• Stardu­sty
    Äldre 27 Jan 11:18
    95385 visningar
    302 svar
    302
    95385

    Porr!

    Var det inte du som slog bakut varje gång man tog upp ett personligt exempel....?


    MolsonCanadian skrev 2009-01-26 23:52:56 följande:
    Då måste jag säga att du har en enormt glorifierande syn på porrindustrin. Den påminner om de många torskarna jag har haft att göra med som tycker att det inte är någon fara för JUST de prostituerade DE har haft att göra med prostituerar sig av fri vilja och av det hedervärda skälet att ta sig genom college. Eller, de tänker så, tills de inser att det första tjejerna får lära sig av sina hallickar är att säga 1) de har ingen hallick 2) de gör det bara för att ta sig igenom college. Är det ett fritt val torde avsaknad av ekonomisk förtjänst inte skrämma dig. Prostitition = att mot ersättning utföra sexuella handlingar åt en annan.Till och med Ingrid Swede håller med om den punkten, att porrindustrin är prostitution.
  • Stardu­sty
    Äldre 27 Jan 15:43
    #67

    Hur kan du uttala dig om något du inte har fakta på?

    Baby S skrev 2009-01-27 14:49:42 följande:


    Jag har ju inte några siffror på det som säkert förstår Nej, tack och hej på denna tråd!
  • Stardu­sty
    Äldre 27 Jan 16:01
    #69

    För det första var det du som använde uttrycket "schysst" i ett tidigare inlägg, självklart måste du väl förstå att motfrågan blir vad som klassas som oschysst?
    Sen vet jag inte vad det är för hattar du pratar om och inte heller ser jag vad jag varit så taggad angående i min enkelt ställda fråga?

    Baby S skrev 2009-01-27 15:57:14 följande:


    Ja men du, då ska du först definera "schysst". Så av med debattör hattarna och tagga ner
  • Stardu­sty
    Äldre 31 Jan 17:11

    Hur lätt som helst att söka på "underage porn" på en stor sida som google och hitta flera videor - skrämmande lätt!!


    Wiggy skrev 2009-01-31 03:29:56 följande:
    Panzerfaust: Jag gillar din bild! Att dra all porr över en kant och säga att det är fel, tycker jag är fel. Visst finns det människor inom porrindustrin som blir utnyttjade, men många av de kvinnliga skådespelarna tjänar ju mer än vad Hollowoodskådisarna gör, och som konmsument så kan man ju välja om man vill se en film med en pundare eller en vältränad, snygg porrstjärna. Och porr med minderåriga räknas ju som barnporr och det tror jag inte man ramlar in på så lätt när man surfar, i och med att det är olagligt och de som ägnar sig åt sådant får sköta det i helt andra servrar som inte vanliga svensonsurfare kommer åt. Tror inte ens de vågar visa sig på det vanliga internet utan håller sig i BBS-databaser eller vad det heter. FBI och andra polismyndigheter är ju på dem som flugor som tur är. Jag respekterar folk som inte tycker om porr, men anser att dessa bör acceptera folk som tycker om det också, så länge det inte är barnporr. Jag skulle förstå om min sambo blev sur om hon hittade bilder på nakna kvinnor i gummidräkter med krokar i bröstvårtorna och ett gimpäpple i munnen snarare än om hon blev sur på lite nakenbilder på t.ex. Jenna Jameson. Hon fantiserar säkert om Brad Pitt när jag inte är hemma. Big deal... Så länge det inte går ut över vårt gemensamma umgänge är det helt ok.
Svar på tråden Porr!