• Porr!

  Mån 26 jan 2009 17:48 Läst 56051 gånger Totalt 302 svar
  Mån 26 jan 2009 17:48

  Efter att en tråd här på bt blivit så totalt ot när det gällde ämnet bestämde jag mig för att istället för att förvirra den ts mer öppna en ny tråd kring ämnet!

  Alltså - Vad tycker du om porr? Rätt eller fel? Inspirerande eller äckligt? Tittar själv, eller ej? Vad anser du om porrindustrin? osv osv osv

 • Soon and very soon
  Visa endast
  Tis 24 feb 2009 07:04 #253

  för att det är som någon skrev -manliga fantasier!!!

 • Sebast­iána
  Visa endast
  Tis 24 feb 2009 09:55 #254

  Egentligen borde det vara lika vanligt med två killar som har sex med varandra som att två tjejer har sex med varandra. Jag blir helt avtänd av tjejsex. Min kille gillar det, jag har då förklarat att jag tycker det är lika osexigt som han skulle tycka att det var att se killar ha sex med varandra. Då fattar han.

  Tjejer får ju inte erkänna att man tittar på porr och därför finns egentligen bara en manlig målgrupp, men det hade nog lönat sig att vända sig mer till tjejer/par.

 • lillab­ruden
  Visa endast
  Ons 25 feb 2009 05:30 #255

  jag tycker egentligen mest att det borde ju vara "hetro"sex som en typ av p-film, sen "gay"sex i en annan, men typ dagens hetrosex har ju tjejsex med ändå! Precis som att det inte skulle vara gaysex! (!!!)

  Sen är det väl ett konstigt fenomen, vad är det som är så tändande för en kille med 2tjejer men inte 2killar för en tjej....? Det är inte så logiskt för mig.

  Och ja, dem borde rikta mer filmer mot tjejer och par, eller helt enkelt vanliga hederliga killar som inte vill se en tjej bli slagen eller förnedrad. För alla filmer verkar ju ha en dialog på fula ord riktade mot kvinnan.... Det är, tro det eller ej, inte alla killar som tycker om det!

  Jag såg en film som dem hade lagt över lite fräsig musik istället för orginal ljudet, den nya versionen blev plötsligt väldigt romantisk (med musik) medans den gamla versionen var riktigt löjlig med deras dumma 'ooohh ahhh' o fula ord....

  Porr revolution, någon?

 • Ons 25 feb 2009 15:22 #256

  Är ingen överdriven konsument av porrfilm,då alla i princip är likadana som sänds på Canal+, med brudar som går på som ångvältar och skriker Fuck me så dåligt att man skrattar, och killarna pumpar på i 220 i konstiga kameravinklar. Jätterealistiskt!
  Även i svenska filmer skriker ju brudarna Oh, yeah! Fuck me fuck me! Övrig dialog är ju sämre än vad "skådespelarna" i andra avenyn lyckas läsa innantill på telepromptern.

  Men nog finns det filmer som riktar sig till par och tjejer också. Har för mig att jag läst att RFSU säljer sådana filmer.

 • rosesa­rered
  Visa endast
  Ons 25 feb 2009 20:02 #257

  Jag är ingen van porrkonsument men det verkar som att sexet i de flesta p-rullar går ut på att tjejerna kallas för slampor och h*ror samt att det i mitt tycke är en överdriven penetrationsfixering, det ska pumpas på i 180...
  Det finns filmer för par som går under en serie som heter för honom och henne, om jag inte kommer ihåg fel. Finns ju svenska filmer bland annat constance som är gjord för en kvinnlig målgrupp.

