• mammacatta

    Åntligen fredag del 16

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-14= 26981 inlägg
    15: 627 -> 27608 totalt

  • Svar på tråden Åntligen fredag del 16
  • janos

    Tjohoooo!
    Nu är jag tillbaka i vardagen och verkligheten igen. Igår kom vi hem, idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig. Kan det bli bättre?!?!

  • Originalrosen

    Visst blir man lite glad över kungabröllop? Det är på tiden, liksom. Såg i tidningarna att de redan har börjat frossa i olika storys kring detta. Idag var det: Vem ska betala för kalaset? - och med någon intervju av en arbetslös person som tyckte det är förskräckligt att a-kassan är så låg och samtidigt ska staten betala för bröllopet.

    En annan ansåg att kungahuset ska betala själva för sitt bröllop "för det fick minsann jag göra". Jag tror att kungafamiljen gärna hade betalat för bröllopet själva - om de slapp vara offentliga i en av sina mest privata stunder. Stackars människor att gifta sig under sådana promisser som kronprinsessan!! Inte sjutton vill man byta med henne.

    Sen tycker jag att staten ska betala en stor del av deras bröllop då det är en statlig angelägenhet. Vilken reklam för landet Sverige!

    Vad tycker ni?

  • Gable

    Rosen, kan inte mer än hålla med dig!

    Jag var bara tvungen att se presskonferensen och så lyckliga dom var. Till o med husbandet fick tårar i ögonen.

  • Gable

    VÄLKOMMEN HEM!!

    Hur har ni haft det?


    janos skrev 2009-02-25 21:57:41 följande:
    Tjohoooo!Nu är jag tillbaka i vardagen och verkligheten igen. Igår kom vi hem, idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig. Kan det bli bättre?!?!
  • Fru Hilde

    hmm funderar... jag föredrar ju egentligen (på det principiella planet) att vårda kulturvärden i form av ting och inte i form av människor men nu har vi det som det är och nu har en del av det kungliga kulturarvet valt att gifta sig. Alltså ska kalaset betalas av staten antar jag. Annars får man ju ta och ändra regelboken liksom. Jag gillar glamour så jag lovar att bänka mig framför TV:n den dagen det blir av...

  • anne på grönkulla

    Säkerhet o PR o sånt som är offentliga uppgifter o intressen bör väl staten stå för. Klänningen vette tusan om det är lika självklart.

    Men själv är jag mest glad över att själv slippa bära kulturvärdena offentligt sådär. Principiell republikan är jag oxå - även om just kronprinsessan är en prydnad för sin sort.

  • janos

    Äntligen fredag!

    Jag återkommer med om hur resan var. Jobbar långa dagar idag och imorgon. Trevlig helg på er allihopa!

Svar på tråden Åntligen fredag del 16