lyssnar.
    sen har jag andra underbara människor runt omkring mig, min syster som har samma problem, och mina underbara vänner.
    skulle inte de finnas skulle jag inte klara av att leva ett någorlunda normalt liv.

    så jag iaf finns alltid om du behöver skriva av dig nån gng...maila eller skriv i gb.

    massa kramar och en hel del pepp
Svar på tråden Knäckt....