• Porr!

  Mån 26 jan 2009 17:48 Läst 56062 gånger Totalt 302 svar
  Mån 26 jan 2009 17:48

  Efter att en tråd här på bt blivit så totalt ot när det gällde ämnet bestämde jag mig för att istället för att förvirra den ts mer öppna en ny tråd kring ämnet!

  Alltså - Vad tycker du om porr? Rätt eller fel? Inspirerande eller äckligt? Tittar själv, eller ej? Vad anser du om porrindustrin? osv osv osv

 • Fre 27 feb 2009 22:30 #263

  Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?

 • Fre 27 feb 2009 22:41 #264
  Wiggy skrev 2009-02-27 22:30:58 följande:
  Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?
  Sasha Grey och Brandon Iron har redan gjort en som enligt mig är ganska nära perfekt... men den är inget för den som vill ha en romantisk eller "fin" film... Den är där emot något för den som gillar piskor, förnedring, deepthroat, forsed orgasm och annat trevligt
 • Jessic­a M
  Visa endast
  Lör 28 feb 2009 00:12 #265
  Celeste97 skrev 2009-02-22 16:47:11 följande:
  Vidare tror jag att du ska vara försiktig med hur mycket du berättar för din fästman på en gång, av flera anledningar. Din berättelse är tidvis outhärdlig att läsa, och jag kan tänka mig hur mycket värre det måste vara om det gäller någon man älskar. Din fästman är antagligen inte psykolog och har därför inte möjlighet att på ett professionellt sätt hantera sina känslor som med all säkerhet kommer att uppstå. Ilska, frustration och chock är inget som ni behöver i ert förhållande, däremot behöver du någon som kan fokusera på att hålla om dig och älska dig. Det räcker med att veta lite (i taget). När du känner att du är klar här på BT och med den här tråden kan du alltid be moderatorerna att radera dina inlägg. Just nu kan det vara bra för dig att testa dina känslor och upplevelser mot andra lite anonymt, men när du går vidare kanske du inte vill att din berättelse blir kvar. Jag tycker att du ska spara dina inlägg och våra svar någonstans hemma, så du kan läsa dem när du vill.
  Ja, du har nog rätt i det du skriver Celeste97. Jag skall nog inte vara så öppen med det som hänt mot min fästman. Jag har inte berättat så mycket om det för honom, och jag är ganska osäker på hur han skulle reagera, eller egentligen är jag nog inte det faktiskt. Innerst inne är jag nog rätt säker på att han inte skulle ta det så bra, han kan vara väldigt svartsjuk och kontrollerande så jag tror det skulle bli väldigt jobbigt både för honom och mig. Jag vet inte om jag skrev det tidigare, men efter den här händelsen har jag väl dragits lite till "farliga män". Och man kan väl säga att min nuvarande kille hör till den kategorin, även om han också kan vara världens finaste och mjuka kille när vi är tillsammans. Vet dock att han kan vara ganska så våldsam och att han gjort en del grejer i sitt tidigare liv. Men mycket beror det på att han haft en ganska trasslig uppväxt och att han blivit väldigt illa behandlad.

  Vi träffades över internet på en kontaktsida sommaren 07 där han var den som kontaktade mig under en period när jag mådde ganska dåligt. Vi hade sedan kontakt lite sporadiskt men han var den som var drivande och efter ett tag kan man väl säga att jag ?mjuknade? och gav efter för att träffa honom. Det som gjorde mig tveksam först var väl att han avtjänade ett femårigt fängelsestraff, dessutom är han ganska mycket äldre än mig (35) och så hade han varit gift innan och har barn med tre tjejer från tidigare förhållanden. Så jag var väl inte så att min familj jublade när de fick höra att jag dejtade en ?intern?, trots det så valde jag att fortsätta kontakten och det har gjort att min relation till min familj har blivit väldigt dålig. På något sätt verkar min familj tro att jag inte är stor nog att ta vara på mig själv, och dom ser inte det fina i honom som jag gör. Jag vet att det kan låta konstigt, men med mig är han världens finaste och mjukaste kille och jag älskar honom verkligen. Han är verkligen värd att få ett bättre liv än det han levt tidigare och jag tror jag kan ge honom det.

