• MissMijah

    Bröllop 2010 nr 6

    Vi pratade med vår präst igår alltså. Och det var svårt att hålla sig för skratt. Hon sa ungefär 10 ord i minuten, pratar sååååååå lååååååångsaaaaaaaaamt.

    haha, så sa hon: Ja, det är jag som kommer att viga er, om jag är vid liv då så att säga.

    Hallå? så kan man ju inte säga? Haha! Jösses

  • MissMijah

    God Morgon!

    Och välkomna in alla nya!

    Nu är jag hemma igen efter en hektiskt men mysig helg. Hunnit med en hel del.
    Lämnat in min klänning till sömmerska som ska sy upp den lite och fixa med släpet, hämtat vigselringarna såååå fina!, köpt martiniglas som vi ska ha på borden med blommor i, skickat in för hindersprövning osv osv. Känns bra. Men overkligt nära nu.
    Sen så var jag med min kära mamma på stan och hon hittade klänningen hon ska ha på sig på min stora dag. Hon var så vacker. Så båda två var helt tårögda när vi stod i våra klänning, väldigt overkligt.

    Något nytt här?

  • MissMijah
    Fenixx skrev 2009-05-18 17:25:37 följande:
    idag hade nya numret av "allt om bröllop" kommit ut, och som den tidningsslukare jag är, så kom den med hem. mycket med klänningar, smycken och sommarvigseln enligt framsidan.
    då vet jag vad som ska inhandlas imorgon

    idag pratade jag med vår präst. som verkligen ser fram emot vår vigsel och pratade om att hon ska bjuda på fika när vi ses. Hihi! Den 2/7 ska vi träffa henne. då är det ju bara en månad kvar. Jisses, jag är nervig nu. Tycker att tiden går så fort!
  • MissMijah

    my: oh vad kul!! BILD!!

    makupala: då har vi samma dag ju!! aahh spännande!!!

  • MissMijah

    och jag blir galen. för jag har ju bilder på våra ringar. men vår adapter til datorn för minneskortet är trasig, så kan inte överföra!

  • MissMijah

    isabelle: grattis! och va kul!!!

    skogshuggarbrud: jättefin klänning! och visst är det skillnad på att se på bild och att faktiakt ha den på sig. känner exakt samma med mi klänning.

    MIn klänning lämnade jag in hos en skräddare. eller ja de säljer ju brudklänningar osv där med. i lkpg där mina föräldrar bor. och hon som jobbar där skulle hjälpa mig på med klänningen och knyta korsettsnörningen i ryggen. hon drog sönder två hyskor!!!! jag blev helt galen. men det gick att laga sa hon. ja det får vi verkligen hoppas!
    fick 250 kr rabatt på underkjolen som plåster på såren. alltid något. hoppas nu bara att de inte gör något fel med klänningen. är jättenervös för det.

    fick af en jättefin komplimang av de som jobbade där. de sa att: du klär verkligen i kritvitt, alla gör inte det, men oh vad den här klännningen passar just dig!

  • MissMijah

    jenny: haha nja, jag försökte att samla mig. Min mamma övertygade mig lugnande och sa : det går att sy och laga gumman, det går att sy!

    hehe!

  • MissMijah

    jenny: ja, jag har minsann också kilon kvar och jag har knappt 3 månader på mig! :-O

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6