Inlägg från: 090214 |Visa alla inlägg
  • 090214

    Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!

    Sopox: Va skönt att det ordnade sig för dig iaf

  • 090214

    Har under en tid nu känt att jag inte mår bra. Försöker plugga men ingenting fastnar, läser samma text om å om igen men näe!! Sover dåligt, å känner mig allmänt ledsen. Så from idag har jag tagit studieuppehåll. Jag vill inte tänka tillbaka på tiden strax före bröllopet och bara minnas hur dåligt jag mådde! Det här är ju en tid som man ska vara spänd, förväntansfull, glad etc.

  • 090214

    Idag är det en ny dag I går gjorde jag absolut ingenting å det kändes jätteskönt! MEN idag är det nya tag.. Vi får ta å peppa varandra, hjälpas åt när det strular till sig, när hjärnan inte fungerar får man ta BT till hjälp

    Prommis: Som Joeline skrev, lite rolig info om er 2? Hur ni träffades, eller en resumé av ert liv hittills? Be din m2b beskriva dig å du beskriver honom ur ett lite komisk synvinkel? Inga känsliga saker så ni ryker ihop

  • 090214

    Hmm.. sitter å klurar på det här med placeringskort å servetter osv.. Vet inte hur jag vill ha det riktigt. Göra placeringskort å sätta fast det m ngt snyggt band runt servetten eller göra hjärtformade placeringskort (såg en fin mall på brudobröllop.se). Men vad ska jag då göra med servetterna?? Porslinet, dukarna och servetterna är ju vita.

    Sååå många frågor, men total idétorka.. Nä, dags å hitta kaffebryggaren

  • 090214

    Vargtassa: Hur långt har du till Sthlm? Förstår att du e nervös.. Nu behövs det inte mycket för oss blivande brudar för att vi ska bli stressade! Brudklänningen, har du provat den tidigare? Hur satt den då isf?

  • 090214

    Vinterbrud 090214: Va bra att du är hemma nu! Hoppas hjärtklappningen ger med sig nu! Men det är viktigt att lyssna på kroppen.

    Själv ska jag sitta med å göra bordsplaceringskort. Nu har jag bestämt mig för hur det ska bli iaf Vad skönt det känns när man har tagit ett beslut!!
    Det blir en hjärtmall från brudobröllop.se som man sätter fast på vinglaset. Själva hjärtat blir i vinrött och namnen skriver vi ut på silver papper. YES YES YES!!

    Hur går det för er då? Är ni i fas med planeringen allihopa eller? När ska ni börja pynta i lokalen? Vi får tillgång till den redan på onsdag, känns jätteskönt utifall man skulle behöva ta en tripp till IKEA för lite påfyllning

  • 090214

    Meredith: Vilket program jobbar du i på sjh? Jag använder profdoc. Å om du markerar allt å trycker ctrl+C, sen går du in in där du ska skriva in texten ist. Å så trycker du på ctrl+V. Då kopierar du in allt. Förhoppningsvis så funkar det även i ditt program. Utifall det skulle hända fler ggr så slipper du sitta och göra om allt! Men hjärnan ska väl fungera bättre när bröllopsstressen har lagt sig Ett tips bara..

  • 090214
    skogstrollet89 skrev 2009-02-06 13:37:45 följande:
    kommer in i tråden när det är ca 1 vecka kvar...Jag är så nervös, känns som att ingenting är klart, men vet ändå inte vad jag ska göra just nu! Det bara snurrar i huvudet, vi ska iväg och öva i kyrkan en sista gång imorn Hur många gånger har ni övat?
    Jag och m2b har varit i kyrkan en gång å tränat med prästen. På tisdag har vi genrep med alla inblandade (tärnor, brudnäbbar, marsalk). Våran präst är störtskön Han är lättsam, skojfriskt å vill att våran vigsel ska bli som vi vill ha det. Självklart måste det ju vara enligt reglerna men utöver det så är det våran stora dag
Svar på tråden Alla Hjärtans Dag 2009 vi fortsätter här!