• MV85
  Äldre 26 jan 17:48
  70220 visningar
  302 svar
  302
  70220

  Porr!

  Efter att en tråd här på bt blivit så totalt ot när det gällde ämnet bestämde jag mig för att istället för att förvirra den ts mer öppna en ny tråd kring ämnet!

  Alltså - Vad tycker du om porr? Rätt eller fel? Inspirerande eller äckligt? Tittar själv, eller ej? Vad anser du om porrindustrin? osv osv osv

 • Svar på tråden Porr!
 • didis
  Äldre 26 jan 17:58
  #1

  Jo, det spårade ur lite i den tidigare "porrtråden"...

  För mig är det med porr som med det mesta andra - ibland går det upp och ibland går det ner.

  Det händer att jag tittar på porr själv och det händer (mest när vi bor på hotell) att vi tittar på porr tillsammans. Antagligen tittar maken på porr ibland också.

  Det är inget stor fråga för mig och vi är båda ganska oerfarna på porrområdet.

  En stor och störande fråga är däremot porrindustrin som jag i mångt och mycket vänder mig emot! Hade jag vetat att porr"aktörerna" var sunda småbarnmammor (nåja!) och inte hade en historia av dåligt självförtroende och sexuella övergrepp skulle jag titta på porr i större omfattning. Porrindustrin har jag ingen lust att stödja.

  Å se´n är det virusrisken på datorn, icke att förglömma!!

 • MV85
  Äldre 26 jan 18:06
  #2

  Kanske ska lägga in mina egna åsikter här oxå ja... hehehe

  Här tittas det ganska frikostigt på porr.. Både han och jag var för sig - och tillsammans.
  Vi har ett lite udda sexintresse med bdsm som grund, och hämtar ofta inspiration från filmer med detta tema - något jag inte rekomenderar någon att göra om man inte har ett genuin intresse för det själv.
  Såg i den tidigare tråden någon ojja sig över deepthroughting och annat som är hemskt... för oss är det inspiration - och verklighet...

  Porrdjungeln är stor, och det finns mycket skit i den.. Därför ser i alla fall jag till att alltid se amerikansk porr, dock inte den sminkade med bröstopererade och blonderade bimbos som bara ser snygga ut o stönar när det ser bra ut, då jag vill vara säker på att tjejerna i de filmerna verkligen är med på det som händer... Eftersom det i mitt/vårt fall handlar om relativt extrema aktiviteter.

  När det kommer till porrindustrin har jag inga problem med den mer etablerade sidan av den, men där emot de småbolag som finns som inte riktigt följer spelreglerna hela vägen.
  De stora bolagen tillåter t.ex inte narkotika och alkoholmissbruk, och inte heller uppmuntrar de tvång in i branschen.. något jag vet många annars tror är väldigt vanligt inom porrindustrin.

  Nej.. mitt största problem med porren - det är att det är så ont om bra sådan hehehe

 • Micael­a
  Äldre 26 jan 18:17
  #3

  Ont om bra porr, kan inte annat än hålla med!
  Antar att min käre kollar på det nu som då, precis som jag. Även om jag mestadels tycker att det är ganska så tråkigt...

 • Panzer­faust
  Äldre 26 jan 21:01
  #4

  Jag förstår faktiskt verkligen inte hur man kan påstå att porr är detsamma som otrohet, eller att man skulle dumpa sin respektive om man hittade porr i dennes dator. Fick aldrig något svar i dn föregående tråden om vad exakt det är som irriterar (främst kvinnor) så ohyggligt mycket med just porr.

  Sedan kan jag hålla med om att porr rent generellt håller jäkligt låg kvalitet.

