• JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 27 Jan 00:55
    96009 visningar
    302 svar
    302
    96009

    Porr!

    Porr kan vara vackert, är en sån där mjukis som tycker om porr där allt inte visas. Tycker tjejer är sexigast i snygga underkläder och en stor skjorta. Men jag har sett på både BDSM och nån skräckvariant som kallas "splatterporr" (mår än idag illa av de scenrna)i tonåren.

    Sen finns det ju kategorin: "konst", ett begrepp jag vägrar ta i ens numera. de görs sjukare grejer i konstens namn än i porrens skulle jag vilja påstå.
    Nä, bara de förbjuder den vidriga djurporren är jag nöjd. Och högre straff för innehav av barnporr (tycker inte poliser, läkare, präster, lärare ska få jobba kvar när de haft fulla datorn med barnporr)

    Nu håller ju hemmaporren på att mjölka ur industrin lite och det tycker jag är bra, det gör att inte vem som helst kan starta företag och jag tror faktiskt att i porrvärlden vill vi ha ett eller två större företag som tar hand om de sina istället för massa små som det inte finns någon insyn i.

    All repsekt för de som jobbar med det och jag hoppas de mår bra och har bra liv.

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 31 Jan 17:33

    Samma på psykiatrin som min syster jobbar på (akutpsykosen) Många dementa, fulla, psyotiska män OCH kvinnor som ger sig på både den ena och den andre. Taffsar och slår. Inte fungerar deras larm heller för de har dragit ner på säkerheten "då det inte behövs". Och bältessängar finns det bara till hälften av de intagna så det är bara hoppas att inte fler n maxantalet behöver bältas ner. Så händer det något är det bara hoppas att de större manliga arbetarna är i närheten.
    Nu minskar de ÄNNU mer på personalen SAMTIDIGT som de lägger ihop två avdelningar. Att få en smäll eller en hand mellan benen är inte heller något hon kan anmäla. "bara att ta"
    Och jo vist, det måste vara därför sjuksystrar och undersköterskor som min syster tjänar storkovan på att jobba hela nätterna igenom. Vet väl alla att det är mycket skötare som räknas in i överklassen i detta samhälle?
    (behöver jag tillägga: *ironi*?)

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 3 Feb 13:48

    Jag tror inte att man blir skadad av porr.
    Däremot är det säkert en hel del skadade människor som gör porr...

  • JustMe­AndMyL­ove
    Äldre 27 Feb 19:24

    Den parantesen tänkte jag hugga in med men du han före!

    Sen anar ni inte hur svårt det är att hitta GAYfilm UTAN hetrosex i! Det är omöjligt! Man hittar nått lesbian bla bla sexigt, och plötsligt står det en snusk-karl där och ska göka med?!?! Mycket avtändande, hehe
    Hört många bögar säga det samma, massa tjejer som springer runt och pillar mitt i ett böginferno, but why? ...

    Sen undrar jag vart mysporren tagit vägen? Finns det ingen light version för oss som inte tycker att inzoomade könsorgan är så där jättesexigt? :/


    Tooticki skrev 2009-02-25 20:38:33 följande:
    Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
Svar på tråden Porr!