• ElMac
    Äldre 8 Feb 10:30
    11204 visningar
    72 svar
    72
    11204

    Skelleftebrudar

    Den tidigare tråden var stängd så ja drar igång en ny. De måste ju finnas fler!

    Tänkte tipsa om Bröllopsmässan på Nordanå nästa helg. Var på den i Umeå 25e januari och den gav väl inte så mycket (samt att det var dålig lokal, mycket folk och varmt) Samtidigt är de ju mysigt att bara strosa runt och kika så vi ska gå iaf.

    Om vi är några fler kanske man kan ses på stan och fika och prata planer för att avlasta m2b och de närmsta lite ;) Samt få lite andra tips :)

    Vi har inte pratat med vigselförrättare ännu, men hittar vi någon som känns bra så blir det den 090807.

    Fyll på listan när ni ansluter er till tråden :)

    ElMac 090807

  • Svar på tråden Skelleftebrudar
  • MilaPi­la
    Äldre 25 Mar 21:59
    #51

    W2B Blom: Jag vet inte om det finns några direkta bröllopsbutiker för dekorationer, men Jacks(?) i Anderstorp har lite dekorsand och andra prylar. I övrigt så vet jag inga speciella.

  • MilaPi­la
    Äldre 25 Mar 22:00
    #52

    Dinnajad: Låter som riktigt bra service må jag säga. Vet du förresten vilka frisersalonger som är bra för bruduppsättningar? Gärna mindre salonger, gillar småföretagare :)

  • Dinnaj­ad
    Äldre 25 Mar 22:09
    #53

    Nej än vet jag inte. Jag ska troligen anlita Ida på färgklippet, vi är bekanta sen tidigare. Men jag har inte sett några frisyrer hon gjort än. Ska klippa mig där på fredag och färga, hmm ska man bli blondin eller brunett...

    Vi kände oss lite galna idag och köpte ett 5x8m tält på jysk för vi har kommit fram till att vi knappast ryms i bara det vi ska låna av Skebo. Jag tycker det känns jätteskönt att ha det ordnat, och slippa leta ett till. Bara den känslan är värd pengarna. så efter bröllopet kan jag nog tänka mig låna/hyra ut tältet.

  • Fjosok
    Äldre 25 Mar 22:15
    #54

    Är skelleftebo från börkan men är inte kvar i stan- Är dsessutom varken tjej och ska aldrig gifta mig, har mest bröllopsdesign som intresse.

    Hoppas det är okej att man häslar iaf

  • Dinnaj­ad
    Äldre 25 Mar 22:17
    #55

    Hej, hej trevligt att du tittar in!


    Fjosok skrev 2009-03-25 22:15:41 följande:
    Är skelleftebo från börkan men är inte kvar i stan- Är dsessutom varken tjej och ska aldrig gifta mig, har mest bröllopsdesign som intresse.Hoppas det är okej att man häslar iaf
  • Fjosok
    Äldre 25 Mar 22:18
    #56

    Detsamma :) Kul att kolla in, tänker på hur läget är uppe i staaaan ibland :)

  • ElMac
    Äldre 26 Mar 19:55
    #57

    Är det ett enkelt vitt tält? Vi kan ev vara intresserad av att låna det helgen efter i så fall. Vi ska ha ett stort tält men funderar på att ha maten under ett eget.


    Dinnajad skrev 2009-03-25 22:09:31 följande:
    Nej än vet jag inte. Jag ska troligen anlita Ida på färgklippet, vi är bekanta sen tidigare. Men jag har inte sett några frisyrer hon gjort än. Ska klippa mig där på fredag och färga, hmm ska man bli blondin eller brunett...Vi kände oss lite galna idag och köpte ett 5x8m tält på jysk för vi har kommit fram till att vi knappast ryms i bara det vi ska låna av Skebo. Jag tycker det känns jätteskönt att ha det ordnat, och slippa leta ett till. Bara den känslan är värd pengarna. så efter bröllopet kan jag nog tänka mig låna/hyra ut tältet.
  • Dinnaj­ad
    Äldre 26 Mar 20:24
    #58

    Kolla i senaste jyskreklamen eller på jysks hemsida. Det är vitt med grå detaljer. 5x8m

  • ElMac
    Äldre 28 Mar 23:37
    #59

    Ikväll har vi skrivit ut kuverten, de blev jättefina och i morgon kommer inbjudningskorten så då börjar de första korten levereras :)

  • ElMac
    Äldre 31 Mar 19:06
    #60

    Är det någon här som har stolsöverdrag att låna ut?

Svar på tråden Skelleftebrudar