• Sååå lurade

    Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?

    Jag har insett att de flesta har någon form av färgtema till sina bröllop, en del känns ganska klassiska medans en del känns väldigt udda, därför vore det kul att höra anledningen bakom färgvalen.

    Vi har valt svart vitt och silver, Vitt säger sig självt kanske men eftersom jag inte passar så bra i vitt men vill ha en vit brudklänning så har jag jag har valt en klänning med svarta detaljer i upptill och en svart satin bolero, sen är mina favoriter bland blommor vita så därför kände jag inte att vi hade någon given färg i övrigt att lägga till... Silver, ja jag gillar inte rött guld utan vitguld så det tar vi upp i dekorationerna-.

    Hur tänkte ni?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-02 16:28
    Hm ska väl tilläggas att min M2B tyckte att det också är snygga färger så jag har inte valt färgerna helt själv. Men det är jag som hade grundidén Inser att det lät som om bara jag som haft något att säga till om...

  • Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?
  • 27juni2009

    luucue: tack för tipset, emns om gammal florist så är dte TOTALT uteslutet med blåa rosor o färgade blommor överlag då bryter jag hellre av med en annan färg sen är de blå rosorna "inte rätt turkos ändå"

  • lycklig tvåbarnsmamma

    Vi ska ha vitt och himmelsblått. Det var min blivande som valde färgtema eftersom han är ett stort MFF-fan....därför blev det deras färg...Men jag gillar himmelsblått, det är en fin och bra färg för ett juni-bröllop!

  • Melisabeth

    Vitt blir det väl lite "per automatik".
    Sen ville vi har lite naturlika färger. Och då tycker vi grönt och brunt passar in. Blir troligen lite rosa någonstans också, bara för att liva upp det lite.

    Sedan har grönt följt med oss lite i tillvaron, en färg som vi båda gillar. Vår dotter hade grönt band på dopklänningen, och det är numer "hennes" färg. SKulle vi i framtiden få något mer barn så blir bandet brunt

    Så mest handlar det om färger som vi är bekväma med och tycker om - och då troligen grundar sig det i "naturen".

    Känns också naturligt att eftersom vi gifter oss i "skogen" ta in sånt som vinns runt i kring, än att brassa på med helt andra färger - vi gillar harmoniseringen mellan ute och inne

  • Chappen

    hej har du några bra tips då, har tänkt samma färger....
    Chrisse och Jonas skrev 2009-03-02 17:49:09 följande:


    Vi ska ha vitt, rosa och silver.Rosa för att det är liksom bara jag.. (alternativet är leopard.. känns inte så lämpligt för bröllop.. fniss)Vitt för det är ju bröllop och silver för att det är snyggt på ljusstakar och text och lite sånt.
  • nni

    Ville ha somriga färger (sommarbröllop) som vi tycker mest om. Blev rosa, grönt o vitt. Rosa o grönt i ljusa mjuka toner. Och vitt för det e ja, fint med neutralt till färg.

  • Chrisse och Jonas

    Där vi ska vara dukar de med vita linnedukar, vita linne servetter och silver ljusstakar. Sen ska vi sätta dit andra ljusstakar för värmeljus på fot som har lite rosa på sig, blommor i låga vaser som går i vitt och ljusrosa och sen ska vi strö "vita" och rosa diamanter över hela bordet på längden i mitten liksom. Hoppas det blir fint. Så tänker vi nu iallafall, får se om vi hinner ändra oss.. tihi


    Chappen skrev 2009-03-13 18:20:56 följande:
    hej har du några bra tips då, har tänkt samma färger....Chrisse och Jonas skrev 2009-03-02 17:49:09 följande:
  • Milla84

    Ljusrosa och ljusgrönt, sen blir det ju endel vitt också såklart.
    Vi valde dom färgerna för att rosa är verkligen min färg, jag älskar i princip allt som är rosa och grönt passar bra till.

  • ankii

    någon form av lila och stålgrå.. passar oss helt enkelt..

  • Cookie27

    Vi kommer att ha vitt, vitt, vitt och lite små inslag av rosa. Jag älskar rosa och det skulle inte vara jag utan rosa. Men det får inte bli för mycket heller utan tonvikten blir vitt :)

Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?