• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Liten med Mindre

    FruLlan - det tycks som om dina sönder fått några anlag från dig.

    Kramisar och hoppas att ryggläkaren får bukt med ryggen din. Kan lite avslappning i badkar lätta lite på värken kanske? Massage?

    Ego - är superkass i magen idag, och jag vet inte ens att jag ätit något som retar den. Får springa stup i kvarten. Såå retsamt! *mutter* Piggade upp mig med lite godis ur lådan på jobbet - måste ju tömma innan jag tar ledigt i maj. Så nu har jag i alla fall ätit nåt som jag kan vara kass av.

    Eller så är det bara för att magen är nervös inför ögon op imorgon. Magen fattar vad hjärnan förtränger.

  • Ore

    Oj, är det ögon op imorgon, Liten. Det hade jag nog missat...

    Det kommer säkert gå jättebra, men jag önskar lycka till i alla fall!!!

    Tack för påminnelsen förresten, fiskade upp godis ur min låda här på jobbet. Hade alldeles glömt att jag fyllt på den...

    Hmm, september... Då är jag i 7:e-8:e månaden. Jaja, jag får väl sippa litet på drinkarna och spela full, fylledagarna till ära!!!

    Uuuj, sen till kiropraktorn. Men bara litet...

  • _koko_

    FruLlan - Jag tror du blev lite till dig av möjligheten att få festa en hel månad va??
    Men tänk att roffe också ligger i säte, tyngdlagen har visst ingen inverkan på dina barn. Eller så har de väldigt tunga rumpor.

    Liten - Jag tror magen fattar vad hjärnan förtränger. Är det redan i morgon förresten, LYCKA TILL!!!!! Jag tror att det kommer gå jättebra och sen kommer du vara lycklig över din nya syn och undra varför du inte gjorde det för flera år sedan (som alla andra jag känner).

    Nu har jag i princip dokumenterat klart, i morgon blir det sitta och titta på när adepten ska rätta en bugg och klara av versionshanteringen, och sen fiiiika! Hoppas det inte dyker upp några nya allvarliga buggar bara, iaf inte före onsdag.

  • kängu

    Liten, lycka till imorgon! Det kommmer säkert att gå alldeles utmärkt! Men gud va konstigt att inte behöva ha glasögon eller linser längre... *funderar* Det har jag haft i nästan hela mitt liv

    Frullan tusan också med ryggen Försök ta det lugnt så det inte blir värre!

    Fasen va varmt det är ute- vi har 23 grader i skuggan!! (totalt mulet här tyvärr). Jag och hundarna höll på att smälta i värmen när vi var på långpromenad nyss... dags att sommarsnagga dom! Sååå fint var det i skogen med massor massor med vitsippor och blåsippor. Hundarna kunde vara lösa och springa runt och busa. Så nu helt plötsligt gillar jag att bo på landet igen

  • Fru FruLLan

    kokos:
    Ha ha ha
    mina ungar har vel helt enkelt inte koncentrerat tyngden till skallen. hmmm för mycket luft där
    Brås de månne på morsan sin

    Liten: ahhh spännande med op. Hade också missat att det var i morgon. Tror att det kommer gå kanon och att du blir skitnöjd! Håller tummarna iallafall.

    Angående op, nu är säkert hector ute

    Härligt med värme!
    säger jag som sitter inne på det luftkonditionerade kontoret...

    Mugglan förresten. Vilka härligt retro klänningar du beställt!

  • Fru FruLLan

    det är bara jag kvar på jobbet....
    och jag måste jobba en timme till minst...

    trist

  • _koko_

    FruLlan - Hahaha, ja, så måste det vara!

    Nu ska jag dra och köpa fikabröd till i morgon. Tror det blir kakorgie faktiskt, bryter av lite mot alla tårtor som serverats här (och det pratats om i tråden) på sistone.

    Kram på er, hoppas AM ligger och snusar bebis nu!!

  • MSW

    NU har jag läst ikapp dagens babbel, och eftersom jag fick ta hand om en kiss-incident på köksgolvet mitt i kommer jag typ inte ihåg nånting att kommentera!

    Liten: Lycka till med OP

    Telis: Grattis på inte födelesedagen, eller vad det nu var ni kom fram till!

    Frullan: hoppas Roffe snurrar rätt utan akrobatik!

    Nu är det dags att dra på gympa!

  • snaily

    Hej alla som gått hem från jobbet när jag till slut har tid att läsa.

    Liten, stort lycka till med op imorgon!! Vad är det för synfel du har? Spännande att höra hur du tycker det fungerar sen, jag är också lite sugen på att fixa synen, är sjukt närsynt.

    Grattis till Hector om du lyckats fylla noll år idag!

    Hänger också på september som fyllemånad, då jag också fylle(r) då, i och för sig alldeles för många år så vet inte om det är värt att fira. Men man kan ju alltid dränka sina sorger!

    Imorgon ska jag till den stora staden Ö på utbildning hela dagen. Stort problem - hur ska man hinna shoppa allt man behöver (sånt som bara finns i stan och inte i byn, har en lång lista) på bara en timmes lunchrast?!? Man kanske ska hinna äta också... blir speedshopping helt enkelt!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare