• Sååå lurade

    Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?

    Jag har insett att de flesta har någon form av färgtema till sina bröllop, en del känns ganska klassiska medans en del känns väldigt udda, därför vore det kul att höra anledningen bakom färgvalen.

    Vi har valt svart vitt och silver, Vitt säger sig självt kanske men eftersom jag inte passar så bra i vitt men vill ha en vit brudklänning så har jag jag har valt en klänning med svarta detaljer i upptill och en svart satin bolero, sen är mina favoriter bland blommor vita så därför kände jag inte att vi hade någon given färg i övrigt att lägga till... Silver, ja jag gillar inte rött guld utan vitguld så det tar vi upp i dekorationerna-.

    Hur tänkte ni?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-02 16:28
    Hm ska väl tilläggas att min M2B tyckte att det också är snygga färger så jag har inte valt färgerna helt själv. Men det är jag som hade grundidén Inser att det lät som om bara jag som haft något att säga till om...

  • Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?
  • Lövnäs

    Vi har valt lila vitt och guld...
    Ville först ha lila, vitt och gult men efter att ha hittat inbjudningskort, placeringskort o tackkort på rea, som var i lila, vitt o guld så blev valet enkelt. Fick alla kort för mindre än 200kr...

  • Toblerone

    Det stod mellan lila eller rosa men det blev rosa. Så vi kommer att ha silver, vitt och rosa. Min bukett är enbart gjord av gammelrosa rosor så jag försöker få ungefär den rosa på resten av dekorationerna, karlns väst och slips är silver så därav den färgen och vitt - ja det är ju som givet..

  • JennyLH

    Vi ska ha lila för det tycker båda om, basen i vitt och lite gröna inslag .

  • Taha

    Mina tärnor ville ha rosa på sig och så blev det. Eftersom jag inte gillar rosa valde jag lila som tema för att det enkelt gick att matcha ihop med rosa. Startade också tråden "Vi med lila som färgtema"...

    MEN...har mer och mer insett att allt jag väljer..blommor etc blir rosa. Så tji fick jag. Tydligen gillar jag den färgen. Det är bara att acceptera . ;)

  • Goldi

    Jag har rött och olika nyanser av rosa som färgtema, färgerna var självklara. Vet inte riktigt varför.

  • Linadesign

    Vi ska ha turkos och silver som färgtema. Vet inte om det är ovanligt. Har nog inte hört någon annan som ska ha det, men det finns det ju säkert.

    Jag älskar färgen turkos. Alla som känner mig vet att det är "min färg" så då kändes det som ett självklart val. Min blivande make gillar också turkost som tur är

  • Juni2009

    Vi har marinblå och orange.

    Jag älskar orange o sambo marinblå.
    Alla som känner mig vet att orange är min färg punkt slut.

  • Pizan

    Vi har valt färger för att matcha med det som blommor i vår trädgård (där vi ska ha festen).

  • Pizan

    Glömde att berätta att vårt färgtema är rosa, ljusgrönt, och så lite lite vitt.

  • UBW

    Jag blev inspirerad av en bukett jag köpte till min far en gång. Den bestod av lövkoja, ranunkler och grönt. Den var så fin!
    Därför blir vårt färgtema (som det ser ut än så länge, har lång tid tills bröllopet, hinner kanske ändra mig)
    vitt/grönt/orange och lite brunt. Vi gifter oss i maj/juni och kan tänka mig att det passar.

Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?