  Vi förlovade oss den 19 augusti i somras, under en av hans permissioner, och vi smet iväg bara vi två till Malmö och hade en underbar dag som jag aldrig kommer att glömma. Han har fortfarande några månader kvar till frigivningen i slutet av april (den 27:e), men då kommer vi att flytta ihop i min lägenhet och sedan kommer vi att gifta oss i sommar. Det kommer att bli underbart att äntligen kunna mötas på ett naturligt sätt, slippa att träffas i det där sunkiga besöksrummet och ha sex medan vakterna ser på och hör vad vi gör. Jag hatar att gå dit och se vakterna titta på mig så där menande som att dom tycker synd om en, att dom typ tänker.. lilla bimbotjejen, så du skall hit och vara hans knull nu igen.. och sedan veta att de står och tjuvlyssnar medan vi gör det.. det är så himla ovärdigt på något sätt. Det känns verkligen hemskt att göra det på det sättet, men samtidigt vet jag ju att han behöver det och att jag måste göra det för hans skull.. även om det känns billigt att ligga där utan trosor på det där papperslakanen som de sen bara river bort tills nästa tjej kommer och besöker sin kille. Det är väl mycket att killarna i den miljön ser mycket på porr och tar efter mycket. Det blir ofta korta besök eftersom det är mycket restriktioner, och då behöver han mycket sex, så det mesta av besöken blir att jag ligger på den där britsen och är hans porrflicka. Vet att det låter hemskt, men hoppas ni inte dömer honom nu.. han har väldigt stort behov av att se mig på samma sätt som tjejerna i dom porrtidningar som är det enda han har när jag inte är där.

  Jag vet att han älskar mig över allt i världen, och även om jag i början hade svårt med att han läste porr så förstår jag att det är en del av den kulturen som finns inne på fängelser. Det kan vara ganska kvinnoförnedrande attityder, och jag förstår att jargongen kan vara ganska hård mot tjejer. .. och att en del tjejer faktiskt blir ganska hårt utnyttjade. Typ att dom intagna skryter om hur många dom haft och att det är lite av en ?tävling? att ta dit tjejer till det där besöksrummet och göra det med dom. Jag vet att han älskar mig och att han är ärlig mot mig, det är mycket därför som jag går med på att komma till det där besöksrummet och sitta eller ligga så som han vill se mig. Jag hade lite svårt för det i början särskilt som vakterna kan se in och så, men sedan har jag bara accepterat det och nu kan jag nästan känna det som om det är nån slags trots i det. Typ att jag tänker, titta då om du vill så får du se hur mycket jag älskar honom. Det blir nästan ibland som at jag på ren trots gör det bara för att visa vakterna att min kille har en lydig snygg tjej som ställer upp på samma sätt som tjejerna i dom där tidningarna? få dom att bli avundsjuka. Då när jag gör det känner jag mig stolt, men efteråt kan jag känna mig ganska skitig.. Men vi talar också mycket telefon och så skriver vi till varandra väldigt ofta.

  Vi planerar ett stort bröllop, och hoppas det kommer att bli det mest underbara som hänt i våra liv. Jag ser fram emot det något otroligt, och vill verkligen inte att det som hänt skall sabba någonting i vår relation. Har som sagt inte varit så öppen med det och om jag berättar att jag har gjort de där sakerna så tror jag han skulle reagera väldigt negativt. Jag tror inte det i hans värld är särskilt okej att tjejen haft sex med massa olika killar och blivit utnyttjad som porrtjej mer eller mindre. Tror han skulle bli väldigt tveksam till mig då om jag skall vara helt ärlig. Kanske att jag tror fel men vill nog inte riskera att han reagerar så, eftersom jag vet att han gjort en del grejer i sitt tidigare liv som varit ganska våldsamma. Skulle hans kompisar få reda på något tror jag nästan det skulle vara ännu värre, typ att han var tillsammans med en ?hora?, det skulle nog vara väldigt jobbigt för honom. Vi kommer att ha massor med gäster och jag skall föröka göra mycket av maten medan han får göra det praktiska i övrigt så att vi får ner kostnaderna så mycket som möjligt eftersom han ännu inte har något jobb. Men vi hoppas han skall få jobb som säljare snart eftersom han gått en del kurser i det.