 • Tootic­ki
  Visa endast
  Ons 25 feb 2009 20:38 #258
  lillabruden skrev 2009-02-25 05:30:58 följande:
  jag tycker egentligen mest att det borde ju vara "hetro"sex som en typ av p-film, sen "gay"sex i en annan, men typ dagens hetrosex har ju tjejsex med ändå! Precis som att det inte skulle vara gaysex! (!!!)Sen är det väl ett konstigt fenomen, vad är det som är så tändande för en kille med 2tjejer men inte 2killar för en tjej....? Det är inte så logiskt för mig. Och ja, dem borde rikta mer filmer mot tjejer och par, eller helt enkelt vanliga hederliga killar som inte vill se en tjej bli slagen eller förnedrad. För alla filmer verkar ju ha en dialog på fula ord riktade mot kvinnan.... Det är, tro det eller ej, inte alla killar som tycker om det!Jag såg en film som dem hade lagt över lite fräsig musik istället för orginal ljudet, den nya versionen blev plötsligt väldigt romantisk (med musik) medans den gamla versionen var riktigt löjlig med deras dumma 'ooohh ahhh' o fula ord....Porr revolution, någon?
  Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
 • lillab­ruden
  Visa endast
  Fre 27 feb 2009 05:33 #259
  Tooticki skrev 2009-02-25 20:38:33 följande:
  Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
  jo men visst är det så! det finns ju alla möjliga varianter men det framkommer ju inte i filmerna och det var ju det jag menade.. Tycker att det är löjligt vanligt med tjejsex i så att säga "vanliga" p-filmer.

  jag kanske är gammalmodig men ska jag se en porrfilm så vill jag inte se 90% tjejsex medans killen står o tittar på liksom... och det är intressant att dessa filmer faktiskt påverkar vårt samhälle som det gör...eller kanske det är tvärtom?
 • femini­stbrud
  Visa endast
  Fre 27 feb 2009 08:56 #260

  Jag som är lite lagd åt det hållet tycker inte att det är avtändande med tjejsex, men vad jag stör mig på är att det sexet bara är inriktat på att tillfredställa manliga fantasier. Det är ju inte härliga tungkyssar och erotiska smekningar tjejer emellan. Det skulle väl vara att göra det för mycket lesbiskt. Jag har en flatkompis som alltid brukar understryka att tjejsexet i heteroporrfilmer inte har något att göra med lesbiskt sex, och det är inte svårt att se.

  Sedan tror jag nog att samhället påverkar porren mer än tvärt om.


  lillabruden skrev 2009-02-27 05:33:34 följande:
  jo men visst är det så! det finns ju alla möjliga varianter men det framkommer ju inte i filmerna och det var ju det jag menade.. Tycker att det är löjligt vanligt med tjejsex i så att säga "vanliga" p-filmer.jag kanske är gammalmodig men ska jag se en porrfilm så vill jag inte se 90% tjejsex medans killen står o tittar på liksom... och det är intressant att dessa filmer faktiskt påverkar vårt samhälle som det gör...eller kanske det är tvärtom?
 • lillab­ruden
  Visa endast
  Fre 27 feb 2009 19:17 #261

  där sa du det jag försökt få fram
  och det är ju inte så att jag tycker det är "fel" med tjejsex i p-filmer för hetros men som du säger är det riktat mot männens fantasier! Trist tycker jag.

  Tror du inte det finns en koppling till porren och att 10åringar vill ha string trosor och se sexiga ut? Britney Spears, Paris Hilton o många fler försöker ju inte vara "fin-sexiga" precis....det är porrigt o inget annat /tycker jag...


  feministbrud skrev 2009-02-27 08:56:15 följande:
  Jag som är lite lagd åt det hållet tycker inte att det är avtändande med tjejsex, men vad jag stör mig på är att det sexet bara är inriktat på att tillfredställa manliga fantasier. Det är ju inte härliga tungkyssar och erotiska smekningar tjejer emellan. Det skulle väl vara att göra det för mycket lesbiskt. Jag har en flatkompis som alltid brukar understryka att tjejsexet i heteroporrfilmer inte har något att göra med lesbiskt sex, och det är inte svårt att se.Sedan tror jag nog att samhället påverkar porren mer än tvärt om.
 • JustMe­AndMyL­ove
  Visa endast
  Fre 27 feb 2009 19:24 #262

  Den parantesen tänkte jag hugga in med men du han före!

  Sen anar ni inte hur svårt det är att hitta GAYfilm UTAN hetrosex i! Det är omöjligt! Man hittar nått lesbian bla bla sexigt, och plötsligt står det en snusk-karl där och ska göka med?!?! Mycket avtändande, hehe
  Hört många bögar säga det samma, massa tjejer som springer runt och pillar mitt i ett böginferno, but why? ...

  Sen undrar jag vart mysporren tagit vägen? Finns det ingen light version för oss som inte tycker att inzoomade könsorgan är så där jättesexigt? :/


  Tooticki skrev 2009-02-25 20:38:33 följande:
  Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll