• ElMac
    Äldre 8 Feb 10:30
    11098 visningar
    72 svar
    72
    11098

    Skelleftebrudar

    Den tidigare tråden var stängd så ja drar igång en ny. De måste ju finnas fler!

    Tänkte tipsa om Bröllopsmässan på Nordanå nästa helg. Var på den i Umeå 25e januari och den gav väl inte så mycket (samt att det var dålig lokal, mycket folk och varmt) Samtidigt är de ju mysigt att bara strosa runt och kika så vi ska gå iaf.

    Om vi är några fler kanske man kan ses på stan och fika och prata planer för att avlasta m2b och de närmsta lite ;) Samt få lite andra tips :)

    Vi har inte pratat med vigselförrättare ännu, men hittar vi någon som känns bra så blir det den 090807.

    Fyll på listan när ni ansluter er till tråden :)

    ElMac 090807

  • Svar på tråden Skelleftebrudar
  • Dinnaj­ad
    Äldre 31 Mar 19:57
    #61

    Vi tänker nog köra utan så tyvärr inte.

  • DanKat
    Äldre 1 Apr 10:02
    #62

    Hej igen allihopa! Är det någon som vet vars man helst ska boka sminkning i stan? Har funderat om man ska låta någon professionell göra det trots allt men då vill jag verkligen veta att det är någon duktig

  • W2B Blom
    Äldre 10 Apr 11:35
    #63

    Ville bara tipsa er att de har superbilligt tyg i tygbutiken i gallerian på bottenplanen. Köpte massa tyg där som vi ska dekorera lokalen med och dessutom är personalen väldigt hjälpsamma och trevliga!


    ♥ Bästa skönhetsmedel är lycka! ♥
  • DanKat
    Äldre 17 Apr 14:06
    #64

    Startade en tråd och frågade om Make up store men jag frågar här också och hoppas att jag får svar på nåt av ställena
    Är det nån som vet om dom är bra att göra sin brudsminkning hos? Jag och min fästman var där en gång men reagerade då båda två på att försäljaren vi pratade med var så dåligt sminkad (alldeles för tjockt lager med foundation tror jag det var...) så jag är lite misstänksam... men samtidigt känns det som ett prisvärt alternativ att göra det hos dom eftersom man får välja produkter till samma värde som man betalar för sminkningen, så jag är verkligen fundersam och skulle vara tacksam om någon har erfarenheter att dela med sig av

  • ElMac
    Äldre 17 Apr 19:11
    #65

    Min erfarenhet av MUS är mycket varierande. en del gånger har jag vart riktigt missnöjd och tvättat bort sminket omedelbart och ibland har de blivit bra. beror mycket på den som sminkar så jag skulle nog göra en sminkning innan. Sen håller jag med om att de är najs att man får varor för samma summa. 500 smink kommer man fort upp i där :)

  • DanKat
    Äldre 17 Apr 22:35
    #66
    ElMac skrev 2009-04-17 19:11:08 följande:
    Min erfarenhet av MUS är mycket varierande. en del gånger har jag vart riktigt missnöjd och tvättat bort sminket omedelbart och ibland har de blivit bra. beror mycket på den som sminkar så jag skulle nog göra en sminkning innan. Sen håller jag med om att de är najs att man får varor för samma summa. 500 smink kommer man fort upp i där :)
    Tack så jättemycket, vad bra att få höra någon annans erfarenheter! Jag tar nåt av de andra alternativen jag har hittat i stället, det känns lite för riskabelt att göra det där, och just när det gäller sånt där så vill jag kunna känna mig trygg
  • Mirfak
    Äldre 6 May 23:09
    #67

    Jag ska göra min sminkning på body shop, där har dom brudsminkning för 500 typ. Då får man komma in en gång innan och bli provsminkad, så att man får känna efter om man trivs i det osv. Det kändes väldigt proffsigt faktiskt :)
    Fast jag tror ändå att jag kommer att välja det billigaste alternativet dom har, dvs dom gör en sminkning för 150 kr nån gång innan och jag tror att dom hade nåt erbjudande att man då får smink för 300 kr, nåt åt det hållet iaf. Sen kommer jag att göra själva brudsminkningen själv.
    Eftersom det ska vara en neutral sminkning och jag inte är helt borta när det gäller smink så tror jag att jag fixar det själv :)
    Fast det är klart att man skulle haft bra kontakter som kunde ordna det för en billig peng :P

  • DanKat
    Äldre 7 May 00:13
    #68

    Jag funderade också på Body Shop, men bestämde mig till slut för att göra sminkningen på Hufvudsaken trots att dom var några hundringar dyrare. Känns bra att ha det bokat nu iaf

  • Mirfak
    Äldre 7 May 11:42
    #69

    @Dankat
    Jag ska göra håret på Hufvudsaken, men jag tyckte deras sminkning var väldigt dyr. Jag tror jag tycker det är väldigt dyrt för att jag känner jag kan göra det själv, hade jag inte haft en aning om hur jag skulle sminkas hade det nog varit en annan fråga :)
    Håret har jag ingen koll på hur man fixar, så det får dom ta hand om :) Känns även bra att i det priset så ingår m2bs hår, och jag tror dom nämnde nåt om att dutta över med lite puder på han... Det ska jag inte nämna dock, det får han upptäcka själv.

  • DanKat
    Äldre 7 May 12:10
    #70
    Mirfak skrev 2009-05-07 11:42:59 följande:
    Känns även bra att i det priset så ingår m2bs hår, och jag tror dom nämnde nåt om att dutta över med lite puder på han... Det ska jag inte nämna dock, det får han upptäcka själv.
    Haha
    Jo det är rätt dyrt tycker jag också, men 500 (som var alternativet) är ju också mycket pengar och jag lät i slutänden magkänslan bestämma (vi hade ändå budgeterat med 1000kr för sminket så vi översteg åtminstone inte det ) Betalar inget alls för håret eftersom min syster är frisör, så då tyckte vi att vi kan unna oss (eller mig rättare sagt) att betala lite dyrt för sminkningen i stället
  • DanKat
    Äldre 7 May 12:14
    #71

    Oj, jag upptäckte precis att den här tråden lär väl stängas av imorgon!! Den startades 8 feb och imorgon är det ju precis tre månader sen! Jag har tänkt vara lite förutseende och starta en ny tråd nu i stället så kan jag posta länken här så hittar alla dit när ni upptäcker att den här är stängd

  • DanKat
    Äldre 7 May 12:17
    #72
Svar på tråden Skelleftebrudar