  Jag tror därför det är rätt klokt som du skrev Celeste att kanske sedan när den här tråden är slut be att dom som sköter sidan raderar mina inlägg här så att det inte blir något konstigt efteråt. Men just nu har du nog rätt i att det kan vara bra för mig att testa mina känslor och upplevelser mot andra lite anonymt. Jag kommer definitivt att spara mina inlägg och era svar någonstans hemma (men inte där min fästman kan hitta dem), så jag kan läsa dem när jag vill. Men om det skall vara någon mening med det här så måste jag nog vara ganska ärlig, och inte hålla tillbaka så mycket utan berätta ganska öppet. Så jag skall nog vara det i fortsättningen även om det kan störa någon. Det känns också ganska kluvet och lite svårt att verkligen lämna ut sig själv så tydligt. För om jag skall vara öppen med det som hände så måste jag ju också berätta om mina känslor för det och hur jag reagerade helt ärligt, och det känns väl lite grand som att jag då inte riktigt lever upp till bilden av hur man borde reagera som tjej på det som hände. Vet att det inte är speciellt ?politiskt korrekt? att säga såna saker rent ut, men gör jag inte det så känns det som att allt det här ändå bara blir ett spel för gallerierna och inte ärligt.

  Så det värsta är väl att säga det rent ut? ja, jag gillade det till slut.. jag var till slut sååååå duktig för honom.. Jag skäms för det efteråt, men så var det.. jag längtade nästan efter att få sitta framför honom och visa honom det ingen ?fin flicka? borde längta efter att göra.. Nån dag kunde han bara säga till mig att han ville se hur jag såg ut när jag hade min ägglossning, säga att han gillade att se hur tjejer ser ut när dom är mottagliga. Han sa att jag skulle säga till när jag fick den där geléklumpen i trosorna för han ville se hur jag såg ut när jag började ?löpa?. Det stämmer ganska bra på mig, så jag förstod nog ganska snart att han inte bara pratade om det där med att han hade haft många tjejer.

  För mig är det lite som att det kan bli att jag får lite trådigare flytningar och sedan blir det liksom som en slags slempropp som släpper vid ägglossningen, ser nästan ut som en avgjutning av cervixen så jag gissar att den sitter där för att skydda livmodermunnen så att inget kan komma upp där innan ägglossningen. Men sedan när det är dags så lossnar den och så blir det öppet upp så man kan bli gravid. Vet inte om det är så för andra tjejer men för mig blir det i alla fall en ganska tydlig geléklump i trosorna, och sedan känner jag också att jag får ordentliga sammandragningar i livmodern som jag tror beror på att den vidgar upp sig för att sperman skall kunna komma in och befrukta ägget. Han frågade mig sedan i stort sett varje dag om jag fått den ännu. Och till sist när jag ganska generad sa att jag hade fått den i går kväll, då blev han väääääldigt tydlig med att jag skulle visa honom direkt. Det var inte tal om att vänta eller så, utan jag fick följa med honom in på toan direkt. Sen sa han nånting i stil med .. såja jessica skall du ta och visa mig hur du ser ut nu då.. jag vill se hur du ser ut när du ?löper? eller nåt sånt... Fast först tyckte han jag skulle lägga en lite tuffare make up, nu när det var dags som han sa. Så först fick jag sminka mig medan han tittade på.. han sa att han ville att jag skulle göra mig riktigt, riktigt fin.. bli en söt liten kicka för honom.

  Sen när jag var ordentligt sminkad sa han typ, såja Jessica.. nu ser du ut som en liten söt rysk hora.. eller nåt i den stilen.. och det var otroligt sårande. Ändå stod jag bara kvar där och gjorde precis som han sa till mig att ta av mig helt naken på underkroppen, men bara på underkroppen.. han berättade att han gillade att se ?sina tjejer? så.. ordentliga ovanför naveln, och helt nakna undertill? typ vanliga söta tjejen, och samtidigt horan? så till slut hade jag bara tröjan på mig. Sen fick jag sätta mig på toastolen, alltså med rumpan mot det nedfällda locket... Jag fick höra en massa kommentarer om att hur jag kladdat ner mig, i trosan då.. typ att insidan av grenen var smetig och att det luktade om dom och såna saker. Det var otroligt genant att sitta där och känna den kalla toasitsen mot rumpan samtidigt som han kommenterade mina trosor på det sättet. Men, och detta är verkligen hemskt att skriva, samtidigt kände jag att det blev varmt och vått mellan benen. Det var väl det minsta jag ville att det skulle hända, men jag kunde verkligen inte styra eller kontrollera situationen. Det blev så otroligt skuldfyllt att hela mitt jag bara skrek ut att jag ville bort därifrån, att jag ville sparka honom.. skrika jävla idiot eller vad som helst.. Ändå satt jag bara kvar på den där toasitsen och kände hur allt därnere svullnade upp, blev varmt och blött..

