• mammacatta

    Åntligen fredag del 16

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-14= 26981 inlägg
    15: 627 -> 27608 totalt

  • Svar på tråden Åntligen fredag del 16
  • mammacatta

    Höll på att bli en idag. Det lär bli en fin vecka snart - vattkoppor hälsade på i helgen.

  • Fru Hilde

    Vi är iallafall friska här Influensan har passerat och ngn förkylning och nu mår vi finemang. Är ju ändå hemma så vi slipper allt meck med att Vabba.

    vattkoppor har tösen haft häromåret. Det blev väldigt lindrigt, tror hon hade mindre än tio koppor under hala förloppet. Nästan så lindrigt att hon riskerar att inte blivit immun. Hoppas det inte blir för jobbigt för er MC. De kan ju klia ngt förfärligt, jag hade vattkopppor ganska sent och kommer ännu ihåg hur jäkligt det kliade.

    Näpp, nu ska jag träna Ha det gott!

  • Gable

    Upp ur avgrunden med oss!

    Håller på att skola in E på dagis. Går kanonbra!! Men jag är helt slut på kvällarna. Kan iofs ha ett samband med att E vaknar 06.00 och vill inte somna om utan ska busa. Hennes mamma är i koma vid den tiden och inte på humör för bus.

  • janos

    Äntligen fredag!

    Sonen kolapsade ikväll och tvärslockade redan kl 19.10 istället för kl 20. Nu ekar det tyst och tomt här hemma. Snart ska jag sätta mig i soffan och titta på spåret.

    Skönt att höra att det går bra för E, Gable. Mindre roligt med morgonpigga barn. Elias vaknar oftast vid 7-8 tiden. Det känns bättre än kl 6.
    Hur mycket ska E gå på dagis? Elias blir där 3 dagar i veckan, ca 20 timmar i veckan. Nu är han ledig från dagis till den 25/2. Elias laddar för sommar och sol och plask i poolen, lek med liten spade och massor av annat bus så klart

    Fredagskramar utdelas!!!

  • janos

    Igår blev en spännande kväll. Sonen somnade tidigt, som jag skrev. Maken tog personligt rekord och somnade kl 19.50. Jag unnade mig ett glas vin och lite potatisskruvar, innan jag gick och la mig kl 21.15. "Familjen Trött"

    Idag är det 10 år sedan jag och maken träffades!!! Grattis till oss

  • aikidoaasa

    gruff!
    jag får låtsas att det är fredag idag istället. Jag måste nämligen göra det udda och JOBBA en lördag också! Vi har idag öppet hus på skolan som jag arbetar på. Åtminstonde så är det inte många timmar och det är en ganska kul aktivitet... annars hade det inte alls varit kroligt att åka in idag.

  • mammacatta

    Grattis janos, det är ett fint rekord! Ska ni göra något speciellt?
    Vi tänkte åka iväg, det är typ 3,5 månader kvar till vårt 10årsjubeleum.

    Men nu till det stora: på fredag köper vi huset.

  • janos

    Tack mc! Vi får den stora äran att fira svärfars 65-årsdag
    Skämt åsido. Vi åker ju bort snart och då kanske vi kan ta oss en kväll att äta ute själva, nu när vi har så många med oss.

    Passar på att önska er också en trevlig 10-årsdag i förskott.
    Grattis till husköpet. Det låter som att det är samma hus som ni bor i idag?!?!?! Härligt att slippa flytta när man köper hus.

Svar på tråden Åntligen fredag del 16