 • MV85
  Äldre 26 jan 21:48
  #5
  Panzerfaust skrev 2009-01-26 21:01:40 följande:
  Jag förstår faktiskt verkligen inte hur man kan påstå att porr är detsamma som otrohet, eller att man skulle dumpa sin respektive om man hittade porr i dennes dator. Fick aldrig något svar i dn föregående tråden om vad exakt det är som irriterar (främst kvinnor) så ohyggligt mycket med just porr.Sedan kan jag hålla med om att porr rent generellt håller jäkligt låg kvalitet.
  Jag har ingen aning... personligen finner jag porr intressant, och vilken porr han uppskattar som lärorikt...
  Vi har ett underbart sexliv - men där med inte sagt att det inte kan bli bättre!
  O hur förbättrar man det? Jo, genom att prova saker som kan kanske inte ens visste att man ville prova - men tänder på att se.
 • Baby S
  Äldre 26 jan 22:04
  #6

  Vad tycker ni? Är det någon idé att jag klämmer i med mina åsikter härinne? Hmm.. föga förvånande är jag inte intresserad av vare sig porr eller porrindustrin. No gracias

 • Panzer­faust
  Äldre 26 jan 22:05
  #7

  Jag kollar nästan aldrig på porr tillsammans med min sambo (ingen annan heller för den delen) annat än möjligtvis i underhållningssyfte, det är ju svårt att hålla sig för skratt när fäbodjäntan rullar på TV exempelvis.

  Porr är till för när man flyger solo ;)

 • Hammer­man
  Äldre 26 jan 22:11
  #9

  Till alla er som blir upprörda över att maken/sambon/pojkvännen tittar på porr:

  Jag har inte tillgång till statistik, men min magkänsla säger mig att 99% av alla killar tittar på porr emellanåt. Och det kan vara just din pojkvän, även om han dyrt och heligt lovar att han hatar allt vad porrindustrin står för och inte alls kan förstå tjusningen med pornografiskt material (detta har han förmodligen erkänt en kulen torsdagseftermiddag då du i arga ordalag ondgjorde dig över fenomenet porrfilm och alla äckliga pervon som konsumerar sådana, varpå taktfull vit lögn drogs för husfridens skull).

  Det smusslas alltså med det. Vi ska också komma ihåg att sexlivet i många förhållanden inte är för mänsklig aktivitet vad likström är för elektriciteten, utan snarare går i vågor. Och det finns undantag, men som varande manschauvinist med förkärlek för breda, generaliserande penseldrag menar jag att den kvinnliga anatomin, med alla dess finurligheter och svårartade hormonsvängningar, har en tendens att "få huvudvärk" oftare än det manliga dittot. Och ska man kunna hålla god min när huskorset efter tolv veckors sextorka utan tecken på ljusning frågar om det är ok att vänta ytterligare ett tag, då krävs det att man tar saken i egna händer.

  (Fast egentligen spelar det ingen större roll om jag har helt fel eller om det är hos tjejen eller killen sexlusten fallerar. Tjejer ser också på porr, efter vad jag fått erfara på BT.)

  Hursomhelst, porr hittas ibland på hårddiskar, ofta i gömda mappar i någon avancerad kringelikrok bland systemfilerna. Och detta leder tydligen ofta till ett uppsving bland familjeadvokaterna och en myckenhet krossat porslin.

  Jag förstår inte varför.

  Mitt oförstående beror på att porr, för en man, inte handlar om någon annan än han själv. Det är en ultimat solipsism. Man tillfredställer ingen annan. Har inga planer på det heller. Vad det hela handlar om är en man, hans högerhand, ett stående problem och ett visuellt stimuli. Ingenting mer. Man vill inte byta ut sin flickvän mot den välsvarvade porraktrisen i Windows Media Player, hon är där blott som ett substitut när mysteriet med den kvinnliga sexualiteten känns alltför svårt att knäcka, eller visar sig vara behovsmässigt otillräcklig.

  Med reservation för eventuella undantag, naturligtvis. Föredrar karlsloken att ruska tupp framför plattskärmen mot hederlig sängbrottning har ni problem.

  Dock inte förr.

 • MV85
  Äldre 26 jan 22:11
  #10

  Panzerfaust nu är kanske inte fäbojäntan direkt toppskiktet heller *s*

 • Baby S
  Äldre 26 jan 22:22
  #11

  Orkade knappt läsa hela inlägget än mindre citera det, men jisses vilken rappakalja. Det var nog det enda okonstruktiva jag hade att säga om saken just nu.

Svar på tråden Porr!
Logga in
Bli medlem