  Även i normala fall har jag ganska stora inre blygdläppar som hänger ut lite utanför dom yttre. Jag har alltid haft komplex för det och tycker det ser hemskt ut.. så även i normalt tillstånd är jag ganska ?stor? därnere. Nu blev det liksom jättetydligt, när det bara svullnade upp, jag menar det var verkligen som att blygdläpparna ändrade färg och vek sig utåt så att det blev en tydlig öppning mellan dom samtidigt som jag blev ordentligt våt.. eller vet kanske inte om våt är det rätta ordet.. Kanske mer rätt att säga att jag blev kladdig.. ordentligt kladdig. Så när han var färdig med trosorna var jag livrädd för att visa vad som hänt.. Jag kommer ihåg att jag försökte dölja det genom att hålla ihop benen hårt, samtidigt som jag försökte återfå kontrollen på något sätt.. Men innan jag liksom fattade vad som hänt. han till mig typ. sååååja lilla stumpan, skall du ta och visa hur en söt liten kicka som du ser ut när hon ?löper? då.. om du särar ordentligt och så drar du upp knäna ordentligt mot brösten, du kan luta dig bakåt och så har du knäna högt upp.. helst ända upp mot axlarna.. om det blir besvärligt kan du lägga dig ned på golvet istället, men vi prövar först så här? Såååja, duktig tjej.. braaaa.. precis så, upp med knäna mot axlarna och så sträcker du ordentligt på vristerna så du ser gullig ut?

  Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag skiter i det, att nu gör jag det bara.. han får som han vill.. jag är ju ändå bara ?hans tjej?. Samtidigt fattade jag ju vad han kunde se.. det var så otroooooligt pinsamt. Jag började med p-piller när jag var 16, men slutade nästan direkt eftersom jag inte tålde dom så bra.. hade väldiga humörsvängningar och blev torr i slidan och tappade sexlusten. Så när jag slutade med dom blev jag mycket mer harmonisk men det märktes också i slidan... Jag har väldigt lätt för att "kladda" ner mig, särskilt när jag har ägglossningen.. det blir verkligen jättekladdigt. Vet inte om det är vanligt, men jag får en väldigt tjock vit, seg och ganska kladdig flytning som smetar ner hela underlivet på mig, det kan typ bli alldeles vitsmetigt från blygdläpparna, insidan av låren, upp i stjärten och in mellan skinkorna. Och så luktar jag också jättemycket vilket ibland kan vara pinsamt.. (rodnar).. typ att man som tjej går runt och luktar, men samtidigt kan det ju ibland vara sexigt, alla märker ju hur det är fatt med mig.. Det brukar bli rätt pinsamt i trosorna också. Så när jag hade en sån här ?period? lade jag inte direkt mina trosor i tvättkorgen hemma, utan försökte tvätta upp dom själv. Inte så kul om mamma eller syrran skulle hittade nåt i tvättkorgen som var helt nerkladdat från resåren framme på magen och ända upp mot stjärten? (rodnar). I vilket fall nu satt jag och visade honom allt det där.. och sen slutade allt med att han hade samlag med mig inne på toan. Som vanligt utan kondom, och självklart att jag efteråt skulle krysta för honom som han sett tjejer göra i porrfilmer så han kunde se sin sperma komma ut.

  Tror som sagt att om min nuvarande kille skulle få reda på det här, i alla fall det jag berättar här, så skulle han mer eller mindre bli tokig. Kanske inte så mycket för min skull. Men jag tror han skulle vara väldigt orolig för att någon annan skulle få reda på vad som hänt, och att det skulle ge honom dåligt rykte. Typ att han var tillsammans med en hora, jag är nästan säker på att om nån på anstalten där han sitter skulle veta vad jag gjort så skulle dom, vara på honom om det.. och även om jag vet att han älskar mig skulle han nog inte kunna stå upp för mig i en sån situation. Jag tycker inte man skall klandra honom för det egentligen, det kanske bara är som i reste av samhället men bara mer skruvat på något sätt i den världen. Det är liksom som att vissa ?hedersregler? existerar där som är väldigt strikta. Typ att porr är okej, men att det är vissa tjejer som används till det.. dom är lovliga för alla killar, men det är inte en tjej man har som flickvän eller gifter sig med. Definitivt inte en tjej som man är stolt över och som man kan ha ett förhållande med.. eller typ dom ser det väl så här om man skall vara krass.. vissa tjejer är ett ligg, andra kan man gifta sig med.. Jag vill inte utsätta honom för den risken. Så jag kommer att be någon radera bort mina inlägg sedan som Celeste föreslog. Hoppas ingen av er tycker jag är feg, men jag måste tänka lite på honom också.

