• Sååå lurade

    Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?

    Jag har insett att de flesta har någon form av färgtema till sina bröllop, en del känns ganska klassiska medans en del känns väldigt udda, därför vore det kul att höra anledningen bakom färgvalen.

    Vi har valt svart vitt och silver, Vitt säger sig självt kanske men eftersom jag inte passar så bra i vitt men vill ha en vit brudklänning så har jag jag har valt en klänning med svarta detaljer i upptill och en svart satin bolero, sen är mina favoriter bland blommor vita så därför kände jag inte att vi hade någon given färg i övrigt att lägga till... Silver, ja jag gillar inte rött guld utan vitguld så det tar vi upp i dekorationerna-.

    Hur tänkte ni?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-02 16:28
    Hm ska väl tilläggas att min M2B tyckte att det också är snygga färger så jag har inte valt färgerna helt själv. Men det är jag som hade grundidén Inser att det lät som om bara jag som haft något att säga till om...

  • Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?
  • Alvs

    Vi kommer troligtvis att ha mörkrött och ljusgrönt. Min brudklänning ska vara mörkröd, så det blir nog nån typ av ljusgrön till våra brudnäbbar.

  • Chrisse och Jonas

    Vi ska ha vitt, rosa och silver.
    Rosa för att det är liksom bara jag.. (alternativet är leopard.. känns inte så lämpligt för bröllop.. fniss)
    Vitt för det är ju bröllop och silver för att det är snyggt på ljusstakar och text och lite sånt.

  • Luucie

    Chrisse och Jonas skrev 2009-03-02 17:49:09 följande:


    Vi ska ha vitt, rosa och silver.Rosa för att det är liksom bara jag.. (alternativet är leopard.. känns inte så lämpligt för bröllop.. fniss)Vitt för det är ju bröllop och silver för att det är snyggt på ljusstakar och text och lite sånt.
    Leopard vore ju superhäftigt!!!!
  • Fenixx

    vi valde fram och tillbaka, rött är min färg. men så när jag pratade igenom med sambon så hade han en enda önskan om vårat bröllop(temat bestämde vi ihop såklart) just om att ha brunt och naturvitt, och då dem färgerna funkar väldigt bra till vårat tema(medeltid) så var det inga problem för mig att ställa om. så vi lade även dit grönt och så hade vi kvar guld som var med från början.

    så blir brunt/guld/vitt/grönt.

    jag kommer ha guldfärgade smycken med röda stenar i och förmodligen röda blommor i min bukett, så får jag med min färg också.

  • Chrisse och Jonas
    Luucie skrev 2009-03-02 17:50:42 följande:
    Chrisse och Jonas skrev 2009-03-02 17:49:09 följande:
    Leopard vore ju superhäftigt!!!!
    Jaa.. eller hur :D
  • Lissdaniels

    Vi har vinrött och rosa.

    Vinrött blev det för att jag vill ha "enbart" vinröda/mörkt röda rosor i buketten. Rosa för att det är en bra färg till det vinröda.
    Sedan blir det lite lite guld också i form av konfettihjärtan i guld (samt rött och rosa).

    Inget invecklat här inte, bara min älsklingsblomma som fick vara grunden till färgtemat


    6 juni - när 2 blir 1
  • galaxen

    Vi kommer att ha genomgående vitt o grönt. Inte kritvitt utan benvitt eller elfenbensvitt, sen bryter vi nog med lite guld också.

  • Saggezza

    Vi har blått eftersom jag älskar blått och inte fick ha en helblå klänning (kompremissen finns i mitt bg) på "order" (order ska läsas med en stor nypa salt...) från mamma och blivnade svärmor och vitt för att ja varför inte... Sen ska vi vara i skärgården så då tyckte vi att det blir perfekt!

  • Klöver dam

    Vi ska ha guld och midnattsblått som en anspelning på de svenska färgerna då vi gifter oss 6 juni. hittade en elfenbensfärgad klänning med guldbroderier så då kändes det bokat. Tärnorna, näbbarna, bestman och m2b har midnattsblått.

  • Sååå lurade

    å vad roligt att höra om alla tankar. hm lät ett tag som lila är årets färg

Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?