• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 6

    Hej på er!

    Här har det varit fullt ös med bröllopsplanering och sjukdom.

    Bytt toastmaster till en toastmadame, för det funkade inte med den gamla, men nu är vi back on track och vår toastmadame är helt underbar.

    Och igår köpte jag en helt underbar klänning: www.brudofest.se/viewimage.aspx

    Fast axelbanden är borttagbara så dem ska jag vara utan. Men gud vad bra den satt på klänningen! Jag blev helt kär!

    Det är ju inte så jättelång tid kvar för oss. april maj juni juli. sen är det dags. men nu ligegr vi bra med.

    igår var vi även och provade vigselringar. vår toastmdame jobbar i en smyckesbutk nämligen, så får ju utomordentlig service

    Hur går det för er?

  • MissMijah

    Hej på er!

    Här är det full fart med allt.
    Och full fart med bröllopsplnerandet. Bara 3 månader kvar nu för oss! I helgen var vi och köpte kostym till Rob. En TIGER, jättefin. han var helnöjd.

    ska snart ta mig till florist och beställa brudbuketten etc.
    har bokat sminkös..det blir en tjej jag känner som är utbildad. och frissan och jag ska ses i juli och göra provuppsättning.

    och annars är dte ju mkt andra saker kvar. hindersprövning, se till att allt är bokat och klart. boka det sista med tårtan, stolsöverdrag, dekorationer. etc etc. så vi har att göra.

    förresten. är det någon som har något bra tips på vilka psalmer man kan ha?

  • MissMijah
    MV85 skrev 2009-05-06 20:07:30 följande:
    aaaah så klart! hmmm... då får jag hitta en nån annan stans.. Ska ju inte ha till bröllopet, utan bara för att jag vill ha till oss här hemma
    hehe I see.. får söka på nätet!
  • MissMijah
    Fenixx skrev 2009-05-06 22:56:20 följande:
    ja man får tänka att det inte är värt det att stoppa i sig sötsakerna! jag känner mig lite depp då jag kommit efter med kost och träningen då det varit så mycket annat. men nu gör jag ett tappert försök igen..får se hur länge det går. kvällarna är värst för mig.
    samma här...dagarna går hur bra som helst. det är kvällarna som är apjobbiga. undra varför man är mer hungrig på kvällen?
  • MissMijah

    Jag har gått ner 10 kg nu sen nyår. Jag är nöjd med det, men har ett mål att gå ner 7-8 k till till bröllopet. Får se om jag lyckas.

    Jag byter ut en del måltider mot måltidsersättning, sen är jag ute och går mycket och står och trampar på vår trappmaskin.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6