  Jessica
 • Panzer­faust
  Visa endast
  Lör 28 feb 2009 00:18 #266
  Wiggy skrev 2009-02-27 22:30:58 följande:
  Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?
  Ed Powers.
 • Jessic­a M
  Visa endast
  Lör 28 feb 2009 01:06 #267
  MV85 skrev 2009-02-27 22:41:27 följande:
  Sasha Grey och Brandon Iron har redan gjort en som enligt mig är ganska nära perfekt... men den är inget för den som vill ha en romantisk eller "fin" film... Den är där emot något för den som gillar piskor, förnedring, deepthroat, forsed orgasm och annat trevligt
  Min kille har visat mig några filmer från nån som heter GGG, dom är inte speciellt snälla heller... men vi gillar dom.
 • lillab­ruden
  Visa endast
  Lör 28 feb 2009 02:47 #268
  Wiggy skrev 2009-02-27 22:30:58 följande:
  Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?
  en normal sexig dialog, alltså att dem pratar som om dem kan mer än 3ord.. och faktiskt skulle det vara lite roligt med olika saker som man inte visste...
  t.ex mintlikör när man utför oralsex på en kille, vem visste det var så fantastiskt? Eller bara jag som inte kunde det...hehe
  Tjejerna behöver ju inte se ut som dem är gjorda av silikon....
  Sen tycker jag att man ska kunna se en ärlig njutning, att dem verkligen njuter av varandra och har det skönt inte bara låtsas.

  du själv då?
 • Lör 28 feb 2009 10:09 #269
  lillabruden skrev 2009-02-28 02:47:26 följande:
  en normal sexig dialog, alltså att dem pratar som om dem kan mer än 3ord.. och faktiskt skulle det vara lite roligt med olika saker som man inte visste... t.ex mintlikör när man utför oralsex på en kille, vem visste det var så fantastiskt? Eller bara jag som inte kunde det...heheTjejerna behöver ju inte se ut som dem är gjorda av silikon....Sen tycker jag att man ska kunna se en ärlig njutning, att dem verkligen njuter av varandra och har det skönt inte bara låtsas.du själv då?
  prova att skölja munnen med munskölj precis innan
 • Lör 28 feb 2009 10:30 #270

  Jessica M skrev 2009-02-28 01:06:26 följande:


  Min kille har visat mig några filmer från nån som heter GGG, dom är inte speciellt snälla heller... men vi gillar dom.
  bound.pornoizm.com, perfect slave, fuckedandbound.com och liknande sidor har bättre enligt mig
 • Lör 28 feb 2009 13:44 #271

  Jessica: Är du inte orolig att din kille eller andra du känner hittar denna sida o läser? Hit kommer man om man googlar osv.
  Det är inte säkert att BT tar bort tråden helt o hållet, kankse bäst att kolla först?
  Bara en tanke...

 • Jessic­a M
  Visa endast
  Lör 28 feb 2009 13:48 #272
  MV85 skrev 2009-02-28 10:30:16 följande:
  Jessica M skrev 2009-02-28 01:06:26 följande:
  bound.pornoizm.com, perfect slave, fuckedandbound.com och liknande sidor har bättre enligt mig
  Tycker inte riktigt det verkar vara samma sak, i GGG är det mer att det är vanliga tjejer som är med många killar (och dom kan vara maskerade medan hon inte är det). Det är typ att hon ligger på svart plast med massa killar runt, och så är det väldigt mycket sperma.. hela tiden och inga kondomer då. Jag fattar att det är ganska mansgrisigt och kvinnoförnedrande, men jag tror tjejerna är med på det och gillar det för det är absolut inget våld eller så.

  Dom filmerna du skriver om är ju mer våld mellan en tjej (som verkar vara mer modell än vanlig tjej) och en kille. Där hon typ blir bunden och slagen och såna saker. Det tycker jag absolut inte är samma sak. Tycker inte det är schysst porr, och tar absolut avstånd från det!!!

  Jess
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll