Inlägg från: 090214 |Visa alla inlägg
  • 090214

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Skogstrollet89: Förstår din känsla!! Ligger du i fas m planeringen då?

  • 090214

    VINTERBRUD 090214 skrev 2009-02-07 18:00:44 följande:


    Hur eller av vad ska ni göra bordsplaceringar?Har ni några tips?Har varit o solat precis, då känner man sig lite fräsch en stund. (Eller iaf efter man tagit en dusch )
    Jag tog vinrött papper (ganska tjockt) å klippte ut hjärtan enl mallen på brudobröllop.se. Skrev sedan ut namnen på silverpapper som jag sedan fäste fast på hjärtat. Sätts fast på vinglaset. Jätteskönt att det är klart nu
    Nu är det resten kvar bara..
  • 090214

    Vi kommer även ha en tavla med bordsplacering uppritad på (om vi hinner dvs). Min m2b är ute på svensexa å kommer inte hem förrän i morrn!

  • 090214

    Spännande brudar.. Tänk i slutet på DENNA vecka är vi gifta Idag ska jag oxå iväg till frissan för färgning. På em blir det att åka och prova brudklänning en sista gång, förhoppningsvis passar den kanon nu å jag får med mig den hem!!! Ikväll blir det provsminkning.

    Vilken storlek har ni på era festprogram å hur har ni fäst ihop dom? Jag har A4 vikt på längden men vet inte hur jag ska fästa ihop. Från början hade jag tänkt att göra två hål i mitten av progr. å sen tagit band igenom å gjort en rosett på kanten-utsida. Men det går ju åt så mycket band då!! Ska göra 68 festhäften. Tips?? Kan man använda presentsnöre?

  • 090214
    Meredith skrev 2009-02-10 10:35:54 följande:
    Hjälp! Har fått hämta hem sonen från dagis, han kräktes vid frukostbordet...Det är tredje veckan i rad vi VAB:ar med honom... Vecka 1: magsjuka, vecka 2: feber och så nu vecka 3: kräkning Vet ju inte vart det landar... Men jag blir lite smått stressad.Sonen brukar aldrig annars vara sjuk, men nu så! Så typiskt inför bröllopet.Idag hade jag massa planer att inhandla det sista på stan och sen har vi klipptid till barnen... *suck*Har spritat händerna och proppat i mig pepparkorn.... Håll tummarna för mig är ni snälla.
    Åh nej... Hoppas ni klarar er!!!
  • 090214

    Igår färgade jag håret, fixade bryn å var å gjorde provsminkning Kanonnöjd!! Idag på morgonen har jag varit iväg å gjort naglar (jättesvårt att skriva nu hehe..) Idag blir det å sitta m festprogrammet å ikväll kl. 18 är det genrep i kyrkan.
    Tack för alla tips ang hur man fäster ihop festprogr.!!

    Ja kom ihåg nu tjejer.. ANDAS, ANDAS, ANDAS.. Det kommer att bli kanonbra!!

  • 090214

    Sååååååå arg............ Ramlat å gjort illa ryggen!! Jag har inte tid att ha ont nu!!!!!!!!!!!!

  • 090214

    Åh, idag har jag mindre ont

    Meredith: Krya på dig!!!!

    Min m2b är och hämtar nyckeln till lokalen nu å det är sååå pirrigt Lite tråkigt då vi inte får dukarna förrän i morgon men men.. Finns ju MASSOR å göra ändå!
    Festprogrammen tänkte vi skriva ut ikväll.

    Vi måste höras via tråden när vi har landat efter våra bröllop. Vill ju höra hur det har gått för er alla. ÅÅÅH.. Vad jag kommer att sakna ER!!!! Kram på er alla!!

  • 090214
    Mixit skrev 2009-02-11 10:01:29 följande:
    2 dm snö har vi ute nu och det snöar fortfarande! (bor i skåne!)Funderar på om jag verkligen kan ta på klänningen hos frissan, eller om man ska omvärdera det beslutet att klä sig där alltså! Och ist ta klänningen till kapellet och byta om där!
    Hur ser din klänning ut? Släp? Vi har mycket snö här i Gästrikland, jag har tänkt att byta om hos frissan. Vi ska även åka iväg kl. 12.00 med fotografen å ta kort ute (Hoppas det inte är -15 grader ute då..) Sen åker vi till ataljén å tar kort oxå.
  • 090214
    Ratwoman76 skrev 2009-02-12 00:10:13 följande:
    Tack. Min tärna ska ringa runt imorgon för att höra sig för. sedan så ska hon gå dit för att se om de kanske har något för mig om nu inte min egen underbara fina klänning kan räddas..
    Hoppas det löser sig för dig!!

    Jag har oxå problem med klänningen.. Då jag inte har mått så bra de sista veckorna så har jag gått ner en hel del i vikt. Tyvärr så är klänningen lite för stor åt mig nu.Var hem till tärnan igår å vi provade m säkerhetsnålar så det ska väl fixa sig på nåt vis!!
    Visst är det kul att man går ner i vikt men det e ju nu klänningen ska sitta perfekt!!

    Kram på er alla!!
  • 090214

    Nu är det mycket för oss oxå så vi vill passa på att önska ALLA lycka till å ha en UNDERBAR bröllopsdag

    Vi måste höras här efteråt oxå så jag får höra hur ni har haft det!!

    MÅNGA KRAMAR FRÅN EN NERVÖS BRUD

  • 090214

    Hej på er alla!! Nu har vi blivit fruar hela bunten

    Vi är jättenöjda med våran dag, återkommer med detaljer när jag återhämtat mig..

    Ett stort Grattis till er alla!!

    Kram

    Fru Eriksson

  • 090214

    Har några bilder i mitt galleri jag oxå som jag har fått av en vän (tyvärr var vissa lite mörka). Fler kommer...

  • 090214

    Hej på er alla!! Här har det verkligen varit koma sedan bröllopet... Har inte så många kort ännu att visa men det kommer... Hur känner ni er nu då? Jag är otroligt glad och nöjd med dagen! Samtidigt känner jag att det är så skönt att det är över. Inte behöva sitta å planera VARJE kväll utan nu kan man sitta å njuta bara av att sitta i soffan å glo på TV.

    Men jag saknar er!!!!!

Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!