• Porr!

  Mån 26 jan 2009 17:48 Läst 56066 gånger Totalt 302 svar
  Mån 26 jan 2009 17:48

  Efter att en tråd här på bt blivit så totalt ot när det gällde ämnet bestämde jag mig för att istället för att förvirra den ts mer öppna en ny tråd kring ämnet!

  Alltså - Vad tycker du om porr? Rätt eller fel? Inspirerande eller äckligt? Tittar själv, eller ej? Vad anser du om porrindustrin? osv osv osv

 • Fre 20 feb 2009 10:45 #213

  Oj! Jag vet inte vad jag skall säga, blir mest förbannat på karlj*veln!

  Synd att han inte gav sig på mig istället för advokat eller inte, han hade fårr pungkulorna insparkade! *morr*

  Extra sorgligt blir det eftersom jag har en 17-årig dotter och jag kan bara föreställa mig hur förbannad jag skulle bli om hon blev utsatt för något liknande.

  Starkt av dig att berätta! Jag håller med dig om att det är en svår balansgång för samtidigt som du måste lära dig att inte skämmas för det som hände (för det var verkligen inte ditt fel!!) så måste du också lägga det bakom dig och inte älta som du säger.

 • Fre 20 feb 2009 10:52 #214

  Ja, och om det här nu är första ggn som du berättar riktigt om detta, så tycker jag nog att du skulle haft någon att prata lite med irl också, mest för att ösa ut, och så få lite stöd i tanken för att kunna gå vidare med en inställning till dig själv som person som låter dig vara fri från det här!
  Jag är inte så insatt i de olika terapiformerna och så, men det här med kognitivt tycker jag låter vettigt.

  Klart förresten att aset väljer unga flickor! Det är ju lätt att veta sina gränser idag, men då var du ju inte ens vuxen!
  Att du fått gå igenom en abort pga detta, det är också så vidrigt....

 • Fre 20 feb 2009 12:44 #215

  Man kan alltid polisanmäla i efterhand och stämma honom för det psykiska och fysiska lidande han utsatt dig för. Har nog missat det, men hur många år sedan är det detta hände? Bara för att han är advokat är han inte immun från rättvisan, det betyder bara att han är mer slängd i käften än gemene man.
  Hoppas han får kallbrand i pungen och att den trillar av... Annars finns det säkert någon gammal klient han haft som är missnöjd med hans försvar

 • Fre 20 feb 2009 12:47 #216

  Dessutom måste det ju finnas någon fler slängd i käften advokat som tycker att han är en SKAM och vill ge honom vad han förtjänar av käft-däng i en rättsal...


  Wiggy skrev 2009-02-20 12:44:42 följande:
  Man kan alltid polisanmäla i efterhand och stämma honom för det psykiska och fysiska lidande han utsatt dig för. Har nog missat det, men hur många år sedan är det detta hände? Bara för att han är advokat är han inte immun från rättvisan, det betyder bara att han är mer slängd i käften än gemene man.Hoppas han får kallbrand i pungen och att den trillar av... Annars finns det säkert någon gammal klient han haft som är missnöjd med hans försvar
 • Fre 20 feb 2009 12:54 #217

  Ett straff vore ju att hans hjärna minskar ännu mer (om det nu går) så han inte kan utföra sitt yrke längre.
  Det är som när det visar sig att poliser misshandlat sina fruar, eller gått till prostituerade. F.f..!

 • Fre 20 feb 2009 12:58 #218

  Det här skulle du fasen kunna skriva en bok om! Din berättelse behöver komma fram i ljuset, jag tror tyvärr inte den är så unik som man skulle önska...

 • tonårs­morsa
  Visa endast
  Fre 20 feb 2009 13:06 #219

  Jessica M:

  De största asen tycker jag är de som tyst tittar på utan att göra något. Särskilt när det handlar om unga tjejer som ännu inte fått tillräckligt med skinn på näsan för att säga ifrån. Hade tyvärr en lärare som gjorde så när jag gick i högstadiet. Vi var på läger och två killar i klassen tryckte ner mig på sängen, drog av mig kläderna och fotade (med min kamera). Läraren kom och såg vad som hände. Då stack killarna, men läraren bara vände på klacken och gick. Visst, han kanske kände sig dum och inte visste vad han skulle göra. Men jag hade uppskattat om han berättat för den kvinnliga ledaren som var med och hon hade pratat med mig om vad som hänt. Jag skämdes och har aldrig berättat för någon. Förmodligen skulle det varit annorlunda om jag fått stöd direkt.

  Jag tror du skulle må bra av att få prata med någon professionell. Även om du väljer att inte gå vidare med det som hänt, så kan det vara bra för dig att få prata med någon så du kan släppa och gå vidare i livet. Vänta inte som jag gjorde. Kram!

 • Celest­e97
  Visa endast
  Fre 20 feb 2009 14:18 #220

  När man läser din berättelse Jessica så får man en känsla av att hela kontoret varit i någon slags masspsykos, lite som en sekt faktiskt. Många av ingredienserna finns där:

  En stark ledare, ofta psykopat, som med små maktmedel manipulerar folk och genom sin enormt självsäkra attityd får dem att tro att det onormala är normalt. (I ditt fall har vi en man med makt över din försörjning och som inte tvekar att slå dig med orden "Det är lugnt!".)

  Uppmuntran och förmåner då man följer ledarens order ("Du är duktig" och "får bli en av hans tjejer"), våld eller förtäckta hot då man inte gör det (Han trycker ner dig hårt på skrivbordet och säger att du är ensam kvar på kontoret).

  Hemlighetsmakeriet, dvs där den utsatta intalas att man är två om en skamlig hemlighet, är något som pedofiler ofta tar till för att små barn inte ska berätta vad de utsatts för. ("Ingen av de andra tjejerna är här" och "Din pojkvän behöver inte veta")

  Skuldbeläggande och förminskande som hindrar den utsatta från att vilja opponera sig är också vanligt i dessa sammanhang. (Han säger att han såg direkt att "du är en sån där tjej")

  Grupptrycket är ofta utbrett. (Allt ifrån att han visar dig en hög trosor från andra tjejer som gjort likadant till att ingen på kontoret längre reagerar på att chefen har sex på arbetstid.)

  Typiskt i en sekt är att medlemmarna strävar efter att vara ledarens favorit och hackar på varandra för att inte hamna underst i hierarkin. Mobbningen från de andra som kallar dig "hora" och säger att "ingen gillar tjejer som går sängvägen" passar perfekt in i mönstret.

 • Fre 20 feb 2009 14:30 #221

  Hoppas att han råkar ut för en "Lisbeth Salander".

 • Fre 20 feb 2009 14:34 #222

  Ja, det är ju det man hoppas....

  Min sambo blev by the way hemskt nog knappt förvånad när han hörde om detta."ja, de där asen som sitter med makt, vet ju exakt hur de ska utnyttja det! Tror du det där är ovanligt eller?" sa han igår.

  Helst vill man ju tro det. Men tyvärr tror jag många är med om liknande saker och tiger om det resten av livet. Typ som att "så är det att vara tjej och vissa saker bara är som de är..."


  Aleta skrev 2009-02-20 14:30:18 följande:
  Hoppas att han råkar ut för en "Lisbeth Salander".
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll