• Joji

    Knäckt....

    Jag fastnade för den här meningen: "Men jag tycker bara att jag försöker vända ut och in på mig själv för att behaga honom". Och: "Jag är trött på att bara få höra negativa saker, jag anstränger mig inte tillräckligt mycket för oss osv. Jag är trött på hans tomma hot, dem svider ändå. Jag är trött på att känna att allt är mitt fel, att jag inte duger, att jag inte håller måttet. Jag kommer aldrig att göra honom nöjd, aldrig." Och: "Men nu orkar jag inte ta mer skit, så kanske därför han känner att jag inte anstränger mig"

    I dessa finner jag ett korn av Självförtroendet som du känner försvunnit. Tron på dig själv, tron på din förmåga. Känslan för vad DU vill. Det finns där. Det väntar på att du ska samla kraft och göra det som är bra för dig. Det låter som att du, långt inom dig, vet att du vill ha något annat. Att du förtjänar något bättre. Någon som tycker att du är världens bästa person. Som ger dig tid och kraft.

    Kanske kan Självförtroendet hjälpa dig att få din kille att se detta också. Kanske bestämmer du dig för att gå vidare. Läs det du har skrivit om och om igen som ett mantra. "Jag orkar inte ta mer skit".

    Jag önskar dig all lycka!

Svar på tråden Knäckt....