• Sååå lurade

    Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?

    Jag har insett att de flesta har någon form av färgtema till sina bröllop, en del känns ganska klassiska medans en del känns väldigt udda, därför vore det kul att höra anledningen bakom färgvalen.

    Vi har valt svart vitt och silver, Vitt säger sig självt kanske men eftersom jag inte passar så bra i vitt men vill ha en vit brudklänning så har jag jag har valt en klänning med svarta detaljer i upptill och en svart satin bolero, sen är mina favoriter bland blommor vita så därför kände jag inte att vi hade någon given färg i övrigt att lägga till... Silver, ja jag gillar inte rött guld utan vitguld så det tar vi upp i dekorationerna-.

    Hur tänkte ni?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-02 16:28
    Hm ska väl tilläggas att min M2B tyckte att det också är snygga färger så jag har inte valt färgerna helt själv. Men det är jag som hade grundidén Inser att det lät som om bara jag som haft något att säga till om...

  • Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?
  • MissTiny

    Jag älskar gult, så att jag skulle ha med gult i färgtemat var givet. Hade från början tänkt gult/vitt/svart, men när jag sen hittade min drömklänning så är den vit och lila (bild finns i galleriet). Så då fick jag tänka om lite. Som det ser ut nu så kommer det nog bli gult/lila/vitt som tema, fast jag vet inte riktigt hur färgerna kommer kombineras... Vilka problem man har.. Hahaa..

  • HeTo

    Vi kommer nog att ha vitt/svart/silver eller alternativt vitt/svart/silver/grönt.
    Men vi har lååång tid att bestämma oss på. :)

  • MDoJB

    Jag har varit på färganalys. Rosa passar jag inte alls i(jag behöver varmare färger). Så det blev orange, ivory och en bronslikanande färg.

  • Sanniis

    Vi ska ha vitt, rosa och silver. Vitt är ju ganska givet, rosa rosor är såå vackert så det vill jag ha i min bukett, corsage samt som dekoration på bordet. Brudtärnan och brudnäbben kommer ha rosa klänningar. Texten på alla trycksaker går i silver.
    Blivande mannen tyckte egentligen grönt istället för rosa, men jag var lite envisare Vi kommer antagligen ha lite murgröna på borden så att han också får sin vilja igenom.

  • HeTo
    HeTo skrev 2009-03-13 21:21:26 följande:
    Vi kommer nog att ha vitt/svart/silver eller alternativt vitt/svart/silver/grönt. Men vi har lååång tid att bestämma oss på. :)
    Hehe, jag vill egentligen ha svart/vitt/silver/rosa men har hela tiden trott att min fästman skulle vägra.
    Men nu när vi pratade om det så hade han ingenting emot det.
    Så det kan bli det eftersom jag älskar rosa, och har en synlig tatuering som är svart/rosa...
  • EmMa09

    För oss blir det vitt och grönt/lime! Vi gifter oss på våren så då blev det dessa fräscha vårfärger!

  • SagansMamma

    Vi har fortfarande inte riktigt bestämt färgerna men vi "smakar" just nu lite på cerise rosa och orange. Vi ska ha ett sommarbröllop..

    Cerise rosa för att jag älskar rosa och min sambo kunde inte tänka sig gammelrosa eller "snäll" rosa. Och sen orange för att dom bryter av varandra på ett häftigt sätt, många tycker det skär sig men jag tycker det "skär sig rätt".

    Sen blir det såklart vitt också.

  • Snufflan

    Det var för över ett år sen då jag hittade min drömklänning som färgerna bestämmdes, klänningen är vit med brodyr i lite mörkare rött så våra färger blir vitt/rött/guld.

  • Red Scarlet

    Jag älskar rosa därför ville jag ha det som färgtema, men eftersom min fästman är lite manligare än mig behövde vi någon motvikt. Då blev det grönt som vi båda tycker mycket om. De färgerna tycker jag även passar bra på ett junibröllop. Så rosa på det mesta som har med mig att göra (bukett, hårblommor, skor etc) och dekoration på tårtan. Våra inbjudningskort, vigsel- och festprogram och bordsplaceringar går i grönt och guld för jag tyckte det var så fint och högtidligt ihop. :)

  • Nippran

    Vi har valt färgerna gult, orange och grönt.
    Färgerna är sedan tidigare mina favoritfärger men det gula är även traditionellt då min mormor hade gult, min mamma hade gult och nu även jag.

Svar på tråden Varför valde du/ni just dessa färger till ert färgtema?