• Gable

    Åntligen fredag del 16

    Woooohoooooo!! Pricken, ska du inte komma upp från byrålådan?!

  • Gable

    Upp ur avgrunden med oss!

    Håller på att skola in E på dagis. Går kanonbra!! Men jag är helt slut på kvällarna. Kan iofs ha ett samband med att E vaknar 06.00 och vill inte somna om utan ska busa. Hennes mamma är i koma vid den tiden och inte på humör för bus.

  • Gable

    Grattis MC till husköpet!!!

    Och grattis till Janos som har 10 års jubileum! Och solresor... Njae... Vad ska det vara bra för? När man kan vara hemma i snöstorm och kyla. Myyyyyyyycket trevligare...



    E ska gå heltid på dagis, elaka mamma och pappa går inte ner i arbetstid, inte till att börja med i alla fall. Idag har jag lämnat henne i 4 timmar. Jag nästan grät när jag gick därifrån. FY FAN va jobbigt. Försökte få tröst från husbandet, men han är så känslokall och säger bara "det ordnar sig ska du se, hon har ju kul på dagis". JAG VILL INTE ATT E SKA HA KUL PÅ DAGIS!!! Jag vill att E ska vara hemma med oss, dygnet runt, 7 dagar i veckan och 365 dagar om året. SKA DET VARA SÅ J-VLA SVÅRT ATT FATTA????

    Fast å andra sidan så skulle E inte ha kul med oss. Hon är rätt trött på att vara hemma. Det är en helt annan unge sen hon började på dagis, inte lika gnällig och "bär mig bär mig bär mig och ta hit min napp" mentalitet.

    Men ändå....

    AAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

  • Gable

    Aldrig är man nöjd och tillfreds.

    Fast jag har fått ett till argument till att vi inte ska ha fler barn. Det här med inskolning är så psyiskt påfrestande så jag orkar inte en till gång.

    Jag är en mesmamma ibland.

  • Gable

    Fru Hilde skrev 2009-02-09 09:32:02 följande:


    Gable vad bra att inskolning funkar. Vad gäller morgonpigga barn så ... hmmm hur ska jag säga detta .... *viskar* klockan sex på morgonen tycker jag låter som en human tid att vakna på. Då skulle jag vara en lyckligare mamma om jag hade det så. Vi har nämligen lite sömnproblematik här igen. Inte så farligt som förr, men ändå en trend som inte känns nyttig. Det är tur att jag inte jobbar.
    HUMAN?! HUUUUUUMAN??????

    Pst Hilde, om du kommer på hur man får barn att sova länge på morgonen, kan du vara snäll och dela med dig av kunskapen?! Sisdådär 10-11 snåret?!

    Nä allvarligt, va jobbigt att hon inte sover ordentligt. Sånt tär på en. *faxar massor av bamsekramar till dig*
  • Gable
    Originalrosen skrev 2009-02-09 22:13:23 följande:
    Gruppkram! Hej alla trevliga tjejer, tanter och kärringar!! Snart är det fredag. Tänk, ofta känner jag det som att veckan består av måndagar och fredagar.
    Jaaaaa!! Gruppkram!! Och välkommen hit Rosen, här är det alltid fredag
  • Gable

    anne på grönkulla skrev 2009-02-10 18:10:13 följande:


    Ja, det vore kanske inte ens nåt kul? Egentligen alltså?
    Kanske inte kul, men bra mycket lättare
  • Gable

    Hohooo! Här är jag och alla andra är någon annanstans. Typiskt!

    Faxar massor av kramar till dig Hilde!

  • Gable

    Rosen, kan inte mer än hålla med dig!

    Jag var bara tvungen att se presskonferensen och så lyckliga dom var. Till o med husbandet fick tårar i ögonen.

  • Gable

    VÄLKOMMEN HEM!!

    Hur har ni haft det?


    janos skrev 2009-02-25 21:57:41 följande:
    Tjohoooo!Nu är jag tillbaka i vardagen och verkligheten igen. Igår kom vi hem, idag har jag jobbat och imorgon är jag ledig. Kan det bli bättre?!?!
Svar på tråden Åntligen fredag del 16