• JPerle­stam
    Äldre 31 Jan 19:42
    95322 visningar
    302 svar
    302
    95322

    Porr!

    Jobbar också inom vården och får ibland en del skamliga förslag, fula kommentarer och klappar på rumpan. Många av mina äldre kvinnliga kollegor anser attjag borde ta det som en komplimang för att jag är ung och söt men så dum är inte jag utan jag säger ifrån direkt! Har tur som har en bra chef som har nolltolerans mot sådant beteende och anser vi det vara hanterbart på egen hand så tar vår överläkare uti med problemen genom samtal med patient och anhöriga. Jag jobbar på ett hospice och vi ska alltid vara änglar och göra allt för patienterna men gränser finns ju!! Tycker verkligen synd om er som har sådana idioter till chefer!

  • JPerle­stam
    Äldre 31 Jan 19:47

    Jag jobbar också inom vården och har flera gånger fått skamliga förslag, fula kommentarer och klappar på rumpan. Många av mina äldre kvinnliga kollegor tycker att jag ska ta det som komplimanger eftersom jag är ung och söt, men så dum är inte jag utan säger till direkt!
    Som tur är har jag en bra chef som har nolltolernas mot sådant beteende och alltid står på personalens sida vid sådana händelser. Skulle vi finna situationen ohållbar så tar vår (kvinnliga) överläkare över och har samtal med patient och anhöriga. Jag jobbar på ett hospice och där förväntas vi alltid vara änglar som gör allt för patienterna men det finns ju verkligen gränser!

  • JPerle­stam
    Äldre 31 Jan 19:49

    Men jisses vilken konstig ordning inläggen hamnade i nu då....

Svar på tråden Porr!