• Porr!

  Mån 26 jan 2009 17:48 Läst 56065 gånger Totalt 302 svar
  Mån 26 jan 2009 17:48

  Efter att en tråd här på bt blivit så totalt ot när det gällde ämnet bestämde jag mig för att istället för att förvirra den ts mer öppna en ny tråd kring ämnet!

  Alltså - Vad tycker du om porr? Rätt eller fel? Inspirerande eller äckligt? Tittar själv, eller ej? Vad anser du om porrindustrin? osv osv osv

 • Hammer­man
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 16:06 #103

  Att polisanmäla fungerar ju inte i den situationen då en senildement människa knappast kan hållas ansvarig för sina handlingar.

  Alla högre hjärnfunktioner är ju i princip, vilket lämnar reptilhjärnan. Det måste vara som att vara fyllekåt precis jämt.

 • Hammer­man
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 16:08 #104

  BORTA! Det ska stå BORTA efter princip!

  Det är bara att konstatera. Jag har fått hjärnmask.

 • Panzer­faust
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 16:09 #105

  Lillsyrran fick mer eller mindre stryk av en senil farbror men det var lite samma sak där, att det ingår i jobbet...dags för risktillägg?

 • Lör 31 jan 2009 16:12 #106

  Hihi, det var ganska roligt...

  Fast alla man vårdar är ju inte dementa. Ganka många gamla passar bara på också, både att vara så elaka de kan och så äckliga det går, på alla sätt.

  (Medan andra är världens bästa människor. Bäst att tillägga.)


  Hammerman1 skrev 2009-01-31 16:06:52 följande:
  Att polisanmäla fungerar ju inte i den situationen då en senildement människa knappast kan hållas ansvarig för sina handlingar. Alla högre hjärnfunktioner är ju i princip, vilket lämnar reptilhjärnan. Det måste vara som att vara fyllekåt precis jämt.
 • Stardu­sty
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 17:11 #107

  Hur lätt som helst att söka på "underage porn" på en stor sida som google och hitta flera videor - skrämmande lätt!!


  Wiggy skrev 2009-01-31 03:29:56 följande:
  Panzerfaust: Jag gillar din bild! Att dra all porr över en kant och säga att det är fel, tycker jag är fel. Visst finns det människor inom porrindustrin som blir utnyttjade, men många av de kvinnliga skådespelarna tjänar ju mer än vad Hollowoodskådisarna gör, och som konmsument så kan man ju välja om man vill se en film med en pundare eller en vältränad, snygg porrstjärna. Och porr med minderåriga räknas ju som barnporr och det tror jag inte man ramlar in på så lätt när man surfar, i och med att det är olagligt och de som ägnar sig åt sådant får sköta det i helt andra servrar som inte vanliga svensonsurfare kommer åt. Tror inte ens de vågar visa sig på det vanliga internet utan håller sig i BBS-databaser eller vad det heter. FBI och andra polismyndigheter är ju på dem som flugor som tur är. Jag respekterar folk som inte tycker om porr, men anser att dessa bör acceptera folk som tycker om det också, så länge det inte är barnporr. Jag skulle förstå om min sambo blev sur om hon hittade bilder på nakna kvinnor i gummidräkter med krokar i bröstvårtorna och ett gimpäpple i munnen snarare än om hon blev sur på lite nakenbilder på t.ex. Jenna Jameson. Hon fantiserar säkert om Brad Pitt när jag inte är hemma. Big deal... Så länge det inte går ut över vårt gemensamma umgänge är det helt ok.
 • JustMe­AndMyL­ove
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 17:33 #108

  Samma på psykiatrin som min syster jobbar på (akutpsykosen) Många dementa, fulla, psyotiska män OCH kvinnor som ger sig på både den ena och den andre. Taffsar och slår. Inte fungerar deras larm heller för de har dragit ner på säkerheten "då det inte behövs". Och bältessängar finns det bara till hälften av de intagna så det är bara hoppas att inte fler n maxantalet behöver bältas ner. Så händer det något är det bara hoppas att de större manliga arbetarna är i närheten.
  Nu minskar de ÄNNU mer på personalen SAMTIDIGT som de lägger ihop två avdelningar. Att få en smäll eller en hand mellan benen är inte heller något hon kan anmäla. "bara att ta"
  Och jo vist, det måste vara därför sjuksystrar och undersköterskor som min syster tjänar storkovan på att jobba hela nätterna igenom. Vet väl alla att det är mycket skötare som räknas in i överklassen i detta samhälle?
  (behöver jag tillägga: *ironi*?)

 • JPerle­stam
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 19:42 #115

  Jobbar också inom vården och får ibland en del skamliga förslag, fula kommentarer och klappar på rumpan. Många av mina äldre kvinnliga kollegor anser attjag borde ta det som en komplimang för att jag är ung och söt men så dum är inte jag utan jag säger ifrån direkt! Har tur som har en bra chef som har nolltolerans mot sådant beteende och anser vi det vara hanterbart på egen hand så tar vår överläkare uti med problemen genom samtal med patient och anhöriga. Jag jobbar på ett hospice och vi ska alltid vara änglar och göra allt för patienterna men gränser finns ju!! Tycker verkligen synd om er som har sådana idioter till chefer!

 • JPerle­stam
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 19:47 #116

  Jag jobbar också inom vården och har flera gånger fått skamliga förslag, fula kommentarer och klappar på rumpan. Många av mina äldre kvinnliga kollegor tycker att jag ska ta det som komplimanger eftersom jag är ung och söt, men så dum är inte jag utan säger till direkt!
  Som tur är har jag en bra chef som har nolltolernas mot sådant beteende och alltid står på personalens sida vid sådana händelser. Skulle vi finna situationen ohållbar så tar vår (kvinnliga) överläkare över och har samtal med patient och anhöriga. Jag jobbar på ett hospice och där förväntas vi alltid vara änglar som gör allt för patienterna men det finns ju verkligen gränser!

 • JPerle­stam
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 19:49 #117

  Men jisses vilken konstig ordning inläggen hamnade i nu då....

 • Tindra­gull
  Visa endast
  Lör 31 jan 2009 20:24 #118

  Ja, risktillägg och minst en vecka extra semester skulle vi ha!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll